Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:13:40
|
|
|
|
sneza24
|
Tacno.Ali znam,posto imam velike grudi da mi je vecina muskaraca prilazila samo zbog toga,tj. njihove velicine.Sta oni vide u tome nikada mi nije bilo jasno.
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:14:00
|
|
|
|
Rivana
|
ni meni nije jasno zasto vole sta tu ima da se voli
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:15:10
|
|
|
|
Anoniman
|
volim i ja sise
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:15:54
|
|
|
|
Rivana
|
volim i ja sise user posted image
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:16:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Vučko je trandža!
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:16:25
|
|
|
|
marince1
|
Slazem se,i ja imam velike grudi i znam to!Samo st ja ne ''nosim ponosno'',nego se trudim da ih nekako prikrijem. Idealna velicina grudi je ona koja staje u musku saku
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:17:12
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. volim i ja sise i ja ali nesmem nikome da kazem
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:17:45
|
|
|
|
Rivana
|
ja nemam sise tj. imam malene
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:18:13
|
|
|
|
sneza24
|
Moje nemogu da stanu ni u 2 muske sake.
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:19:16
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Moje nemogu da stanu ni u 2 muske sake. Znaci sise i po
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:19:24
|
|
|
|
Rivana
|
a moje obe mozda u jednu saku
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:20:19
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Rivana ja nemam sise tj. imam malene -''Fato,bona,jel ti imas sise?'' -''Pa imam''! -''A sto ih ne nosis?''
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:20:29
|
|
|
|
Anoniman
|
e sad ozbiljno .... kod mene je vecinom dobar ... momački dekolte .... jbg valja sad skrenuti paznju s guzova na sise ... mashala su uvijek bile i sad su da kucnem u drvo .... meni ne smeta ...i ebe me se sto bulje i treba da bulje .... nek im oci ispadnu
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:21:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sneža IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. volim i ja sise i ja ali nesmem nikome da kazem Snežo moja draga za nas dvije će s ovim izjavama posebnu temu otvoriti
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:21:41
|
|
|
|
Rivana
|
ZVORNA PORUKA: Rivana ja nemam sise tj. imam malene user posted image -''Fato,bona,jel ti imas sise?'' -''Pa imam''! -''A sto ih ne nosis?'' user posted image user posted image user posted image [
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:22:28
|
|
|
|
barbara
|
moj muz ima ogromne ruke jer je i on ogroman i opet malo ostane ne moze da stane u njegovu sakicu!covek ih obozava a ja ih ne podnosim!volila bih da sam ravna kao daska petica!
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:22:30
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam zadovoljna svojim dekolteom i uglavnom ga ne skrivam.
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:23:39
|
|
|
|
Rivana
|
Blago vama zena samo ja nemam sise ovde imala sam samo u trudnoci ali se nisu primecivale od veeeeelikog stomaka sad nemam ni stomak ni sise
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:24:10
|
|
|
|
sneza24
|
I ja volim da imam dekolte,da se vide,ne skrivam ih.Sto bulje uopste mi nekako ne smeta,valjda sam se navilka.Ali me je uvek nerviralo kada mi neko pridje i hoce da me smuva a gleda u sise,sta ja da pricam sa takvima
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:24:18
|
|
|
|
Anoniman
|
eeeee ...dala bi pola svojih sisa da nemam stomaka ...imal ko da se mijenja
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:24:31
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Sneža IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. volim i ja sise i ja ali nesmem nikome da kazem Snežo moja draga za nas dvije će s ovim izjavama posebnu temu otvoriti E vala smo i zasluzile!!Molim da se otvori posebna tema za clanice koje rade od 8 do 16h,u tom vremenskom periodu nam svasta pada na pamet
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:25:13
|
|
|
|
Anoniman
|
al u temi SEXUALNOST
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:25:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa moje ispadnu idealne velichine...ono za mushku shaku...ali nisu...male su....slobodno mogu da ne nosim grudnjak...netje nishta visiti...niti se razitji A moratju dragog da pitam dal mushkarci vole sise i zashto
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:26:44
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR I ja sam zadovoljna svojim dekolteom i uglavnom ga ne skrivam. Hmm secam se,ono greota skrivati Jao sta je meni??? Izvinjavam se necu vise
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?