Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 30.8.2022 9:59:27
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Kupljen prasak iz DM za beli ves i testiran juce. Nije los, mada sam i nakon njega ukljucivala nekoliko dodatnih ispiranja Ja pratim mere na kesici pa doziram prema količini veša i ne moram da ispiram dodatno. Npr. na punu mašinu od 8kg stavim 40-50g
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 30.8.2022 10:45:54
|
|
|
|
dddaca
|
Ma to je do mene Milicicak, ja sam i persil dodatno ispirala, a na ovaj tek treba da se naviknem da doziram. u svakom slucaju hvala na preporuci
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 30.8.2022 10:50:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sam pre nekog vremena dobila na poklon neki DM-ov BIO, tečni, zelenkasto pakovanje. Stajalo, stajalo, ja i zaboravila na njega, i skoro se set_im, kada mi je nestalo deterdženta. Tačno je da je manje koncentrovan od Ariela i ostalih, ali ipak i njega kao i ostale stavljam manje nego što piše na uputstvu. Ja već odokativno znam koliko je potrebno, a da ne moram da uključujem dodatno ispiranje. Jer, kao što Daca reče, kada bih stavljala deterdženta prema uputstvu, morala bih da uključem bar 2 dodatna ispiranja, što mi je bzv, em trošim nepotrebno struju em habam veš i mašinu. Zato već godinama stavljam manje deterdženta, i ništa ne fali, uvek se lepo opere, a nema potrebe za dodatnim ispiranjem.
< Poruku je uredio dunja RR -- 30.8.2022 14:04:39 >
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 30.8.2022 10:57:03
|
|
|
|
dddaca
|
U pravu si sto se toga tice, realno ni ves nije nesto preterano zaprljan. Jednom obuces i bacis za pranje. Ali treba se priviknuti na novu dozu. Po uputstvu 35g ili manje od 50 ml za ovaj moj
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 30.10.2023 11:35:19
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja godinama koristim eco egg. Bas sam zodovoljna. Omeksivac ne koristim.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 30.10.2023 11:54:49
|
|
|
|
flamingos
|
Ja sam koristila i dok je bila beba.Bogu hvala nikad nije bila alergična.Nisam menjala.Koristila sam beli duel.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 30.10.2023 11:58:29
|
|
|
|
Srecko47E
|
Moja deca su atopicari,pa mi je sve ostalo lutrija. Beli Duel,jel sensitiv? Nama je dermatolog rekao,iskljucivo prsak Merix,baby sapun. Tesko sam ga pronalazila i onda,nekako i odustala od praska za ves.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 30.10.2023 12:01:37
|
|
|
|
flamingos
|
Da,taj beli Duel.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 30.10.2023 12:36:10
|
|
|
|
Srecko47E
|
Hvala ti. Svraticu danas u kucu hemije da pogledam. Koristili smo Fitaky,ne svidja mi se. Probala sam neki iz DM-a kao bolja varijanta,da ne napisem,zdravija opcija za kozu. Probali smo i Frosch. Nista posebno,ne opere mi lepo fleke -eco egg ne ukloni fleke.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 31.10.2023 10:11:47
|
|
|
|
flamingos
|
Nema na čemu.U moru omekšivača valja prepoznati dobar.E sad,zavisi i do kože.Bogu hvala,pa moje dete nije alergično.Po mom mišljenju bohor,lenor(i to plavi) ili duel.Sad,zavisi ko šta voli.Te sam koristila,pa zato o njima i pišem.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 31.10.2023 12:12:50
|
|
|
|
Srecko47E
|
Meni je Chicco bli ,nezamenljiv. Sa njim perem zavese. U sustini,omeksivac kloristim za jorgane,zavese,cebad...Obozavam da mirise! Odeca-gledam da je sto prirodnije,jer uz decu atopicare,lutrija je. No,uvek volim da kupim i probam nesto novo.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 31.10.2023 14:29:30
|
|
|
|
flamingos
|
Njega nisam koristila.Svakako vredi probati nešto novo,pa odlučiti.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 31.10.2023 16:20:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Meni je Chicco bli ,nezamenljiv. Sa njim perem zavese. U sustini,omeksivac kloristim za jorgane,zavese,cebad...Obozavam da mirise! Odeca-gledam da je sto prirodnije,jer uz decu atopicare,lutrija je. No,uvek volim da kupim i probam nesto novo. Srecko, ja odavno ne koristim omeksivac. I gledam da koristim zdrave, ali ti zdravi npr.ne mogu da se koriste za fleke.
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 1.11.2023 7:28:54
|
|
|
|
flamingos
|
Kod nas se koristi samo ono što je provereno.Naravno,ima dece koja su i alergična,pa svako zna kako i šta da koristi.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 1.11.2023 10:05:04
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: Srecko47E Meni je Chicco bli ,nezamenljiv. Sa njim perem zavese. U sustini,omeksivac kloristim za jorgane,zavese,cebad...Obozavam da mirise! Odeca-gledam da je sto prirodnije,jer uz decu atopicare,lutrija je. No,uvek volim da kupim i probam nesto novo. Srecko, ja odavno ne koristim omeksivac. I gledam da koristim zdrave, ali ti zdravi npr.ne mogu da se koriste za fleke. To sam i ja primetila. Fleke resim sa onim sapunom iz DM-A delimicno,mora ipak prasak. Kad god imam vremena,pravim domaci prasak za ves.Drzim ga u staklenim bocama i ide po cep do dva,direktno u bubanj. Porucim kod baka sa pijace domace sapune,narendam.Ma milina. Mnogo bolja opcija,pogotovo za one,cija deca imaju atopijski deramatitis ili neku reakciju na kozi.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?