|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Omiljena serija
19.11.2024 14:31:39   
dunja RR
Tizi, ja Bena gledam subotom uveče na HRT 2, nisam ni znala da ima još negde. Sad u subotu je bila epizoda sa likom koji je peške obišao celu obalu Britanije, par godina već pešači, a sada sa ženom i malom bebom. Nemaju kuću, prihode ... auto su skoro nabavili, zbog bebe, ranije su živeli i bez auta. Ona pere kosu u reci, dok je napolju tipa par stepeni, i to deluje skroz normalno, a kosa joj je uvek čistija nego moja iako nemaju ni kuću ni kupatilo user posted image . Oboje su lepi i srećni, drugo ništa nije ni bitno. A beba, ne znam, najbolja beba svih vremena, moji bi prevrištali da su non stop napolju u skafanderu user posted image

Ova sezona koja je krenula od septembra je odlična, prošle nedelje je isto bila odlilna epizoda sa porodicom koja živi izlovano, u prašumi na nekom malo Azorskom ostrvu.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 226
19.11.2024 14:34:27   
dunja RR
Da, i ono što mi je zanimljivo kod tih ljudi u Benovim emisijama, što su svi ali baš svi, veoma pametni ljudi, ja ne znam kako ih nađe. Bez obzira da li su mladi, stari, uvek su posebni, hrabri, razboriti, pametni i jako jako sposobni, razmišljaju samo svojom glavom i ne dozvoljavaju da im neko nameće kako će da žive svoj život.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 227
19.11.2024 15:14:13   
dunja RR
Pre jedno mesec dana bila je epizoda sa ženom koja se iz Britanije preselila u nedođiju u Australiji, prodala je sve što ima i kupila je kuću u šumi, prvo naseljeno mesto je nekih deset_ak ili više kilometara udaljeno. Sada ima preko 80 godina i živi sama u šumi, u kući koju je slatko sredila i sama je održava.

Tu se doselila kada je imala 40-ak godina, sa ćerkom od 7 godina, a prvo troje dece su tada bili odrasli i započeli svpoje živote u Britaniji. Ta devojčica je živela do 15 godine sa majkom u šumi, a sada jako uspešan hirurg, lepa, pametna, komunikativna, i uopšte nema nikakve posledice toga što je skoro 10 godina kao dete živela izolovano, bez ljudi (majka je školovala kući). I kada je Ben razgovarao sa njom, rekla je da se ne oseća nimalo uskraćenom za detinjstvo kakvo su imala druga deca, ona je uživala u svom, drugačijem. Baš neobične i inspirativne priče.

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.11.2024 15:16:03 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 228
19.11.2024 15:22:07   
dunja RR
I ono što mi je takođe zanimljivo, je to što su sve žene u Benovim emisijama potpuno prirodne i prelepe, bez šminke, bez ikakvog opterećenja izgledom. A pritom jako pametne, sposobne, samostalne, i zrače duhom. Osveženje u odnosu na ono što viđemo u Srbiji svaki dan, i na ulici i na internetu.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 229
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here