Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 9.3.2010 10:19:07
|
|
|
|
*Alexx*
|
Preslatko!
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 9.3.2010 11:13:37
|
|
|
|
prase
|
Ja nemam sličice, ali i meni je dete donelo poklon za 8. mart iz zabavišta. Neko srce od gline, pa je on to "bojio" temperama (ispalo je skoro teget boje, sa nasumičnom pojavom žute i crvene) i neku čestitku gde mi je "nacrtao" nešto (ne znamo šta ). Spremili su i koreografiju uz pesmicu o mami, onu "odakle nam oči, rodila ih majka... odakle nam uši, rodila ih majka...": kada kažu "oči" on pokazuje oči, pa isto za uši i ruke, sa povremenim brkanjem istih kako koja strofa naiđe i bacanjem pogleda na drugu (stariju) decu pa kopiranje sa zakašnjenjem... medeno
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 9.3.2010 11:15:24
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 9.3.2010 16:19:51
|
|
|
|
Lu
|
Evo da se i ja pohvalim...i da kažem da sam se tako raspekmezila u vrtiću kad sam krenula sa... eto da majka dočeka od svog sina da mi pokloni cvijeće Sa suzama u očima naravno
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 9.3.2010 16:56:30
|
|
|
|
prase
|
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 9.3.2010 17:16:35
|
|
|
|
Dora
|
Prošle godine Balša mi je poklonio predivan cvet na čijim laticama je ispisan tekst (nešto preslatko o mamama) i zaista, vaspitačice su se sigurno potrudile pošto je taj poklon osim što mi je drag, i lep...s ponosom ga i sad svima pokazujem (čim sredim kameru slikaću ga). Luka mi je poklonio srce od farbane i pečene gline na "lančiću" i upakovano u "kutijicu" čije je dno srce sa posvetom a sve to u celofanu vezano trakom. Divno. Sutra imamo priredbu u vrtiću, dobićemo poklone od dece, ne mogu dočekati to da vidim i njih ponosne što će obradovati mamu Jedino zbog toga volim 8. mart.
|
|
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 9.3.2010 17:58:25
|
|
|
|
NadaR
|
Preslatki su
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 9.3.2010 19:15:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam stavila poklone na policu, i Luka svima pokazuje ko god da dođe kod nas. Slatko mi je, posebno što moji baka i deka čuvaju moju farbanu flašu iz vrtića, ja sam je inspirativno obojila u crno i nacrtala cvet.
|
|
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 10.3.2012 8:34:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Ove godine je to ovako izgledalo Pisalo je U srcu moje mame i moje srce kuca
|
|
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 10.3.2012 8:43:48
|
|
|
|
mamamikka
|
evo da okačim i ovde (nisam znala da ima ova tema) a bila je i pesmica. i rasplakana mama.
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 10.3.2012 13:02:13
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja sam dobila cestitkicu sa otiskom ruke mog svrce, on mi je dao sav ponosan kad sam dosla po njega u vrtic, kakav divan osecaj
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 10.3.2012 13:10:08
|
|
|
|
Jole84
|
Kako slatkoooo Divnu dečicu imate,prosto da zavoli čovek 8.mart
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 7.3.2013 11:16:07
|
|
|
|
lesica
|
Jedva čekam sutra da vidim šta će mi ćera pokloniti.
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 7.3.2013 11:37:22
|
|
|
|
lanajelena
|
Dusan je vec pravio sa tatom u vrticu nesto za 8.mart a Lana i taja idu dana i nose moju sliku,verovatno neki ram
|
|
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 7.3.2013 11:50:19
|
|
|
|
Olga75
|
joooj i ja jedva cekam sutra a zverko mi vec par dana govori : to je taaajnaaaa
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 7.3.2013 11:57:21
|
|
|
|
Modessty
|
Iskreno rečeno ja nemam pojma da li nešto spremaju uopšte! Prošle nedelje im je tema bila porodica, a ove nedelje je definitvno tema: mama. Ali uopšte neznam da li nešto spremaju ili ne
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 7.3.2013 12:51:00
|
|
|
|
Modessty
|
Ne napisah da su poklončići super! Baš mi dadoste ideju da Danilo i ja napravimo nešto slično baki
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 8.3.2013 18:49:35
|
|
|
|
nela79
|
Evo stigli i meni pokloni iz vrtica. Ovo je Matija "pravio" u jaslicama. Kad smo krenuli kuci daje vaspitacica pokloncice da ih Matija da mami, i ja ga pitam jesi ti ovo pravio Matija, kad ce ti on "Neeee....pavila Goca" :) Njegovo ucesce je valjda mackanje bojama po privjesku i po cestitci :) Na drugoj slici su Vanjine rukotvorine. Vaspitacice im naprave materijal a onda oni lijepe. Odusevio me crtez u cestitci. Posto obicno crta kamione, Spiderman-a, Betman-a i ostale menove,cvijece koje je nacrtao me odusevilo. Nisam ni znala da u kuci imam takvog umjetnika
|
|
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 8.3.2013 19:58:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas smo bili kod maisana u vrtic, mame naravno. Kad su se svi poredjali onako maleni i poceli da recituju ...posle su mi suze radosnice Dobili smo cestitku od malisana, a posle smo zajedno imali malu radionicu...postavicu slikicu sutra ! 8 Mart volim najvise na svetu od kad imam decicu
|
|
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 8.3.2013 20:14:57
|
|
|
|
Lu
|
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 9.3.2013 9:21:32
|
|
|
|
lesica
|
Dobila sam najlepšu ogrlicu na svetu
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 9.3.2013 15:51:02
|
|
|
|
Lu
|
Joj šta nam rade
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 11.3.2013 8:47:19
|
|
|
|
Modessty
|
divni su svi pokloni! Meni je Danilo napravio u vrtiću čestitku
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 11.3.2013 8:48:58
|
|
|
|
lesica
|
Meni je najsladja bila L kada je sva srećna i ponosna svima objašnjavala kako je to ona sama pravila.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?