Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 20:23:24
|
|
|
|
bubulence
|
mene sada zvao mm sa posla, kaze da ohladim pivo i spremim kokice, ja sam skroz zaboravila
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 20:26:52
|
|
|
|
17 joka
|
Bubi, da ti posaljem ja kokice i ladno pivo evo kupismo i grisine sa kikirikijem Trco, nek se bore pa ako izgube sta da radimo
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 20:28:02
|
|
|
|
anita
|
Bubi imas jos vremena. U 22h je utakmica
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 20:28:07
|
|
|
|
milicicak
|
Veceras mm uspavljuje mini bubu da ja ne bih slucajno zaspala sa njom. Kokica ima, somersbi se hladi, a tu je i merenda ako zagusti :) Joj, kad se setim kako sam nekad bila zaljubljena u Saleta
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 20:32:59
|
|
|
|
anita
|
Bitno je da se borimo i igramo. Pa sad kako bude. Ja se nadam pobedi
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 20:34:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Rekla sam da neću danas da se zamaram i trt! Kao da me voz pregazio. Samo da ostanem budna Ne bih da se ponavljam! Mislim da cu zaspati pre Elene ...a bas mi se gleda, gde bas u 22!!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 20:42:58
|
|
|
|
wivern
|
Sjajno, i ja cu turim kokice i pustim neki dobar film inace cu da se porodim pre vremena od nervoze.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 20:46:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja nemam ni kokice, ni kikiriki, ni kokiriki al cu da navijam ! Za muza pivo, za mene kvas !
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 20:46:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Kokice sam vec pojela..a mm sam poslala da urla kod njegove mamice..jer je nemoguc kad gleda kosarku!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 20:54:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Tek u 22h! Majko mila! A palačinke pojedosmo
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 20:54:17
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: wivern Sjajno, i ja cu turim kokice i pustim neki dobar film inace cu da se porodim pre vremena od nervoze. Wiv draga samo ti gledaj film i ruckaj kokice. Povremeno baci pogled ovde pisacemo rezultat al nemoj da se poradjas pre vremena.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 21:07:37
|
|
|
|
nata11
|
Nadam se da necu zadremati kao kokoska ispred televizora. Jedva sam cekala utakmicu ali tako sam umorna..
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 21:11:58
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Bubi, da ti posaljem ja kokice i ladno pivo evo kupismo i grisine sa kikirikijem hihi sto se ranije nisi ponudila, evo iskokala sam . znam Anita da ima vremena, nego sam zaboravila da igraju danas... e da mi je neko rekao da ovoliko zena prati sport ne bih mu verovala
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 21:26:46
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: anita IZVORNA PORUKA: wivern Sjajno, i ja cu turim kokice i pustim neki dobar film inace cu da se porodim pre vremena od nervoze. Wiv draga samo ti gledaj film i ruckaj kokice. Povremeno baci pogled ovde pisacemo rezultat al nemoj da se poradjas pre vremena. Anita ocekujem da me update-ujes
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 21:30:09
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: 17 joka Bubi, da ti posaljem ja kokice i ladno pivo evo kupismo i grisine sa kikirikijem hihi sto se ranije nisi ponudila, evo iskokala sam . znam Anita da ima vremena, nego sam zaboravila da igraju danas... e da mi je neko rekao da ovoliko zena prati sport ne bih mu verovala Dokone zene, dokone
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 21:43:33
|
|
|
|
17 joka
|
Ja sam se lepo spremila i sad samo da pocne
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 22:08:39
|
|
|
|
anita
|
Idemoooo Za sada je dobro 17:10 za nase momke
< Poruku je uredio anita -- 12.9.2014 22:12:28 >
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 22:10:17
|
|
|
|
minnica
|
Navijamooo!
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 22:21:36
|
|
|
|
Klarita
|
Malko me stra'''' da komentarisem Batum ima potres mozga, kukuuuu a, ovaj nas se i ne osvrnu mora da je Bosanske krvi
< Poruku je uredio Klarita -- 12.9.2014 22:24:31 >
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 22:24:05
|
|
|
|
vonavoj
|
I ja zaludna,ne volim da gledam kosarku..ali iako sam sama sam pustila..jeste da visim na RR,ali u pozadini je kosarka!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 22:25:40
|
|
|
|
17 joka
|
30-15 samo napred momci
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 22:27:11
|
|
|
|
anita
|
Kakvo zakucavanjeeeeee Rezultat 30:17 naravno za nad
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 22:33:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vice muz: Daj onu backu iz frizidera ! Ogladnesmo ! Mala zeva okolo... Ajmo momci
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 22:34:58
|
|
|
|
Klarita
|
Rece covek; Isceprka loptu Cu d'' umrem
< Poruku je uredio Klarita -- 12.9.2014 22:35:50 >
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 12.9.2014 22:38:04
|
|
|
|
Trcosava
|
43-28 Ja se i dalje ne opuštam...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?