marince1 -> RE: Piletina u lisnatom testu (4.9.2009 22:54:54)
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Hvala autoru ovog RR Recepta! KLIK za zbirku recepata Sastojci: - 500 g lisnatog testa (jedno pakovanje sa 2 table), - 600 g pileceg filea, - dimljeni ili obicni trapist (kackavalj, gauda, edamer...), - senf, - jaje, - zacini. Uputstvo: Pilece belo meso iseci na snicle i zaciniti (biber, vegeta, kari i dr.) i napuniti ih komadima sira. Snicle urolati i premazati senfom. Table lisnatog testa razvuci i iseci ih na trake u koje se stavi po jedna pripremljena snicla. Urolati i staviti u tepsiju (oblozenu papirom za pecenje). Premazati umucenim jajetom i po zelji posuti susamom. Peci oko 50 minuta na 180 stepeni. Vreme pripreme: 60 minuta Uh ovo bas zvuci mljac,mljac
|
|
|
|