Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 19.1.2020 15:24:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Branki, pa svaka ti cast, prvi put i ovako ti je ispalo? Stvarno bravo. Jesi i figurice pravila sama?
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 19.1.2020 15:30:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Bravo branki!Svaka cas_t@ treba tu puno strpljenja i zivaca..ja nemam uopste.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 19.1.2020 16:52:17
|
|
|
|
branki*
|
Mama jo,mirko,von,hvala 😊 Nisam figurice.kupila sam devojku i konja.to je neka mia iz crtaća i njen konj.dugu sam pravila ja.ima puno tu nepravilnosti. Ali,ponosna sam.mada. ...mislim da više neću fondan probavati .suviše posla i muke i na kraju ga baciš. .tj niko ne jede.
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 23.4.2020 22:49:58
|
|
|
|
lokicagagica
|
Devojke, mene zanima da li se figure od fondana mogu sacuvati za uspomenu? Lakirati ili tako nesto.
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 23.4.2020 22:53:35
|
|
|
|
mati
|
Nema potrebe da lakiras. Stegne se. Kao kamen.
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 23.4.2020 23:10:10
|
|
|
|
lokicagagica
|
Samo mi molim te reci kakoo? 😒 Figura sa cerkicinog prvog rodjendana bila u frizideru, medi otpale noge, bacili smo je. Neke kao spirale bile na sobnoj temperaturi i popucale. Sad bih blizancima da sacuvam figurice ali ne znam kako. Da li ce znaciti da ih stavim pored susaca vlage da se osuse skroz pa da ih zapakujem u one duboke ramove?
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 24.4.2020 8:42:57
|
|
|
|
jess021
|
Onda to nije masa od fondana. Nasa svaka je bila kao kamen kasnije, kao sto Mati kaze
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 24.4.2020 8:50:26
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I nase su se sacuvale. U frizideru, stvrdnule se i nista im ne fali.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 24.4.2020 9:33:15
|
|
|
|
flamingos
|
Upravo tako,od fondana bi trebale tvrde da budu,ako se dobro naprave.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 24.4.2020 12:56:51
|
|
|
|
mati
|
Da, kao sto ti Jess rece, fondan se obavezno stvrdne. Ja kada pravim, za jedan dan se lepo stegne. Tj noc. Kasnije je sve tvrdji i ostane takav. A jednom sam kupila betmena mrzelo me da pravim, ima dve godine, eno stoji kao kad je kupljen...
< Poruku je uredio mati -- 24.4.2020 12:57:40 >
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 23.6.2020 8:02:33
|
|
|
|
bikicaV
|
Meni uvek deluje komplikovano za pravljenje. Narucim. A to jedino kad bih sakrila, nindza kornjace su odmah posle duvanja svecica zavrsile u delovima.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 23.6.2020 8:49:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Pocela sam da pratim jednu devojku na ig... Covece, kakve ona figurice napravi, ja ostanem u cudu. Svaki detalj, tako verno. Ima stvarno ljudi koji su bas nadareni za to
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 23.6.2020 9:04:18
|
|
|
|
bikicaV
|
I nadareni i vezbaju praviti. Kao torte i kolace sto prave zene. Ima i raznjh pomocnih sredstava u smislu, modle, neki kalupi, seme.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 23.6.2020 10:20:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa jeste ima i do toga. Svaka cast ljudima koji imaju strpljenja za to.
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 23.6.2020 10:23:45
|
|
|
|
bikicaV
|
Mnogo, mnogo strpljenja i zivaca. I preciznosti. Ali kad usrecis nekog malisana he puno srce
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.9.2020 19:02:12
|
|
|
|
mikica88
|
Nisam pravila fondan nikad. Mesila sam ratluk i secer u prahu pa rastvarala i razvijala. Pa pravila oblike.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.9.2020 19:54:04
|
|
|
|
jess021
|
Ni ja isto, nekako ga ne volim, ni da radim sa njim, ni da ga stavljam na torte.
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.9.2020 19:57:12
|
|
|
|
mikica88
|
Na torte volim fondan i kad vidim kako decije prave , prave male umetnosti.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?