Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 10.2.2024 10:38:09
|
|
|
|
nata11
|
Ukoliko neko ima link ka agencijama koje organizuju dvodnevne izlete ka inostranstvu za Uskrsnje praznike bila bih zahvalna da mi prosledite link. Hvala.
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 12.2.2024 11:06:47
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kucaj na googl,tako ja radim. Nadjem ponudu koja mi odgovara. Najbolje resenje,jer svaka agencija dodje na isto,samo im se cena razlikuje. Imas super agencija iz Panceva,ne znam da li sme da se pise javno ime agencije. Odlicni su!Trude se maksimalno,ispostuju svaki dogovor i sve je moguce.
|
|
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 12.2.2024 12:41:28
|
|
|
|
nata11
|
Posalji mi u pp molim te
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 12.2.2024 12:43:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Srećko pošalji i meni na pp, hvala.
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 12.2.2024 14:14:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Kucaj na googl,tako ja radim. Nadjem ponudu koja mi odgovara. Najbolje resenje,jer svaka agencija dodje na isto,samo im se cena razlikuje. Imas super agencija iz Panceva,ne znam da li sme da se pise javno ime agencije. Odlicni su!Trude se maksimalno,ispostuju svaki dogovor i sve je moguce. Da, oni su super. Ima ih na instagramu
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 10.4.2024 9:38:34
|
|
|
|
Srecko47E
|
Malo je kasno,ali... Imaju i najbolje cene,ljubazno osoblje,nista nije problem i sve moze. Ja sam zaista zadovoljna... Nisu izvikani,trude se,mozda zbog toga.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?