Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 27.2.2018 10:54:46
|
|
|
|
Dora89
|
Statusni simbol van škole su i rođendani. Ko je pravio u igraonici, ko je imao animatora, ko je imao fotografa, ko je imao tortu na tri sprata... Da ne osem u off, ali mislim da neće puno uniforme pomoći da se smanje razkike među decom.
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 27.2.2018 12:31:52
|
|
|
|
vocicana
|
Nece se smanjiti razlike medju decom, ali titulizacija dogadjaja i outfit-a, ko su tvoji a ko moji roditelji... Zabranila bi upotrebu mobilnih telefona na casovima, na pocetku svakog bi im uzimala a vracala na kraju nastave. A sto se uniforme tice,ako bi bila neka simpaticna, za decake neki sakoi a za devojke nesto sto je lagano za nosenje, nesto na preklop, da svi budu jednaki, zasto da ne. Kada se setim svoje skole, oblacenja, markiranja i svega ostalog, bas mi lose bude. Moja sestra je noila uniformu, nije je obozavala, ali je bilo ok.
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 27.2.2018 13:56:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Slazem se, sve oko nas je statusni simbol, i skola i rodjendani i stan/kuca u kojoj se zivi ...ali dokle god budemo trubili u prazno i nista konkretno ne radili bice isto ili samo jos gore... od necega se mora krenuti, probati.. ne kazem da to treba da budu uniforme, ali izmedju ostalog mozda i uniforme...
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 27.2.2018 14:05:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
Za telefone se slazem.
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 27.2.2018 20:37:15
|
|
|
|
veselicaa
|
U mnogim skolama ne dozvoljavaju telefone. Sto se tice uniforme ne verujem da ce se dogovoriti nesto oko toga,ispadne problem i oko manjih stvari.
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 27.2.2018 20:38:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nadam se da si u pravu
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 27.2.2018 20:41:45
|
|
|
|
veselicaa
|
Ako si u savetu roditelja znas kolika rasprava bude i kada se dogovaraju oko sitnica,a za ovako nesto ja mislim da bi polovina roditelja napravilo dramu i nista se dogovorili ne bi.
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 27.2.2018 20:44:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nisam bezim.od toga kao djavo pd krsta Al ako dodje s vrha odluka..dzaba sve.
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 27.2.2018 20:46:15
|
|
|
|
veselicaa
|
Ako roditelji ne pristanu na to,nema nista od toga.A ovako kako je sada u nekim skolama,niko nece da prihvati.
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 27.2.2018 20:48:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Odlicno
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 27.2.2018 21:25:23
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne znam da li ste gledali, onaj insert o ispiranju boje sa uniforme. Nema nista od toga.
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 27.2.2018 21:31:07
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja iskreno mislim da to nece zaziveti
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 28.2.2018 9:32:54
|
|
|
|
Dora89
|
Ako je do roditeljskog saveta... Onda smo ga ugasili.
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 28.2.2018 9:39:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja znam da se kod nase roditelji malo sta pitaju, u vrticu. za skolu jos nisam upoznata .
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 28.2.2018 9:45:14
|
|
|
|
Dora89
|
Ali mislim da je to simbolično. Kod nas u generaciji toga nije bilo, nego su se tajno pitali par roditelja buržuja. Jedna takva buržujka je čak određivala ko će ići sa njenim sinom u odeljenje (nije menjala sinu odeljenje, nego dodavala drugu "elitnu" decu).
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 2.5.2018 1:58:46
|
|
|
|
MimaKos
|
Da za uniforme
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 2.5.2018 8:11:52
|
|
|
|
mama Jo
|
I ucenici i nastavnica
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 2.5.2018 8:12:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uzas i dalje nE
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 2.5.2018 8:13:17
|
|
|
|
MimaKos
|
Za ucenike da za ostale kako god
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 2.5.2018 8:13:53
|
|
|
|
mama Jo
|
😊 Verovatno bih i ja tako razmisljala da imam skolarce
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 2.5.2018 8:19:13
|
|
|
|
MimaKos
|
Bas bih volela da uvedu pre njihovog polaska
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 11.12.2021 17:03:37
|
|
|
|
Marinkela
|
Zasto ne , da budu neke uiforme. Nisam 0rotivnik.
|
|
|
|
RE: Uniforme u školama DA ili NE 11.12.2021 22:55:53
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Daaa za uniforme!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?