Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Ponovo probudjena strast ! 30.1.2011 20:37:40
|
|
|
|
Olga75
|
uzivaj sadaaaa
|
|
RE: Ponovo probudjena strast ! 30.1.2011 20:40:09
|
|
|
|
sneza24
|
tijana bas mi je drago.
|
|
|
|
RE: Ponovo probudjena strast ! 30.1.2011 20:40:11
|
|
|
|
tijana86
|
ooooooooooooo da! Nadam se da ce dugo da potraje !
|
|
|
|
RE: Ponovo probudjena strast ! 30.1.2011 20:52:10
|
|
|
|
magnetic
|
Drzimo palceve da potraje zauvek
|
|
RE: Ponovo probudjena strast ! 30.1.2011 20:55:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Tijana
|
|
|
|
RE: Ponovo probudjena strast ! 30.1.2011 21:06:36
|
|
|
|
Brana
|
|
|
|
|
RE: Ponovo probudjena strast ! 30.1.2011 21:10:36
|
|
|
|
indy_25
|
Tijana bas mi je drago daj boze da potraje do kraja zivota tako
|
|
|
|
RE: Ponovo probudjena strast ! 30.1.2011 22:15:26
|
|
|
|
marince1
|
bas mi je drago zbog tebe uzivaj i zelim ti da tako ostane zauvek
|
|
RE: Ponovo probudjena strast ! 30.1.2011 23:27:34
|
|
|
|
dijana1*
|
Drago mi je Tijana zbog tebe i nadam se da ce ta strast da vas stalno prati
|
|
|
|
RE: Ponovo probudjena strast ! 31.1.2011 11:06:52
|
|
|
|
tijana86
|
Hvala vam svima puno ! Bile ste tu kada mi je bilo jako tesko ! Ljubim vas sve ! Jako sam srecna !
|
|
|
|
RE: Ponovo probudjena strast ! 31.1.2011 11:36:24
|
|
|
|
Daca88
|
|
|
RE: Ponovo probudjena strast ! 31.1.2011 11:40:30
|
|
|
|
IVA 11
|
Bravo!!!
|
|
|
|
RE: Ponovo probudjena strast ! 31.1.2011 23:44:59
|
|
|
|
Alexis79
|
bas mi je drago zbog vas a posebno mi je drago sto se ti ponovo osecas pozeljnom i zeljenom
|
|
RE: Ponovo probudjena strast ! 5.2.2011 9:40:00
|
|
|
|
JMPM
|
|
|
|
|
RE: Ponovo probudjena strast ! 5.2.2011 9:43:38
|
|
|
|
jabudic
|
Tijana, uzivaj sad
|
|
|
|
RE: Ponovo probudjena strast ! 15.2.2011 19:17:35
|
|
|
|
tijana86
|
Joj zenskice nije me bilo nekoliko dana ! Ali evo vratila sam vam se ! Ne mogu bez vas ! Pa da ne bude da se samo zalim i kukam da sa vama podelim i srecu ! MM mi je juce priredio divno iznenadjenje ! Necu da vas davim opsirnom pricom , ali samo cu da napisem da me je iznenadilo kada juce nije otisao na posao ! odveo dete kod svekrve i vratio se ja do nije bio tu uzela da sredjujem kucu , on dosao i kaze ajde batali sve to idi se sredi i ovaj dan je tvoj dan ! Ceo dan smo proveli zajedno sami , isli na "nasa" mesta ! U restoran gde me je cekao , i jos 30 cuda ! Bio je predivno u jednom trenutku je klekao ispred mene i zamolio me da mu oprostim za sve i da vise nikada nece biti kao pre ! Da me voli navise i jos mnogo toga ! Muzika je svirala nase pesme i bilo je prelepo ! Izgleda da se nesto okrenulo , jutros nije otisao na posao kao sto obicno ide nego je pevao ljubio me i rekao da jedva ceka da dodje da me opet zagrli ! Postavila bih sliku torte koju sam dobila ( ali ne znam kako) Joj zene bas sam srecna !
|
|
RE: Ponovo probudjena strast ! 15.2.2011 19:20:53
|
|
|
|
Daca88
|
Drago mi je zbog vas Ja to ovako radim... ukucam na google SLIKOMAT Prvo što izbaci odem tamo izaberem sliku sa racunara kliknem da se postavlja kada se postavi kopiram onaj prvi kod pa paste u temu
|
|
RE: Ponovo probudjena strast ! 15.2.2011 19:46:06
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: tijana86 Joj zenskice nije me bilo nekoliko dana ! Ali evo vratila sam vam se ! Ne mogu bez vas ! Pa da ne bude da se samo zalim i kukam da sa vama podelim i srecu ! MM mi je juce priredio divno iznenadjenje ! Necu da vas davim opsirnom pricom , ali samo cu da napisem da me je iznenadilo kada juce nije otisao na posao ! odveo dete kod svekrve i vratio se ja do nije bio tu uzela da sredjujem kucu , on dosao i kaze ajde batali sve to idi se sredi i ovaj dan je tvoj dan ! Ceo dan smo proveli zajedno sami , isli na "nasa" mesta ! U restoran gde me je cekao , i jos 30 cuda ! Bio je predivno u jednom trenutku je klekao ispred mene i zamolio me da mu oprostim za sve i da vise nikada nece biti kao pre ! Da me voli navise i jos mnogo toga ! Muzika je svirala nase pesme i bilo je prelepo ! Izgleda da se nesto okrenulo , jutros nije otisao na posao kao sto obicno ide nego je pevao ljubio me i rekao da jedva ceka da dodje da me opet zagrli ! Postavila bih sliku torte koju sam dobila ( ali ne znam kako) Joj zene bas sam srecna ! Draga Tijana baš sam sretna zbog tebe,iskreno mi je drago kad se poprave odnosi izmedju dvoje...i ja sam imala loših momenata sa svojim....ali tvoj je baš neki čudan...ide iz krajnosti u krajnosti..AL BAŠ No dobro,da ti ne kvarim sreću,želim ti da to bude baš iskreno i da dugo traje
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?