Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 22:53:40
|
|
|
|
Capa
|
Kako se zove pisac sa slike?
|
|
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 22:54:19
|
|
|
|
branki*
|
vilijam sekspir
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:07:42
|
|
|
|
Capa
|
E, pa, tako to nekako ide... Ako imate ideju za pitanje, pišite.
|
|
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:19:56
|
|
|
|
snješka
|
Ok je tema, ali svako može prvo naći odgovor na netu. Ali evo: Šta je mažino linija?
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:23:22
|
|
|
|
Capa
|
Ok, to jeste mana ove teme, ali ako ništa možda naučimo nešto novo... pa, makar, i traženjem po netu Evo, ja svečano objavljujem da nemam pojma šta je mažino linija
|
|
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:28:28
|
|
|
|
Alexis79
|
Koliko ja znam mazino linija ima neke veze sa Francuzima i II Sv.Ratom. Sad ces da me nateras da nadjem na netu sta je tacno. Snjeska jesam li makar blizu?
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:39:10
|
|
|
|
snješka
|
Itekako.
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:40:11
|
|
|
|
Alexis79
|
Evo definicije sa Vikipedije Мажино линија је била линија бетонских утврђења, тенковских препрека, митраљеских гнезда и осталих видова одбране које је Француска конструисала дуж својих граница са Немачком и Италијом пред Други светски рат. Овај термин описује или цео систем или само одбране према Немачкој
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:41:41
|
|
|
|
Alexis79
|
Nismam znala za ova utvrdjenja negde u malom mozgu mi je bilo da pojam ima veze sa Francusko i ratom. Sad znam tacno sta je Kad smo vec kod Francuske evo pitanja. Koliko je trajao 100-godisnji rat izmedju Francuske i Engleske ?
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:43:16
|
|
|
|
snješka
|
116 godina. Pogodila?
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:44:20
|
|
|
|
Alexis79
|
K'o iz puske davaj novo da se malo obrazujemo
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:45:25
|
|
|
|
Jeca*
|
Znala sam da je nešto više od 100 godina, ali mislila sam da je 110...nadjoh da je 116 šta su inkanabule?
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:46:43
|
|
|
|
snješka
|
Ih Jeco .
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:48:36
|
|
|
|
Jeca*
|
to sam davno naučila u tv slagalici kao i pitanje iz onog kviza sto je vodio Mica Orlovic..bese prizma? koja je najduza rec u srpskom recniku. Aha, hajde da vas cujem sad
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:49:07
|
|
|
|
snješka
|
Inkunabulom nazivamo knjige, listove ili ilustraciju koje nisu ručno pisane, već su mehanički printane prije 1501. godine u Evropi. Primjerci takvih knjiga su izuzetno dragocjeni. Ime im potiče od latinske riječi incunabula, što znači pelene, i time implicira rane početke nečega. Prva upotreba ove riječ u vezi sa štampanjem zabilježena je u brošuri Bernharda von Mallinckrodta De ortu et progressu artis typographicae (O usponu i napretku umjetnosti tipografije), (Koln, 1639.), u kojoj se nalazi izraz prima typographicae incunabula,“rano djetinjstvo štamparstva“, koje po piščevom mišljenju završava 1500. godine, što je od kasnog 17. vijeka do danas opstalo kao pravilo. Sa Wikipedie.
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:50:27
|
|
|
|
Jeca*
|
Da. To su najstarije štampane knjige
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:50:37
|
|
|
|
snješka
|
Ha, ovo znam. PRESTOLONASLEDNIKOVICA
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:50:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Šta su marsupijali?
|
|
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:51:16
|
|
|
|
Capa
|
Vidim ja da ćemo svašta još nešto da naučimo ovde ... meni je zanimljivo p r e s t o l o n a s l e d n i k o v a nj e (22 slova)... Jel sam u pravu?
< Poruku je uredio Capa -- 27.1.2012 23:53:03 >
|
|
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:52:07
|
|
|
|
Jeca*
|
tako nekako, malo si pogrešila PRIJESTOLONASLIJEDNIKOVICA (26 slova treba da ima)
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:54:01
|
|
|
|
snješka
|
Ma da, ja to malo po srbijanski, omaklo mi se kako ovdje provodim vrijeme s vama.
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:55:40
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Šta su marsupijali? Čini mi se da j eto francuska grupa. A šta je Vartolomejska noć?
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:56:03
|
|
|
|
Capa
|
torbari, jel? (životinjice) Mislim na marsupijale...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?