|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čuvajte decu
27.6.2010 11:53:20   
Dora
Mozda je cika gledao Tasine sojke? :)))
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Pa to i jest pedofilija,on se zadovoljava gledajući malu djecu,pa fuj,fuj,fujuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 26
27.6.2010 11:54:05   
Grejs
Hvala Neno,veruj mi svakom bi oko izvadila za ovako nesto,ne plasim se nijednog muskarca a pogotovo manijaka koji dr... na decu.Na treningu me napada po pet muskaraca sa nozem pistoljem palicom ili goloruk tako da znam da mogu da se izvucem iz svake situacije napada,ali i da napadnem prva kada vidim da mi preti opasnost.Zahvaljujuci ovoj vestini i mom muzu koji je imao strpljenja za mene  ja sam postala mnogo jaca i psihicki i fizicki.Nekada sam bila uzasno plasljiva i nesigurna u sebe a sada jednostavno znam da mi nijedna situacija ne bi bila problematicna jer vezbam sve scenarije napada.A pice moooze kad se prolepsa vremeuser posted image

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 27
27.6.2010 11:55:00   
Anoniman
user posted image Ne zajebavaj, nije ni vreme ni mesto.

IZVORNA PORUKA: Tashke

Mi smo sedele leđima okrenute visokom žbunju,

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 28
27.6.2010 12:41:13   
Dora
Jedan manijak je na ribarcu d***o na mene i drugaricu i kad smo ga spazile pojurile smo za njim. Pobegao jeglavom bez obzira. Ti ljudi su kukavice. Mnogo su opasniji oni sto se " uvek ljubazno javljaju komsijama" Znate ono kad nekog uhapse a komsije daju izjavu za novine,te izjave me od svega najvise sokiraju. U glavnom,komsiluk zna sve a pravi se lud jer ne bi da se zamera nekom ko je ljubazan prema njima. Grrrrr.
Majke,ne pustajte decu bez nadzora,nekoliko puta sam ganjala manijake sa decijih igralista. Kad vidim da sedi sam na klupi i bulji u decu,ja sednem pored njega i buljim u njega i on ode. Sta drugo? Policiju bas briga. Kad sam ih zvala zbog narkomana koji su bacali flase na parkirane automobile oni su rekli da sam 150. koja ih zove zbog toga. A pre bi dosli zbog mog auta nego zbog mog deteta.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 29
27.6.2010 12:43:02   
Dora
Ne psuj na porodicnom forumu

user posted image Ne zajebavaj, nije ni vreme ni mesto.

Mi smo sedele leđima okrenute visokom žbunju,

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 30
28.6.2010 0:28:36   
diamond
Ja sam ceo dan ko luda...!!!!

prvo sam juče saznala za onu sirotu devojčicu i celo veče nisam mogla sebi da dođem....
A danas zalivam cveće oko 14 i 15 i čujem užasno zavijanje sirena, pogleddam šta je, a ono monstruma dovode u sup(živim preko puta supa)....mamicu mu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 31
28.6.2010 7:19:17   
Anoniman
Serija monstruoznih zločina
Jun 2010.
Zbog sumnje da je u više navrata obljubio devojčicu (13), učenicu petog razreda, boljevačka policija je uhapsila S. Č. (53), koji je radio kao ložač u njenoj školi.
Maj 2010.
S. S. (68), građevinski preduzimač u penziji iz sela Kacabaća, osumnjičen je da je obljubio duševno obolelu devojčicu M. L. (15), kojoj je bio i kum. Pored kuma, policija je uhapsila još trojicu njegovih prijatelja iz Kacabaća, Stuble i Donjeg Brijanja kojima je podvodio devojčicu.
Maj 2010.
Dragan K. (52) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je dva meseca silovao deset__ogodišnju devojčicu, štićenicu doma za socijalno staranje. Siledžija je sitnim poklonima i čokoladama namamio dete u svoj stan.
Maj 2010.
Tadija K. (75) iz okoline Aleksinca osumnjičen je da je seksualno zlostavljao komšinicu od 11 godina.
Maj 2010.
Johan F. (52) iz Kikinde osumnjičen da je seksualno zlostavljao maloletne sestričine.
Izvor: blic

Ja ne mogu da razumem. Nemam ni šta da kažem. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Tashke -- 28.6.2010 7:20:23 >

(odgovor članu diamond)
  Direktna veza do poruke: 32
28.6.2010 7:25:32   
Anoniman
Ili ovo... U pitanju su "povezane vesti" na text o ledinačkoj devojčici:

PA KUDA IDE OVAJ SVET?

< Poruku je uredio Tashke -- 28.6.2010 7:26:12 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 33
28.6.2010 8:24:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: diamond

Ja sam ceo dan ko luda...!!!!

prvo sam juče saznala za onu sirotu devojčicu i celo veče nisam mogla sebi da dođem....
A danas zalivam cveće oko 14 i 15 i čujem užasno zavijanje sirena, pogleddam šta je, a ono monstruma dovode u sup(živim preko puta supa)....mamicu mu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma neka crkne stoka jedna.
I onda mi neko kaze kako nije za smrtnu kaznu??????
ne mogu da se osvestim

(odgovor članu diamond)
  Direktna veza do poruke: 34
28.6.2010 8:48:41   
Novosadjanka T.
ide u p.materinu

onaj manijak iz mog predhodnog posta mi je rekao da ce da me tuzi za klevetu(mame onih decaka koje on cupka i pipka su ga posavetovale, da neveruje covek), policija nije dosla kada sam ih zvala. Zakon ga stiti!!!
Nista, igracu se detektiva kad god budem imala vremena, kameru u ruke i udri. Kad god budem imala vremena snimacu! Postajem i ja manijak.
Ostaje mi jos soc.sluzba da odem i da kazem da se plasim za sigurnost svoje dece. To cu i uciti verovatno ove nedelje. Uzasno je to gde zivimo i kakvi su zakoni.

A ono andjelce u Ledincima...nemam reci. Osecam vec danima neki bol u zelucu, neka velika knedla stoji. Jadnica mala, jadno dete...srce me boli

Jadni oni roditeljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Kako ziveti dalje?

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 35
28.6.2010 8:53:17   
Anoniman
Dora je gore pomenula da se manijaci po gradu plase i da su kukavice. to je tacno
kad sam bila mala, tata mi je rekao:
"kad naletis na takvu neku budalu u autobusu ili na ulici, slobodno se suprotstavi! vikni na njega, napadni ga verbalno, oteraj ga.oni su kukavice, odmah ce da zbrisu."

i to je tacno
hiljadu puta sam u busu kao klinka imala prilike da ih vidjam,
jednom sam liku rekla (koji je izvadio onu stvar i bla bla):
"ako ovog trena ne odes prebicu te od batina"
nisam ni stigla da kazem to, odleprsao je!!!!

ziva istina.
opasnost ide od onih "finih nasmejanih"

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 36
28.6.2010 11:16:20   
Rivana
Jako me je potreslo ovo sa devojcicom, jadno dete a za njega i njemu slicne uvela bih neku najgoru smrtnu kaznu, neku gde ce ga prvo muciti, da bi poceo da moli da ga ubiju....uh ne znam sta bi mu radila...pekla bih ga zivog...ma ne znam mnogo sam ljuta....jadno dete user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 37
28.6.2010 11:32:35   
jacikaci
Ne znam sta da dodam,a da već niste rekle. Sa svime se slazem. Činjenica je da se plašim za bezbednost svoje i bilo čije dece. Ajde sad su još mali,pa su stalno uz mene,ali šta kad podju u školu? Kazem mm da bih volela da se pretvorim u neku kucu,pa ceo dan oko škole i na putu kući da pazim user posted image . Zvuči mozda smesno, ali tako je. Današnja deca ne mogu u skoli ni vaške da dobiju više,što je u ona srećna vremena bio glavni problem.

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 38
28.6.2010 11:55:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI

Dora je gore pomenula da se manijaci po gradu plase i da su kukavice. to je tacno
kad sam bila mala, tata mi je rekao:
"kad naletis na takvu neku budalu u autobusu ili na ulici, slobodno se suprotstavi! vikni na njega, napadni ga verbalno, oteraj ga.oni su kukavice, odmah ce da zbrisu."

To je i meni mama rekla kada sam bila "mala".

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 39
28.6.2010 11:59:13   
Mari86
Samo da znate koliko je tesko sacuvati dete...
Opasnost vreba tamo gde se najmanje nadate...
Kod rodbine npr...uzas!

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 40
28.6.2010 12:12:05   
Didy
IZVORNA PORUKA: Mari86

Kod rodbine npr...uzas!

A ja svoje poslala kod babe.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 41
28.6.2010 12:17:08   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: Mari86

Kod rodbine npr...uzas!

A ja svoje poslala kod babe.

Nisam htela da te uznemirim....
Ovo sigurno nije pravilo ali je veoma cesta pojava user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 42
28.6.2010 12:18:18   
Didy
Na stranu šala... Ponekad zaista zaboravim da živimo u ludom vremenu i da ima ludaka na sve strane i pustim Stefana da trči po pešačkoj zoni slobodno, nekad se baš, baš udalji od mene (nas)...
Nad događajem u Ledincima sam zgrožena... Za svaku osudu, nisam uopšte mogla do kraja da se uživim u informaciju...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 43
28.6.2010 12:20:10   
Didy

[/quote]

Nisam htela da te uznemirim....
Ovo sigurno nije pravilo ali je veoma cesta pojava user posted image

[/quote]

Ma znam, baba je na 10 minuta od nas i otišao je na par sati. Znam da je u sigurnim rukama.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 44
28.6.2010 12:21:16   
Rivana
Ma nekad i roditelji znaju biti manijaci veci od bilo kog drugog setite se male Katarine pricali smo o njoj vec u nekim temama, i njene majke i ocuha.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 45
28.6.2010 12:24:53   
Didy
IZVORNA PORUKA: Rivana

Ma nekad i roditelji znaju biti manijaci veci od bilo kog drugog setite se male Katarine pricali smo o njoj vec u nekim temama, i njene majke i ocuha.

Nažalost, istina je.user posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 46
28.6.2010 12:27:05   
Rivana

Pitam se zasto Bog daje decu takvim ljudima.....

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 47
28.6.2010 12:27:31   
Mari86

I ja se pitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 48
28.6.2010 12:28:08   
Didy

Ma nekad i roditelji znaju biti manijaci veci od bilo kog drugog set_ite se male Katarine pricali smo o njoj vec u nekim temama, i njene majke i ocuha.

Apsurd i ironija života, draga.

Apsurd i ironija života, draga.

< Poruku je uredio Didy -- 28.6.2010 12:29:02 >

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 49
18.3.2011 14:36:58   
indy_25
Pronasla sam temu slicno onom o cemu cu pisati.
Davno prije mnogo godina moji roditeljis u odlucili da iz Podgorice odselimo u Bosnu jer se moja mama nije slagala sa svojom svekrvom pa su htjeli da odu sto dalje od nje. Tatin rodjak u Sarajevu je rekao tati da ce mu pomoci oko posla i oko stana i da dodjemo tamo. Tako da smo kad sam ja imala 4 g otisli u Bosnu. Tatin rodjak je bio ozenjen i imao je dvoje djece sina i kcerku. Supruga mu je radila kao advokat a o n je bio ugledni novinar. Dali su nam sprat ispod njih u njihovoj velikoj kuci dok se ne snadjemo. Jednog dana je izveo mene i mog brata na neku livadu i pustio je brata da trckara a mene je stavio ispred sebe i zavukao mui ruku u gacice i poceo da mi dira koku. ja nisam znala sta to tada znaci. Kasnije je jos nekoliko puta to uradio dokbi nas uzimao iz obdanista odveo bi nas kuci i dok su se moj brat i njegova djeca igrali on bi mene nekako sakrio ili odveo u kuhinju i tako me dirkao. Ja sam bila abs mala i jedva se sjecam nekih detalja ali toga se sjecam. Moji roditelji su imali puno povjerenje u njega. Tako smo kasnije odselili od njih nasli stan i oni bi ponekad dolazili u posjetu kod mojih roditelja. poceo je rat pa smo izgubili kontakt sa njim. Kasnije u pubertetu sam cesto mislila na to i tek sam shvatila sta mi je radio. Sreca nisam imala neke velike traume i nij eme silovao pa da ostavi jake posljedice da zamrzim muskarce. Negdje 99 g pojavi se on od nekud i dodje kod nas. Ja kad sam ga vidjela pocela sam da se tresem samo sam se pozdravila i izasla iz kuce i nisam htjela da dodjem dok on nije otsao. Nisam nikad nikom o tome pricala ovo je prvi put da kazem nekom a tj. vama. Tati nisam ni pomislila da kazem jer bi ga moj tata sigurno odrobijao i nisam htjela da ga izlazem zatvoru. A mama bi po neki put rekla i isplakala bi joj se a opet nisam htjela da je nasekiram jer ce pomisliti kakav je to ona roditelj kad nije primjetila. Tako da je to do danas bila moja tajna.

Podjelila sam ovo s vama zato sto ova dva dana samo o tome mislim. Njegova kcerka koju imam u prijateljima fb mi je rekla juce da joj je tata umro , ja joj nisam mogla nista napisati ni da mi je zao ma apsolutno nista. Danas mi ponovo pise hej Indira umro mi je tata ja opet joj nista nisam odgovorila jer jednostavno ne mogu.  Sve msilim da je izbrisem iz prijatelja al nije ona kriva. Zamisljam ga kako sada gori u paklu jer jedno nevino djete seksualno zlostavljao. Hocu da vam kazem da nemate povjerenja ni u kog sto se djece tice on je bio od mog tate rodjak i to blizi i jako inteligentan i obrazovan covjek za kojeg niko ne bi rekao da bi tako nesto uradio. bio je dobar sa mojim roditeljima oni su ga puno voljeli.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here