Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 20:09:55
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sam za,bile bi manje vidljive neke razlike medju djacima,pa bi onda bilo valjda i manje maltretiranja....
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 20:10:56
|
|
|
|
degu
|
Ja sam ZA. Lakše je za decu, manje se druga deca ističu a i nastavnici i profesori znaju da prave razlike među decom kad se jasno vidi čiji su roditelji imućniji, uticajniji.
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 20:14:37
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja sam za da se ne bi toliko primećivale razlike medju decom
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 20:16:19
|
|
|
|
Maraj
|
da naravno, i svi su onda isti...
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 20:16:29
|
|
|
|
hanka
|
Za
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 20:24:20
|
|
|
|
nela79
|
I ja sma za, samo da ne budu bas tamnoplavi mantilici. Neki moderan dizajn bi dobro dosao
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 20:52:06
|
|
|
|
zoća
|
ma odmah treba uvesti
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 20:54:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mislim da su u Pirotu deca jedne srednje škole sama finansirala uniforme za sebe, nije to loše, barem ne bi mislili šta treba da obuku za školu svaki dan
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 20:57:46
|
|
|
|
jovana13
|
jao ja sam imala uniformu kao duzi prsluk jos teget boje... iritirala me 4 god, cak su izbacivali sa casa ko je ne obuce a ko nema uniformu nije mogao da udje u skolu... ali generalno mi se svidjaju moderne uniforme s tim da ne budu ono bas kratki minici da se sve vidi nego pristojno da bude...
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 20:58:06
|
|
|
|
zoća
|
odlično mislim na Pirot
< Poruku je uredio zoća -- 12.3.2013 20:59:04 >
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 21:02:14
|
|
|
|
caca81
|
Da, ja sam ZA!
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 21:10:07
|
|
|
|
Bebilina
|
Iz licnog iskustva ogromno ZA! Imali smo uniformu u predskolskom, pa sad u skoli. U ovom uztrastu em sto mi je prelepo kad ih vidim doterane u istoj boji, sa amblemom skole, em sto mi je prakticno jer tacno znam sta ima za sutradan oprano I ispeglano, em sto nema bubica da nece da nosi to ili ovo. Ima izbor od suknje I haljine, nekoliko boja za unihop ili duzina za carape a kosulja I dzemper su uvek isti. Kasnije I blejzer I kravata, ma ko bombonice! U leto letnja haljina, cipele dozvoljene u dve boje I kraj. Za likovno svi imaju kecelje tako da ne moram da brinem o flekama, nikakve glavobolje kad jednom na pocetku kupis I onda menjas kad prerastu. A na temu imucnosti iskreno nisam razmisljala, nego mi je mnogo bitnija ona tema pristojnosti u kasnijem uzrastu. U osmom je razredu moj profesor matematike poslao nasu skolsku kuci "da se obuce". E to mi je jako bitno kad dodju u pubertet- znas u cemu si ih u skolu poslao I kako ce da izgledaju, suknju mogu da zavrnu van skole, ali u skoli je propisana duzina I nema gavobolje od tinejdzerskih bubica.
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 21:31:42
|
|
|
|
sarti
|
Ja sam za uniforme
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 21:43:51
|
|
|
|
Trcosava
|
Za!
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 21:54:52
|
|
|
|
sneza24
|
I ja sam za uniformu neku lepu modernu.
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 21:58:40
|
|
|
|
indy_25
|
i ja sam za nek se djeca ne razlikuju.
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 21:59:26
|
|
|
|
Sanja90
|
I ja se slazem za uniformu,treba da je uvedu da se zna ko su ucenici.
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 22:02:03
|
|
|
|
Shishica
|
Ja sam za. Svi jednaki. Nema pogrdnosti oko toga da li je ova ili ona marka necega, da li si siromasan ili ne i slicno. I tako jos neke stvari.. Za.
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 22:07:16
|
|
|
|
lesica
|
Ja sam u svojoj srednjoj nosila uniformu do sredine 3. razreda, tj. dok direktorku nisu sklonili sa te pozicije. Uglavnom,ja sam za.
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 22:17:06
|
|
|
|
Dana 72
|
Definitivni ZA , slazem se sa razlozima koi su vec navedeni.
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 12.3.2013 22:31:57
|
|
|
|
Torbica
|
I ja sam ZA!
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 5.1.2017 14:22:46
|
|
|
|
branki*
|
haha,evo nasa ringeraja jos pre ministarstva zapocela debatu veoma aktuelno u skolama ovih dana,inace,da ili ne..koliko cujem,roditelji nisu za to,bar u mom kraju,jer bi to bio jos jedan udarac na dzep roditelja.ideja kao ideja je ok meni,ali da uniforme placa ministarstvo i da se daju besplatno ili za neku simbolicnu sumu.
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 5.1.2017 14:50:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, slazem se. Kod nas u skoli je ideja da uniforma bude u vidu majica, i da svako odeljenje ima drugaciju boju. Uopšte mi se to ne svidja.
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 5.1.2017 15:13:57
|
|
|
|
emicaa
|
da za uniforme,kako su krenuli jos malo ce poceti gologuzi dolaziti u skolu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?