jelena038
|
vuko, svaka cast za objavljivanje imena. ja sam imala situaciju sa punih 14 godina, ne znam da l sam je ovde negde pisala, sve mi se cini da jesam, al ajd da ispricam. kad sam prvi put operisana, tu noc, posle nekih par sati, spavam i u onom bunilu, prva anestezija, iscrpljena, bez krvi, kontm na me neki muskarac kao titra, sapuce doduse, hoces vode, je l ti dobro, brise mi celo krpom, vrat, i sve od vrata pa do grudi. jbg, kad imas 14 grudi su u lezecem polozaju dosta blizu vratu i sve je to taj neki tako postepeno, ali ja e onako komiraa ne buim. tek kad me je idiot probao poljubiti u usta ja sam se probudila i uspanicila i on je nagulio iz sobe. najvece sr..nje je bilo u tome sto je moja mama lezala sa jos jednom zenom tu u sobi i spavala, posto je bila u pratnji, al taj to nije znao. dok su se one rasvestle on je pobegao i nisu ga videle. najogre je sto mi niko nije verovao, mama odmah digla na noge celu bolnicu, obezbedjenje, zakljucana su vrata u roku odmah, znaci nije izasao, a nije bilo nikog stranog u bolnici, znaci da je to bio neki radnik i da je verovatno praxa bila da decu slogiranu posle operacije maltretira, jer se uvek moze reci da su utripovale, ili da se uopste i ne sete niceg. kako nikog nisu nasli, poceli su i u ovo moje da sumnjaju, ali je keva videla stolicu pored mog kreveta i mokru krpu, njenu, kuhinjsku, koju je donela sa hranom u bolnicu, a ja sam tek izrezana par sati pre i nikako nije bilo moguce da sama ustanem. jedino cega se secam je bila ona tiger jakna (crno-braon, pise tiger, perjana jakna, tih ranih devedesetih su se nosile). nista mi nije uradio, srecom, nije ostavilo posledice nikakve, vec sam se ljubilla i vatala s frajerima ranije, pa mi to nije bio u tom trenutku atak na psihu, ali je zastrasujuce kad pomislim na koje sve nacine ljudi mogu da zlostavljaju decu, a da roditelji misle da su ona najzasticenija na svetu. i jos bih dodala, cesce se govori devojcicama da se paze, da prijave ako ih neko pipka i ostalo, dok se decacima to redje govori i ocekuje se da se redje i desava, po nekom patrijarhalnom zatucanom pravilu da su muskarci to koji j..u, a zene te koje treba, da ne lajem. kada vaspitacica u vrticu mazi i ljubi decaka mi smo svi presrecni, jer je to svojstveno zenama, majkama, jer je to neznost i sve to, a da li se iko zapita sta bi se desilo da su polovi obrnuti, da to cini muskarac vaspitac devojcici i da njen otac to sazna? oci bi mu izvadio. mislim da decake globalno ne cuvamo dovoljno, a jednako su izlozeni svakakvim psihopatama.