bebać -> RE: Ponovo probudjena strast ! (15.2.2011 19:46:06)
|
IZVORNA PORUKA: tijana86 Joj zenskice nije me bilo nekoliko dana ! Ali evo vratila sam vam se[sm=smiley4.gif] ! Ne mogu bez vas [sm=smiley9.gif]! Pa da ne bude da se samo zalim i kukam da sa vama podelim i srecu ! MM mi je juce priredio divno iznenadjenje ! Necu da vas davim opsirnom pricom , ali samo cu da napisem da me je iznenadilo kada juce nije otisao na posao ! odveo dete kod svekrve i vratio se ja do nije bio tu uzela da sredjujem kucu , on dosao i kaze ajde batali sve to idi se sredi i ovaj dan je tvoj dan[sm=smiley20.gif] ! Ceo dan smo proveli zajedno sami , isli na "nasa" mesta ! U restoran gde me je cekao [sm=darilo.gif] , i jos 30 cuda ! Bio je predivno u jednom trenutku je klekao ispred mene i zamolio me da mu oprostim za sve i da vise nikada nece biti kao pre [sm=smiley4.gif]! Da me voli navise i jos mnogo toga ! Muzika je svirala nase pesme i bilo je prelepo ! Izgleda da se nesto okrenulo , jutros nije otisao na posao kao sto obicno ide nego je pevao ljubio me i rekao da jedva ceka da dodje da me opet zagrli ! Postavila bih sliku torte koju sam dobila ( ali ne znam kako) Joj zene bas sam srecna ![sm=smiley27.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Draga Tijana baš sam sretna zbog tebe,iskreno mi je drago kad se poprave odnosi izmedju dvoje...i ja sam imala loših momenata sa svojim....ali tvoj je baš neki čudan...ide iz krajnosti u krajnosti..AL BAŠ[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] No dobro,da ti ne kvarim sreću,želim ti da to bude baš iskreno i da dugo traje[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|