|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Piletina Tuscana
5.9.2011 19:11:51   
Verus

user posted image




Sastojci

4 osobe
4 vece crvene paprike (moze i
zuta,zelena babura)
4 kom pilecih prsa
100 gr . svjezeg spinata (moze pakovanje
smrznutog i dobro ocjedjen)
par kasika maslinovog ulja
po ukusu vegeta,papar
4 cena cesnjaka
300 gr mozzarelle ili nekog drugog sira
(ribanog)
Priprema

1. Papriku operite,obrisite, odsjecite vrh sa peteljkom i ocistite od sjemenki.Poslazite je
na plici lim i pecite na gril funkciji ili na gornjoj resetki nekih 10-15 min. tek toliko da
se paprika dobro ugrije i malo usahne!

2. Dok se paprika pece,pripremite meso!Pileca prsa operite,posusite i stavite ih u deblju
najlonsku vrecicu i istucite batom za meso,ne previse tanko,tek toliko da se debljina
izjednaci!Meso povegetite,popaprite i svaki komad premazite sa kasikom maslinovog
ulja i na to rasporedite sitno isjeckani cesnjak.

3. Spinat operite,odstranite peteljke i ako su vam veci listovi,samo ih grubo isjecite i
poslazite na svaki komad mesa po saku spinata i na spinat rendani sir!

4. Sve to pritisnite da se slijepi za meso i cvrsto zamotajte.Odozgo premazite maslinovim
uljem.

5. Kada se paprika malo propekla izvadite je iz pecnice i u svaku papriku dobro
ugurajte,da dobro sjedne i popuni papriku, po rolnu piletine(rolnu okrenite uspravno).

6. Napunjenu papriku pecite oko 60 min. na 200' !Paprika i meso ce pustiti svoj sok,tako da
cete dobiti i malo, jako ukusnog saftica!Nakon 60 min.Izvadite papriku i na vrh svake
stavite preostali sir i zapecite nekih 5-10 min,tek toliko da se sir otopi i dobije finu
bojicu!

7. Napomena: Po mogucnosti gledajte da paprika ima malo sire dno tako da moze da stoji
uspravno pri pecenju,tako da se sokovi od mesa i spinata zadrze u noj,s tim ce meso biti
ukusnije i socnije!

Posluživanje
Servirajte toplo uz dodatak krumpir pire ili pecenih krumpirica,koje isto tako mozete peci
zajedno sa mesom i paprikom!Uz to jako fino ide i neka vama omiljena salatica!!


www.coolinarika.com
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Piletina Tuscana
5.9.2011 19:42:04   
nina26
Auuh svaka ti cast, odpadose mi oci dok sam citala, ali mora da vredi truda user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Piletina Tuscana
5.9.2011 22:27:51   
Verus
Nina, nije tesko zaista, malo pripreme i onda sve u rernu i bez brige!  Meni je ostao komad mesa extra, i manjak paprike, pa sam samo umotala sir i spanat i ispekla samo, odgore-vidi se na slici. 

Jedino bih dodala da cu iduci put malo vise da posolim meso i da stavim vise sira i spanata. user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Piletina Tuscana
30.4.2012 12:57:25   
minna
Pravila sam juce ovo. Odlicno je ispalo i onaj saft sto puste paprike i meso je isto baaas ukusan. Od sad cu da pravim cesto, ne treba puno vremena uopste, a bas je mljacuser posted image Jedino sto sam stavila gaudu a ne mozzarellu jer sam ovo imala u kuci

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Piletina Tuscana
16.10.2012 23:06:50   
Bebilina
Ovo pravimo sledece nedelje user posted image Extra zvuci!
Prepricala sam mm-u recept i dopala mu se ideja. Uzecu crvene i zute baburaste paprike pa cemo da probamo user posted image

_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Piletina Tuscana
16.10.2012 23:23:11   
isidora88
da li moze ovo da se pravi bez spanaca?

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here