Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pismo inspekciji rada 4.12.2009 16:19:16
|
|
|
|
gina
|
Jeco, nije tačno da zakon štiti poslodavca u slučaju neisplaćivanja zarada. Nema tog pravila 3 meseca pa ćao! Buhla, firma može da ti isplaćuje više, niko je ne ograničava, ali ona će u tom slučaju refundirati samo 25.000 a onih 5.000 ide na njen trošak a ne na trošak države.
|
|
|
|
RE: Pismo inspekciji rada 5.12.2009 0:40:59
|
|
|
|
buhla
|
e hvala gina posto su meni sada povecali platu, ali ukoliko se bude uzimao prosek poslednjih godinu dana bice mi niza i od tih 25.000, pa su oni mislili da mi uplacuju vise dok budem bila na porodiljskom! E sada cu da ih obradujem
|
|
RE: Pismo inspekciji rada 5.12.2009 2:35:05
|
|
|
|
*iva*
|
Hvala Gina, idem i javljam tok dogadjaja. Predhodni put kada sam pitala za platu rekao mi je da on daje kada on hoce i koliko hoce. Ali sada znam da nece, samo me je zavlacio mesecima. Meni je ovo zaista najlepsi period u zivotu, mama sam dva meseca i uzivam u svakom trenutku sa svojom bebom, ali eto nervira me kreten koji zna da mi oduzima od deteta.
|
|
|
|
RE: Pismo inspekciji rada 5.12.2009 7:23:06
|
|
|
|
Jelena81
|
IZVORNA PORUKA: marince Jednog dana je samo dobila pismo da je ponovo BIO raspisan konkurs (ona to nije znala)i da niko nije zadovoljavao u slove konkursa ,ali da su primili drugu osobu. postoji dosta odlasa koji se raspisuju, ali sa naznakom " DO POVRATKA ZAPOSLENOG SA PORODILJSKOG ODSUSTVA" ... A vezze, narocito u skolstvu, su neizbezne... pa i da je ponavljala pet puta istu godinu.... A meni samo vracaju dokumenta s obrazlozenjem da niko nema odgovarajucu ss, mada vec imaju nekog svog ko nije na spisku... Da se vrnem temu, ni bratova kuma nije dobila naknade.... Prosledicu joj ovo!!! Divne ste!
|
|
|
|
RE: Pismo inspekciji rada 16.12.2009 14:03:57
|
|
|
|
*iva*
|
Da li neko zna za koji mesec je bila poslednja isplata porodiljskog?
|
|
|
|
RE: Pismo inspekciji rada 14.9.2010 17:53:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Nensi vidi.
|
|
|
|
RE: Pismo inspekciji rada 14.9.2010 18:04:40
|
|
|
|
Nensi*
|
Hvala Tasho
|
|
RE: Pismo inspekciji rada 21.7.2019 10:12:00
|
|
|
|
MimaKos
|
Pisala, pokrenula inspekcijski nadzor, jedino kad vredi cimati se je kada tuzis firmu pa dobiti povratak na rad do kraja spora, ostalo uglavnom gubljenje vremena. A i ne potpisivati jer sve moze i anonimno da se prijavi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?