Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 21.7.2020 8:32:27
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Nisam znala za ovo. Izgleda zanimljivo. Stavljeno na listu.
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 21.7.2020 9:37:32
|
|
|
|
flamingos
|
Mama Jo,divno.Sanjalice,ne znam odakle si i da li ti je blizu Golubac,manastir Tumane.Taj kraj da obiđete.Svraite na Srebrno jezero.Nadam se da sam bila od pimoći.❤
|
|
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 21.7.2020 9:44:08
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Boze sto je ovo lepo.. Roze jezerce 😊
|
|
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 21.7.2020 10:47:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Sanjalice, i mi smo isto stavili na listu, mnogo lepo izgleda. Mi mozemo otici na jednodnevni izlet do tamo, nije nam daleko, i planiramo. Mnogo lepo izgleda. Kazu da mogu i flamingosi da se vide, 😊 Flamongos super, hvala na preporuci 😊
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 21.7.2020 11:05:11
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kad vec idete u Tumane idite i u Donji Milanovac.. Kapetan Misino zdanje, zatim Kovilovo.. pa onda se vozite pored Dunava.. Valja Prerast kamene stene.Pa stizete i do Belog Izvorca.I jedna fantasticna ekskurzija.A ima i Arheolosko nalaziste Lepenski Vir u blizini.
|
|
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 21.7.2020 11:33:09
|
|
|
|
flamingos
|
Da Mirko,lep je taj kraj.👍Nema na čemu,mama Jo.❤
|
|
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 13.8.2020 12:17:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Devojke, da li neko ima preporuku za smeštaj na Zlataru npr?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 15.8.2020 9:19:23
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ana, mi smo bili na Zlataru, ali smestaj nije bas za preporuku. Jeste li nasli nesto?
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 15.8.2020 22:57:30
|
|
|
|
zivka
|
Rece mi drugarica da je bas velika guzva u Pačir banji. Čak ni iz auta nisu izašli...Oktenuli auto iotišli su na Palić. Mis mo pre dva dana išli na ekskurziju 🙂. Išli smo prvo u Resavsku pećinu, zatim vodopade Lisine (tu smoručali uz vodu restoran Vodopad),. Potom smo obišli manastirManasiju i na kraju prirodnjački muzej u Svilajncu. Muzej je odličan 5''+.
|
|
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 20.8.2020 20:47:03
|
|
|
|
Didy
|
Muzej u Svilajncu je odličan. Mi smo bili nekoliko puta.
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 21.8.2020 9:16:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi planiramo jedan dan izlet kao vaš, Zivka. Sanjalice, našla sam bila na Zlatiboru ali sam otkazala. Nećemo moći nigde da noćimo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 21.8.2020 10:19:08
|
|
|
|
ivaMark
|
I od mene preporuka za Prirodnjacki muzej...odlican...zivka, i mi smo tu turu obilazili...s''tim sto smo bili na Viteskom festivali u Despotovcu, Manasija, Resavska, Lisine...tu je i onaj grad maketa uz put.
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 8.9.2020 15:37:00
|
|
|
|
mikica88
|
IvaMark obilazili smo i mk , Resavsku j Lisina j rucalj j podnozju, prelepa i divlja prirods.
|
|
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 13.9.2020 21:32:44
|
|
|
|
jess021
|
Mi smo hteli negde na produzeni vikend, pa sad citam temu i ne znam da li je do mene ili cene nisu normalne. Gledam to Gostoljublje, pp za nas cetvoro 80€, pa zar to nije mnogo?
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 13.9.2020 21:35:33
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jess i ja mislim da su cene mahom preduvane ove godine u Srbiji. Bezveze. Mi kad god smo racunali neki odmor ispalo uvek da mozes opusteno do Beca na vikend za manje novaca
|
|
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 13.9.2020 21:55:41
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mi smo juce bili u Trsicu i Banji Koviljaci. Samo jedan dan, ali treba otici makar dva. Etno selo Sunceva reka je prelepo. Klinci su se super proveli.
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 13.9.2020 21:58:29
|
|
|
|
jess021
|
Sanjalice, bas sam glasala Suncevu reku. Poslala sam im upit, a na bookingu nocenje sa doruckom od pon do pet 106€, to je sasvim ok. Videcu sta ce mi odgovoriti
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 13.9.2020 21:58:45
|
|
|
|
jess021
|
*gledala
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 13.9.2020 22:19:41
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Jess, mislim da biste se tamo bas lepo proveli. Ima sta i da se obidje. Mi cemo se definitivno vratiti neki vikend, i tamo cemo spavati.
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 13.9.2020 22:19:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo, isto, u povratku sa Tare jedan dan proveli u Suncanoj reci. Prelepo je zaista, jos je taj dan bio bas topao pa smo se i kupali u Drini, tamo ima ona predivna Sotrina plaza. Samo sto su skupi, i jelo, i sve one zezancije okolo. Jess, ja sam njima pisala jer amo mi hteli da idemo na 3 nocenja tamo jos u junu i isto mi je biko preskupo. Ne secam se sad tacno, ali mogu pronaci mail sa njihovim odgovorom. Jos plus, za jedan dan je suoer, a sad bas tri dana tamo da provedemo ako nije vreme za kupanje, samo bi vrteli u krug jedno te isto.
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 13.9.2020 22:22:33
|
|
|
|
AnaTamara
|
Evo da se i ja javim posle duzeg vremena. Pored Suncane reke, Trsica, mozete poset_iti manastir Tronosu, Gucevo, kao i samu Banju Koviljacu. Sve je na 15-ak minuta voznje
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 13.9.2020 22:29:00
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Sve smo to izobilazili, i Mackov kamen, Kosturnicu.
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 13.9.2020 22:43:22
|
|
|
|
Didy
|
Meni Sunčana reka nije ništa posebno. Svratili smo par puta kad smo išli na Taru prošlog leta i zimus kad smo išli i kad smo se vraćali s Jahorine. Dobra mi je kao usputna pauza, da svratiš na sat - dva maksimalno, zimus smo samo na kafu i palačinke svratili u restoran, nismo ni šetali.
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 13.9.2020 22:44:19
|
|
|
|
jess021
|
Ih u persun, sad ste me pokolebale. Dajte onda predlog, gde da idemo.
|
|
RE: Jednodnevni/dvodnevni izleti po Srbiji 13.9.2020 23:07:28
|
|
|
|
Didy
|
Pa ne znam šta volite i šta ste planirali. Meni je npr. bolji provod i odmor negde u prirodi gde ima šuma ili proplanci po kojima možeš da šetaš, ne treba mi nikakav sadržaj. Sunčana reka je mala, obiđeš je za 10-15 minuta sa svim detaljisanjem, a nemaš baš gde mnogo da šetaš okolo. Krajem nedelje najavljuju zahlađenje, tako da na kupanje u Drini ne računaš.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 7 stvari koje deca uče iz braka svojih rod...Najvažniji odnos u svakoj porodici je odnos između roditelja, a najbolje što roditelji mogu da urade za svoju decu je da...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?