Klarita -> RE: Tuzakanje (13.1.2014 12:20:27)
|
K to radi do te mere da me izludjuje.Kad je neko udari, ali i ako neko kaze ruznu rec ili obori jabuku sa stola (lupam banalni primer). Razgovarala sam sa njenim vaspitacicama i one su mi potvrdile da ih zapravo one tome uce. Ja pokusavam da joj pricam jer je zaista jako razumna i obicno je pricom spremim za razlicite situacije, od praznicnih druzenja pa ne znam ni ja cega...ali brate mili, osecam da je ona najgora moguca tuzibaba, pa to je neverovatno. I znate sta, pa i neka me prijave, ali od petka je na "treninzima", do skora samo psihickim a, Boga mi sada i na fizickim, pa neka odgovara na nasilje nasiljem, ali meni se smucilo vise da gledam kako je udaraju, ona place, sutiraju, ona place, cupaju, ona place, guraju, ona place....Pa, mislim, mnogo sam popiz[sm=smiley35.gif] tokom svih ovih druzenja pocevsi od slave, preko rodjendana, NG, Bozica i necu vise to da gledam i trpim. Sad je ucim da bije i ona, pa nek me lincuju[sm=hudicek1.gif] Nagovestila sam cak i vaspitacicama...nisu mi nista rekle, sem, da one to ne smeju da rade, ali su slegle ramenima kad sam im saopstila da JA SMEM I HOCU. Pa, sta je sad manje zlo ili vece, kako hocete, da bude tuzibaba i trpi, ili da odgovori na bezobrazluk bezobrazlukom [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|