|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Piletina u lisnatom testu
4.9.2009 22:36:00   
guppy RR
Hvala autoru ovog RR Recepta!
KLIK za zbirku recepata

Sastojci:
- 500 g lisnatog testa (jedno pakovanje sa 2 table), - 600 g pileceg filea, - dimljeni ili obicni trapist (kackavalj, gauda, edamer...), - senf, - jaje, - zacini.

Uputstvo:
Pilece belo meso iseci na snicle i zaciniti (biber, vegeta, kari i dr.) i napuniti ih komadima sira. Snicle urolati i premazati senfom. Table lisnatog testa razvuci i iseci ih na trake u koje se stavi po jedna pripremljena snicla. Urolati i staviti u tepsiju (oblozenu papirom za pecenje). Premazati umucenim jajetom i po zelji posuti susamom. Peci oko 50 minuta na 180 stepeni.

Vreme pripreme: 60 minuta


Direktna veza do poruke: 1
   RE: Piletina u lisnatom testu
4.9.2009 22:50:51   
Lu
Bravo,bravouser posted image
Ovo sam vidjela,ima slika u "šta smo danas pravile"..Lelans pravilauser posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Piletina u lisnatom testu
4.9.2009 22:54:54   
marince1
IZVORNA PORUKA: guppy RR

Hvala autoru ovog RR Recepta!
KLIK za zbirku recepata

Sastojci:
- 500 g lisnatog testa (jedno pakovanje sa 2 table), - 600 g pileceg filea, - dimljeni ili obicni trapist (kackavalj, gauda, edamer...), - senf, - jaje, - zacini.

Uputstvo:
Pilece belo meso iseci na snicle i zaciniti (biber, vegeta, kari i dr.) i napuniti ih komadima sira. Snicle urolati i premazati senfom. Table lisnatog testa razvuci i iseci ih na trake u koje se stavi po jedna pripremljena snicla. Urolati i staviti u tepsiju (oblozenu papirom za pecenje). Premazati umucenim jajetom i po zelji posuti susamom. Peci oko 50 minuta na 180 stepeni.

Vreme pripreme: 60 minuta


Uh ovo bas zvuci mljac,mljac





< Poruku je uredio guppy RR -- 5.9.2009 9:41:32 >


_____________________________

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Piletina u lisnatom testu
4.9.2009 22:58:13   
magnetic
Ovakav slican recept je bio u VECERA ZA 5 na RTL.HR,ucesnica je dobila bas dobre kritike i mislim da je pobedila.Tako da treba probati

_____________________________

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Salata sa kukuruzom i crvenim pasuljem
Ringerajin kuvar: Trcosava



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here