|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bezglutenski hleb
20.9.2009 21:51:33   
guppy RR

Još jedan iz zbirke RR recepata <-- KLIK

Sastojci:
1 kasicicu soli, 2 kasicice secera, 2 kasike ulja, 1/2 kesice suvog kvasca dr Oetker, 300 ml mlake vode, 300 gr bezglutenskog brasna

Uputstvo:
Sve sastojke umutiti mikserom. Staviti smesu u pleh za hleb i pokriti je folijom da se testo nebi osusilo. Kad se testo udvostruci, skinuti foliju poprskati ga malo vodom i peci 45 minuta na 180 stepeni.

Vreme pripreme: 50 minuta


Direktna veza do poruke: 1
   RE: Bezglutenski hleb
29.7.2016 9:48:00   
branki*
Jaooo,nisam ni znala da ima ova temauser posted image ja sam odustala od pripreme hleba od bezglutenskog brasna,to je jako komplikovano i ne ispadne nikad kako treba,tvrd,gore tvrd,unutra gnjecav.umesto toga ili kupim vec gotov ili pravim ustipke od tog bezglutenskog brasna iki pravim pogacu od heljde ,to je isto bez glutena ili proju.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Bezglutenski hleb
29.7.2016 20:45:12   
gagana83
U hleb bez glutena je najbolje staviti psilijum (ima ga u prodavnicama zdrave hrane i cini mi se u DM-u) da bi se dobila rastresitost i kompaktnost kao kod hleba sa glutenom.

_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Bezglutenski hleb
29.7.2016 20:56:42   
branki*
To sa psilijumom nisam probala,u stvari sad prvi put i cujem za taj psilijum.
Hvala,gaganauser posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here