Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deol 19.12.2019 12:19:23
|
|
|
|
bubulence
|
Mi smo palentu kombinovali i sa slanim i sa slatkim... Skuvam voce ili povrce pa u toj vodi zakuvam palentu
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deol 28.12.2019 16:26:01
|
|
|
|
Analiticarka
|
Mi smo uveli: krompir, pirinac, sargarepicu, bundevu, tikvu, jabuku, sljivu, lizuce bananu kad ja jedem tako da smatram da smo i nju uveli 😃. Na kontroli nam je dr rekla da cemo sad da joj uvedemo meso... karfiol, luk, spanac, blitvu, krusku, breakvu, maslinovo ulje ... L vise voli slane kasice nego slatke. Tikvicu bljutavu smaze odmah a na sljivu i jabuku se gadi.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 11.4.2020 13:40:46
|
|
|
|
Nevenaa
|
Sa 3,5 kasica od sargarepe
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 14.4.2020 9:46:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Sjuz Zdravo svima,mozete li mi dati predloge za pripremu kasica? Beba ima punih 4meseca,za sad je jela samo pirincanu. Hvala
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 14.4.2020 9:47:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Nevenaa Sa 3,5 kasica od sargarepe Moram da primetim da ste bas rano uveli cvrstu hranu.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 14.4.2020 10:25:00
|
|
|
|
princezica1
|
Verovatno nije prvo dete pa se zena opustila i probala vec tada.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?