Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 20:51:17
|
|
|
|
anajid
|
Srbija,Srbija,Srbija!!!!!!Idemo momci!!!!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 21:04:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Oleeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 21:55:33
|
|
|
|
Shishica
|
MM otisao kod kuma u zgradu pored nase i cujem ja neki se magarci deru ko necitavi... i ja ti ukopcam da su to njih dvoje matorih ludaka!!!! Ccccccccc! To nije normalno kako se deru, tako se ne deru ni najzagrizenije pubertetlije!
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 21:58:52
|
|
|
|
anajid
|
Ne cudi me draga sto se deru,bas je gusto i napeto!Moj muz nista ne vidi i ne cuje trenutno!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:02:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: anajid Ne cudi me draga sto se deru,bas je gusto i napeto!Moj muz nista ne vidi i ne cuje trenutno! ni moj:)
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:06:14
|
|
|
|
Shishica
|
A kakvo je stanje? Nisam do tv-a..
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:07:34
|
|
|
|
Nensi*
|
Vodimo sa 2 razlike.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:10:04
|
|
|
|
Verus
|
Meni je svekar juce doleteo, pa sada on, mm i moja mama gledaju utakmicu preko interneta-a ja? Ko i uvek: radim
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:11:11
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Meni je svekar juce doleteo, pa sada on, mm i moja mama gledaju utakmicu preko interneta-a ja? Ko i uvek: radim Jao divno, Veruškice svekar prvi put vidi unučicu? Mogu da zamislim kako je bio odušavljen....divno
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.9.2010 22:12:23 >
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:12:58
|
|
|
|
Shishica
|
Ma meni je najgore sto bude danima nadrndan ako u sportu ne ide kako treba.. Jbt.. deru se kao da su u ludnici.. ovo je stvarno bolesno, ali stvarno.... ne mogu da shvatim da odrasli ljudi tako razmisljaju i reaguju.... Boze..s kim ja zivim...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:14:11
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Ma meni je najgore sto bude danima nadrndan ako u sportu ne ide kako treba.. Jbt.. deru se kao da su u ludnici.. ovo je stvarno bolesno, ali stvarno.... ne mogu da shvatim da odrasli ljudi tako razmisljaju i reaguju.... Boze..s kim ja zivim... ma ja mislim da je sve to pozitivno, zabrinula bih se da ne navija
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:16:23
|
|
|
|
Verus
|
Jako je bio srecan. Ja sam sa Helenom cekala ispred kuce, a on izasao iz auta, zagrlio me i rekao "Hvala ti za ovo dete". Bas dirljivo...jos kad se ceka dugo...ma sta tebi pricam sve znas vec... off topic IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Verus RR Meni je svekar juce doleteo, pa sada on, mm i moja mama gledaju utakmicu preko interneta-a ja? Ko i uvek: radim Jao divno, Veruškice svekar prvi put vidi unučicu? Mogu da zamislim kako je bio odušavljen....divno
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:16:24
|
|
|
|
Shishica
|
Majku mu...napolju je haos.... Aaaaaaaa....
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:16:30
|
|
|
|
Nensi*
|
Mm navija u sebi jer kad skoči ako damo koš i počne da tapše,Arči počne da laje i probudi bebu...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:16:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma dajte, vode Turci, ufffffffffffffffff
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:17:09
|
|
|
|
Verus
|
shishice bas me nesto zasmeja sa onim "sa kim ja zivim"IZVORNA PORUKA: Shishica Majku mu...napolju je haos.... Aaaaaaaa....
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:17:32
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Mm navija u sebi jer kad skoči ako damo koš i počne da tapše,Arči počne da laje i probudi bebu...
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:17:58
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Jako je bio srecan. Ja sam sa Helenom cekala ispred kuce, a on izasao iz auta, zagrlio me i rekao "Hvala ti za ovo dete". Bas dirljivo...jos kad se ceka dugo...ma sta tebi pricam sve znas vec... off topic IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Verus RR Meni je svekar juce doleteo, pa sada on, mm i moja mama gledaju utakmicu preko interneta-a ja? Ko i uvek: radim Jao divno, Veruškice svekar prvi put vidi unučicu? Mogu da zamislim kako je bio odušavljen....divno naježila sam se jel mu to prvo unuče?
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.9.2010 22:18:21 >
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:24:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Sudije se e, strašnooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:27:07
|
|
|
|
anajid
|
Ja sam pojela sve nokte,ne mogu vise gledati!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:29:01
|
|
|
|
dunja RR
|
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:29:21
|
|
|
|
Nensi*
|
AAAAAAAAAAAAAAA
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:29:23
|
|
|
|
dunja RR
|
što ne sviraš sada faul, aaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 11.9.2010 22:29:41
|
|
|
|
anajid
|
juuuuuuuuuuuuuuuu moj muz kleci ispred Tv sa dignutim rukama
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?