|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Stracatela
20.11.2010 12:23:44   
usamljena
user posted image ovo kucam drugi put, necu ulepsavati. Inace mrzim praviti kore za torte pa sve baziram na piskotama, mlevenom i citavom keksu. Poznata sam po brzim kolacima user posted image
Za ovaj je potrebno:
1. Paket piskota
2. 400 ml slatke pavlake (ili ti vrhnja)
3. 2x bela Milka
4. dr Oetker kakao mrvice
5. malo mleka
Malo zagrejati mleko, namociti piskote i staviti u kalup. Prokuhati 200 ml pavlake, skloniti sa vatre i staviti cokoladu u to. Mesati dok se cokolada ne otopi. Sacekati 2-3 min da se ohladi. Umutiti preostalih 200 ml pavlake , dodati u nju ovu smesu sa cokoladom i rucno mesati dok se ne sjedini. Nakon toga dodati kakao mrvice, izmesati i staviti sve na piskote. Malom kasikom napraviti "kratere" po povrsini (dekoracija user posted image ) i eto ga- na hladjenje. Mislim da za pripremu treba 10 minuta.
Po zelji mozete umutiti vise pavlake. A da, ja u cokoladu stavim i aromu vanilije, bude bas ukusno
Edit: "podlogu" mozete napraviti i sa mlevenim keksom, ja ne stavljam margarin i masnoce. Otprilike 300 grama keksa umutim sa 200-250 ml mleka, u to mozete staviti kakao, suseno voce bilo sta- idealna podloga za mnoge kolace


< Poruku je uredio usamljena -- 20.11.2010 12:31:13 >


_____________________________

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce



Direktna veza do poruke: 1
   RE: Stracatela
27.12.2010 0:25:32   
Anoniman
Fino fino... user posted image
Ja kupila one puslica kore pa mi treba neki fil za njih al ne bih fil za zumancima... Tako da ovo dolazi u obzir! user posted image

(odgovor članu usamljena)
  Direktna veza do poruke: 2
   RE: Stracatela
14.1.2011 0:09:10   
indy_25
Ovuo moram da probam mmmmm ali kad presrtanem sa dijetom.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Stracatela
16.2.2011 11:26:59   
Lu
Ček, čekuser posted image
Zagrijati 200ml vrhnja sa bijelom čokoladom a 200 umutiti mikserom i nakon 2-3 minute hlađenja, znači u još toplo dodati ovaj umućeni šlag i čokoladne mrvice, jel tako?

Ovdje može podloga za cheasecake, keks, margarin, med...ili umjesto margarina mlijekouser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica
Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR



Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here