Blagoslovena
|
Pozdrav...drago mi je što pišete....svaka trudnoća je sama po sebi iskustvo.....i drugačija Ja sam se u ovoj trudnoći isto u početku prva 3 mjeseca jako brzo umarala, pogotovo kada idem uz stepenice, to je bio napor, kasnije od 4 to više nije bio problem.....nije mi se ništa jelo, odbijala mi se kafa, možda me dva puta zaboljela glava, 2 puta sam doživjela vrtoglavicu i slabost, ali zbog niskog pritiska, jer tome sam i prije bila sklona, najviše kila sam dobila na prelazu iz 4 u 5 mjesec, čak 5 kg, nisam mogla vjerovati da u jednom mjesecu možeš dobiti toliko kilograma, ponekad me zaboli repnjača....ako dugo sjedim, imam gasove i podrigivanja , srećom pa se mogu vaditi na trudnoću....nikada mi nije bilo vruće, ali sada, posebno jer su ovoliko vreli dan, svaku noć se budim mokra, kosa, prsa, leđa, poludjeti od znoja.....a inače sam zimogrižljiva, ali eto povećana koncentracija krvi čini svoje izgleda, jedva čekam zahlađenje....najviše što mi se jede u trudnoći, to su slatkiši, čokolade, svaki dan mora nešto slatko, krofna, nutela.....to me najviše brine, zbog kilograma, a nije ni zdravo, ali šta ću kada ovi moji mališani već od majke traže slatkiše Jela sam dosta voća, od jagoda sam čak dobila alergiju i završila u hitnoj, tako sam se bila prepala, bilo je to u 12 nedelji, ali srećom dobro sam prošla, dali su neku bocu i sve je prošlo OK. Jagode od voća najviše volim, ali od tada,a tek je krenula sezona, nisam ih jela, zamjenila sam ih sa neograničenim količinama trešanja, banane, lubenice, sada breskve, maline, kupine, borovnice.....voće obožavam.......pošto sam velika spavalica, na povremene nesanice, česta mokrenja, sam se navikla, to je valjda i priprema kada dođu bebe.....ako Bog da, biće veselo
|