Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 22:01:21
|
|
|
|
Mishica 77
|
Žene, upomoć! Neodgovorni roditelji su večeras, dok su šetali svoje dete kolicima, izgubili jednu detetovu patikicu! Spala joj je sa nogice da nismo primetili... a kad jesmo, bilo je kasno. Vratili se milion puta istim putem ali uzalud... nema pa nema. Dobili smo ih na poklon od kumova, iz Nemačke. Zna li neko, možda, da li i gde u Beogradu mogu da nađem nešto slično ili isto? Ne žalim novac!!! Baš ako ne nađem, od sramote ću tražiti da donesu ponovo. Pomagajte, očajna sam. Živa ću se pojesti! Hvala vam svima unapred za bilo kakav info...
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 22:02:51
|
|
|
|
LillyT
|
Mishice, nadji kutiju, reci koja je marka i model, pa da se damo u potragu....
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 22:04:06
|
|
|
|
Mishica 77
|
Ma nemam kutiju... bile u ukrasnoj kutijici!
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 22:05:58
|
|
|
|
LillyT
|
A unutra, da li ima neka aplikacija?
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 22:07:37
|
|
|
|
Mishica 77
|
Neeeeemaaaaa.... buuuuuuuuu....
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 22:10:18
|
|
|
|
indy_25
|
mishice 77 te papice imaju i u holandiji imam iste samo ljubicas_te boje i kostaju 1 euro kupila sam ih u prodavnici koja se zove zeeman. Ako hoces uslikacu ih i postaviti sliku.Ne vjerujem da ces ih naci u srbiji.
< Poruku je uredio indy_25 -- 7.6.2010 22:11:07 >
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 22:11:10
|
|
|
|
Mishica 77
|
Please, please, please!!!
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 22:21:13
|
|
|
|
indy_25
|
Evo ih samo su ljubicaste.
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 22:26:13
|
|
|
|
Lilly*
|
Baš bzvz što je niste našli Mora da je u neki grm upala. Mi smo jedno 2 puta izgubili tako neke zepice, i oba puta ih je neko digao na neki stubić ili vidno mesto da ih nađemo
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 22:43:38
|
|
|
|
Mishica 77
|
Pa i ja mislim da je skroz bzv uzeti nešto sa ulice što je neko izgubio. Možda se taj vrati. Ja sam uvek tako postupala. Baš su ljudi bezobrazni... Šmrc...
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 22:46:45
|
|
|
|
Anoniman
|
mishice pa ove sto je indy stavila su iste kao tvoje...
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 22:51:00
|
|
|
|
indy_25
|
Pa i jesu Oti iste i kupljene su u prodavnici Zeeman jer ih oni i proizvode i prodaju a lanci njihovih prodavnica imaju u Njemackoj i Holandiji i mozda jos negdje. Neces ih sigurno naci u Srbiji.
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 22:54:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Pa i ja mislim da je skroz bzv uzeti nešto sa ulice što je neko izgubio. Možda se taj vrati. Ja sam uvek tako postupala. Baš su ljudi bezobrazni... Šmrc... Ma šta će nekome jedna cipelica? Nije to bezobrazluk, to je... ma ne znam ni ja šta je.
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 23:08:59
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Pa i ja mislim da je skroz bzv uzeti nešto sa ulice što je neko izgubio. Možda se taj vrati. Ja sam uvek tako postupala. Baš su ljudi bezobrazni... Šmrc... Ma šta će nekome jedna cipelica? Nije to bezobrazluk, to je... ma ne znam ni ja šta je. Neću da grešim dušu. Možda je nije niko uzeo ali prošli smo tri puta istim putem i ništa. Pao je mrak i Isidora se unervozila inače bi prošli još koji put.
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 23:18:34
|
|
|
|
Mishica 77
|
Indy, a jel može da naruči preko neta? Jel imaš adresu? Ovo što sam ja našla preko neta, ne šljaka.
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 23:23:19
|
|
|
|
Nana*
|
Misice ja sam u Nemackoj i dolazim 5. jula... Ako mi uspes reci koja je marka, rado cu se potruditi da ih nadjem. A vec onda mogu da ti posaljem postom kad stignem ili kako vec.. Ili i direktno odavde. Pozz
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 23:28:59
|
|
|
|
indy_25
|
Mishice ne mogu se naruciti preko neta. Nana kupljene su u Zeemanu pa joj mozes i ti kupiti a vidjecu ja da nadjem sutra postu da vidim kako bi ti mogla poslati ako se snadjem da objasnim.
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 23:31:12
|
|
|
|
Nana*
|
Indy ja prvi put cujem za Zeeman Ali potrazicu na netu, pa mozda i ima negde u blizini . Javicu ako nesto nadjem. Laku noc svima
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 23:34:50
|
|
|
|
indy_25
|
Ja sam bila i u Njemackoj u zeemanu. Mishice nasla sam ih na netu.Ukucaj Zeeman.com i idi gore na slicicu sa carapama zenskim i klikni na njih i tu su i one vidjeces ih mozda moze i da se naruci.
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 23:37:40
|
|
|
|
Mishica 77
|
Neće da mi otvori... to sam i probala. Prijavljuje grešku. Aaaa... sad radi ali izgleda da ne može da se naručuje. To im je samo reklama.
< Poruku je uredio Mishica 77 -- 7.6.2010 23:39:22 >
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 23:38:18
|
|
|
|
indy_25
|
Mishice nadam se da sam ti pomogla bar malo probaj da vidis mozes li naruciti preko neta.
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 23:40:20
|
|
|
|
indy_25
|
Jel link nece da ti otvori? Meni hoce ne znam zasto kod tebe nece.
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 23:46:18
|
|
|
|
indy_25
|
Eto vidi sa Nanom da ti ih kupi u Njemackoj pa da ti donese jer oni i tamo imaju prodavnice 100 % a ja cu potraziti ovdje postu pa cu vidjeti kako bi ti mogla poslati ali ne obecavam ti nista.
|
|
|
|
RE: Pomozite Pepeljugici :-)) 7.6.2010 23:51:07
|
|
|
|
Mishica 77
|
Hvala ti puno ali izgleda da nam nema pomoći. Kažeš da koštaju 1 evro, a ko zna koliko košta da se pošalje paketić. Sigurno mnogo više. Glupo je.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?