|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Punjene pečurke
27.4.2010 22:12:48   
Anoniman


Potrebni sastojci:


- 50 dag sampinjona
- 20 dag praske sunke
- 1 jaje
- 1/2 glavice crnog luka
- 4 kasicice paradajz pirea
- malo maslaca
- so, biber

Nacin pripreme:

Dobro oprati pecurke i odvojiti od drške.
Ocediti ih i poredjati u vatrostalnu posudu.
Drscice iseckati sitno i dinstati sa sitno iseckanim crnim lukom na malo ulja dok ne nestane tecnosti koju pecurke ispuste.
Ohladiti malo i dodati razmuceno jaje, sitno iscekanu sunku, malo soli, bibera i 1 kasicicu paradajz pirea. Sve dobro izmesati i puniti poredjane pecurke.
Preostali pire  razmutiti u malo vode i preliti pecurke.
Na svaku pecurku staviti po malo maslaca i peci u rerni 20 minuta na 200 stepeni.
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Punjene pečurke
27.4.2010 22:22:50   
Anoniman
zanimljivo...a je  l pecurke treba da izdubim malo user posted image user posted image
nikad mi nije bilo jasno kako da punim pecurke kad ima tako malo mesta user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2
   RE: Punjene pečurke
27.4.2010 22:30:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI

zanimljivo...a je  l pecurke treba da izdubim malo user posted image user posted image
nikad mi nije bilo jasno kako da punim pecurke kad ima tako malo mesta user posted image user posted image



Ne, to ustvari nisu bukvalno punjene više su zaronjene ...  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Punjene pečurke
27.4.2010 22:33:46   
Anoniman
to mi reci!!!
pravicu ovo pa cu da ti javim...kako mi je ispalo

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 4
   RE: Punjene pečurke
27.4.2010 22:34:35   
Anoniman
Važi draga i ja sutra planiram to da napravim, pecnem neko mesište i toliko od mene ... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 5
   RE: Punjene pečurke
27.4.2010 22:39:02   
Anoniman
vala dosta...
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 6
   RE: Punjene pečurke
27.4.2010 22:57:33   
gagana83
Moja svekrva pravi nesto slicno i bas je njam njam.Mislim da stavlja sunku,krem sir ili pavlaku i kisele krastavcice.

_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Punjene pečurke
28.4.2010 16:02:16   
LillyT
Ja sam pravila nesto slicno, samo nisam stavljala jaje i paradajz pire, a odozgo ih upropastim sirom. Njam, njam, samo sto je pipav posao, a ocas posla ih pojedem. 

_____________________________

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Punjene pečurke
4.5.2010 9:33:26   
diamond
njam, njam...ajde ako neko bude pravio neka stavi sli;icu...ja obozavam pecurke user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here