Piletina u lisnatom testu (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno



Poruka


guppy RR -> Piletina u lisnatom testu (4.9.2009 22:36:00)

Hvala autoru ovog RR Recepta!
KLIK za zbirku recepata

Sastojci:
- 500 g lisnatog testa (jedno pakovanje sa 2 table), - 600 g pileceg filea, - dimljeni ili obicni trapist (kackavalj, gauda, edamer...), - senf, - jaje, - zacini.

Uputstvo:
Pilece belo meso iseci na snicle i zaciniti (biber, vegeta, kari i dr.) i napuniti ih komadima sira. Snicle urolati i premazati senfom. Table lisnatog testa razvuci i iseci ih na trake u koje se stavi po jedna pripremljena snicla. Urolati i staviti u tepsiju (oblozenu papirom za pecenje). Premazati umucenim jajetom i po zelji posuti susamom. Peci oko 50 minuta na 180 stepeni.

Vreme pripreme: 60 minuta






Lu -> RE: Piletina u lisnatom testu (4.9.2009 22:50:51)

Bravo,bravo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Ovo sam vidjela,ima slika u "šta smo danas pravile"..Lelans pravila[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




marince1 -> RE: Piletina u lisnatom testu (4.9.2009 22:54:54)

IZVORNA PORUKA: guppy RR

Hvala autoru ovog RR Recepta!
KLIK za zbirku recepata

Sastojci:
- 500 g lisnatog testa (jedno pakovanje sa 2 table), - 600 g pileceg filea, - dimljeni ili obicni trapist (kackavalj, gauda, edamer...), - senf, - jaje, - zacini.

Uputstvo:
Pilece belo meso iseci na snicle i zaciniti (biber, vegeta, kari i dr.) i napuniti ih komadima sira. Snicle urolati i premazati senfom. Table lisnatog testa razvuci i iseci ih na trake u koje se stavi po jedna pripremljena snicla. Urolati i staviti u tepsiju (oblozenu papirom za pecenje). Premazati umucenim jajetom i po zelji posuti susamom. Peci oko 50 minuta na 180 stepeni.

Vreme pripreme: 60 minuta


Uh ovo bas zvuci mljac,mljac







magnetic -> RE: Piletina u lisnatom testu (4.9.2009 22:58:13)

Ovakav slican recept je bio u VECERA ZA 5 na RTL.HR,ucesnica je dobila bas dobre kritike i mislim da je pobedila.Tako da treba probati




Stranica: [1]