Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:56:10
|
|
|
|
Jeca*
|
hajde sad ovako (ovo smo se igrali stalno kao klinci ) nabrojte mi 3 stvari na ljudskom telu tj tri "dela" tela čiji su nazivi palindromi
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:58:40
|
|
|
|
Capa
|
Ov znam: oko, kuk i kapak...
|
|
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:59:30
|
|
|
|
snješka
|
Jao, al sam lupila. Prebaci me na pjesmu Marsupiali koju pjeva jedna francuska grupa. Bože sačuvaj. Jesu torbari su.
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:59:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: snješka IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Šta su marsupijali? Čini mi se da j eto francuska grupa. A šta je Vartolomejska noć? Moglo bi biti, ali nije Vartolomejska noć je pokolj hugenota (francuskih protestanata u Francuskoj u 16 veku, ako se dobro sećam, naređenje je izdaal kraljeva majka.
|
|
|
|
RE: Test opšte informisanosti 27.1.2012 23:59:54
|
|
|
|
Alexis79
|
znam sta je palindrom ,ali da se setim tih delova tela nema sanse
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:00:32
|
|
|
|
snješka
|
A niko nije dogovorio šta je Vartolomejska noć?
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:01:06
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: snješka IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Šta su marsupijali? Čini mi se da j eto francuska grupa. A šta je Vartolomejska noć? Moglo bi biti, ali nije Vartolomejska noć je pokolj hugenota (francuskih protestanata u Francuskoj u 16 veku, ako se dobro sećam, naređenje je izdaal kraljeva majka. Bravo.
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:03:02
|
|
|
|
Capa
|
Hajde, sad, da čujem aplauz za palindrome koje sam navela
|
|
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:05:26
|
|
|
|
snješka
|
Sačekaj da napravim konfete. A ja vas sad pozdravljam, idem da sovim. Laku noć drage moje.
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:05:52
|
|
|
|
Jeca*
|
evo da vidiš...ne znam kako da izvedem da čuješ
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:08:37
|
|
|
|
Capa
|
O, hvala, žene, divne ste
|
|
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:09:35
|
|
|
|
Capa
|
Šta je to muštuluk ?
|
|
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:17:37
|
|
|
|
Jeca*
|
kad nekom naplatiš lepu vest
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:19:46
|
|
|
|
Jeca*
|
Koliko boja ima u dugi?
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:28:48
|
|
|
|
Capa
|
Čekaj: crvena, plava, žuta, zelena, narandžasta, ljubičasta... Valjda sam ih sve nabrojala: 6
|
|
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:33:55
|
|
|
|
Jeca*
|
da, tako je, ali zvanično ima 7 boja jer ima dve nijanse plave boje
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:35:03
|
|
|
|
Jeca*
|
evo još jedno pitanje koje sam malopre našla na netu (ni ja nisam znala odgovor) i baš mi se dopalo: Koje živo biće ima slušni aparat smešten na kolenima?
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:37:28
|
|
|
|
Alexis79
|
cvrcak
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:37:59
|
|
|
|
Jeca*
|
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:44:27
|
|
|
|
Alexis79
|
Evo jednog lakog pitanja a zanimljivog Sta znaci Taj Mahal (ili kako ga citamo Tadzmahal)?
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:46:53
|
|
|
|
Jeca*
|
tj hram posvecen zeni...velikoj ljubavi
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:49:53
|
|
|
|
Alexis79
|
Znam da svi znam kome je posvece i kako je nastao ali samo ime znaci ponos ili lepotica palate. To sam davno cula od jednog zaludjenika za taj deo istorije .Tako su mu kaze tamo objasnili . Meni to bas bilo zanimljivo
< Poruku je uredio Alexis79 -- 28.1.2012 0:50:22 >
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:57:31
|
|
|
|
Jeca*
|
Gradjevinu je podigao Maharadza Sah Jahan kao poklon svojoj zeni, persiskoj princezi- Mumtaz Mahal, sto u prevodu znaci,, Kraljica palata,,. Maharadza se za nju borio pet godina sve dok konacno nije uspeo da je ozeni 1628 godine. Palata je trebala da bude svadbeni dar za onu koju je voleo iznad svega, ali sa gradnjom se pocelo tri godine kasnije.Angazirao je najboljeg i najtrazenijeg arhitektu u to vreme Ustad Alija iz Persije. Maharadza je bio presrecan jer je uskoro trebalo da se rodi njegovo prvo dete.Sve je izgledalo kao pocetak jedne prelepe bajke, ali se dogodilo nesto sto niko nije ocekivao. Tuzni kraj jedne ljubavne price Pri porodjaju njegova kraljica je umrla, pa palata koja je u to vreme pocela da se gradi postala je mauzolej. Na izgradnji je radilo preko 20.000 radnika iz raznih krajeva Indije. Skupi mermer i najlepsi kamen bio je donesen iz Srednje Azije i Indije. Za transport istog sluzilo je oko 1000 slonova. Tadz Mahal je bio gradjen celih 22 godina bez prestanka.
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 0:58:02
|
|
|
|
Jeca*
|
ubola si me u moju ljubav, arhitekturu i istoriju umetnosti
|
|
RE: Test opšte informisanosti 28.1.2012 1:00:31
|
|
|
|
Jeca*
|
evo podsetila si me da vam ispricam jednu zanimljivost. Sad sam se setila priče... kad se gradila Ajfelova kula, 1889 godine, bilo je različitih "oprečnih"mišljenja nekima se jako dopala kao impozantna gradjevina od čelika, u to vreme potpuno novog gradj materijala, a nekima je bila ruglo arhitekture. Legenda kaže da je jedan čovek toliko prezirao Ajfelovu kulu da se svaki dan peo na vrh iste i provodio ceo dan tamo. Zašto? Zato što je to bilo jedino mesto u Parizu odakle ne bi mogao da vidi Ajfelovu kulu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?