Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Pita sa sirom od heljdinih kora 17.8.2011 8:23:23
|
|
|
|
Jeca*
|
E, pošto sam u nekoj temi davala link na recept koji nadjoh na netu, evo sad i iz prve ruke (sinoć sam pravila): u jednoj činiji sam umutila FIL1: 2 jajeta, celo kiselo mleko (imlek, plavo) i sipala onako od oka kiselu vodu, da bude malo redje u drugoj činiji sam umutila FIL2: 2 jajeta i dodala sir (e sad ja imala dve vrste sira, mladi koji sam izmrvila i onaj sitan za pitu, kupila na merenje). Moj utisak je da bi bila još lepša sa slanijim sirevima, ali ja sam želela da bude dijetalnije podmazala malo pleh, stavila jednu heljdinu koru, premazala filom1, pa stavila drugu koru pa na nju prvo fil 1 pa fil 2 i onda redom tako redjala kore sa oba fila preko svake. Poslednju koru sam premazala jednim celim jajetom sa kiselom vodom, izbockala pitu i gurnula u zagrejanu rernu na nekih 45min (180-200). Prvo što je nevidjeno narasla, bila je sočna, meka, ukusna...ma super je!!! Luka se razbio za večeru, ja jutros za doručak...toplo preporučujem da probate.
|
|
RE: Pita sa sirom od heljdinih kora 17.8.2011 9:03:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Obožavam heljdu! Samo da prođe post probaću ovu pitu
|
|
|
|
RE: Pita sa sirom od heljdinih kora 4.9.2011 16:54:09
|
|
|
|
PoisonEve
|
Mislila sam da od nedelje jedan dan naparvim ovu pitu, nego sad razmisljam da li moze da se napravi kao gibanica? Znaci sve da se kore umacu u sir, jaja i kiselu (ja bih dodala i malo spanaca) i da se poslaze u okruglu tepsiju i zapece? Jel pravio neko na ovaj nacin?
|
|
RE: Pita sa sirom od heljdinih kora 4.9.2011 19:53:09
|
|
|
|
minavb
|
Ja pravila pre neki dan i super mi ispala.
|
|
RE: Pita sa sirom od heljdinih kora 4.9.2011 21:34:22
|
|
|
|
Nensi*
|
A koje su to kore?
|
|
RE: Pita sa sirom od heljdinih kora 4.9.2011 21:36:36
|
|
|
|
PoisonEve
|
Nensi, mozes da ih nadjes u maxiju, veru a ima ih i u zdravoj hrani. Takve pitu sa jaaako ukusne i fine.
|
|
RE: Pita sa sirom od heljdinih kora 5.9.2011 8:47:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam pravila i sa pecurkama i sojinim ljuspama, pa sa mesom cak i sa kiselim kupusom....Ma svaka je super....Kore su stvarno fantasticne...
< Poruku je uredio verolino -- 5.9.2011 8:48:39 >
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.