Klarita
|
K to radi do te mere da me izludjuje.Kad je neko udari, ali i ako neko kaze ruznu rec ili obori jabuku sa stola (lupam banalni primer). Razgovarala sam sa njenim vaspitacicama i one su mi potvrdile da ih zapravo one tome uce. Ja pokusavam da joj pricam jer je zaista jako razumna i obicno je pricom spremim za razlicite situacije, od praznicnih druzenja pa ne znam ni ja cega...ali brate mili, osecam da je ona najgora moguca tuzibaba, pa to je neverovatno. I znate sta, pa i neka me prijave, ali od petka je na "treninzima", do skora samo psihickim a, Boga mi sada i na fizickim, pa neka odgovara na nasilje nasiljem, ali meni se smucilo vise da gledam kako je udaraju, ona place, sutiraju, ona place, cupaju, ona place, guraju, ona place....Pa, mislim, mnogo sam popiz tokom svih ovih druzenja pocevsi od slave, preko rodjendana, NG, Bozica i necu vise to da gledam i trpim. Sad je ucim da bije i ona, pa nek me lincuju Nagovestila sam cak i vaspitacicama...nisu mi nista rekle, sem, da one to ne smeju da rade, ali su slegle ramenima kad sam im saopstila da JA SMEM I HOCU. Pa, sta je sad manje zlo ili vece, kako hocete, da bude tuzibaba i trpi, ili da odgovori na bezobrazluk bezobrazlukom
|