Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:52:06
|
|
|
|
daca77
|
A ...pa i mi bez velikih se snalazimo...imamo lepu guzu, vitak stas i to nam prodje... Ne mogu da kazem da mi ne smeta to sto su moje sise male, ali nisam i nesto opterecena...
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:53:24
|
|
|
|
Modessty
|
Tačno Daco i guza dobro prolazi
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:55:13
|
|
|
|
Rivana
|
Tacno ja izbacim nozice, ali sise su sise lepo je imati ih
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:55:44
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Tacno ja izbacim nozice, ali sise su sise lepo je imati ih
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:56:08
|
|
|
|
Modessty
|
joooj kad moje sad još narastu!!!!
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:57:18
|
|
|
|
Rivana
|
Meni su bas narasle u trudnoci svi brusevi mi bili mali
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:57:45
|
|
|
|
sneza24
|
Meni su vec narasle.
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:58:25
|
|
|
|
Rivana
|
a sad se se vratila na decacku figuru sto se grudi tice
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:59:32
|
|
|
|
Modessty
|
Odosmo moje sise i ja do Merkatora pa kući!
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:00:35
|
|
|
|
Rivana
|
Prosetaj sisice
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:01:12
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Odosmo moje sise i ja do Merkatora pa kući! Pazite vas tri da ne izgubite jedna drugu u guzvi
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:03:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ćao Modesstyne sise!
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:04:21
|
|
|
|
Anoniman
|
sise čekamo vas sutra sa novim informacijama od ginekologa
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:05:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo da ne pričaju u glas, jer ih ništa nećemo razumeti!
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:06:45
|
|
|
|
Anoniman
|
znas da su one kulturne ... lijepo vaspitane iz bolje kuće (čitaj grudnjaka)
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:07:36
|
|
|
|
Lu
|
Jao,jao,zadnjih 50 tema je iz foruma SEKSUALNOST Što se tiče sisa ja spadam u one velikodušne A muškarci ih vole od rođenja, to im je prvo što u životu nauče,staviti sisu u usta
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:07:49
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:47:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Ja se drzim izreke devojke sa malim sisama imaju veliku dusu Ja sam bas velikodusna onda!
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:56:30
|
|
|
|
bebać
|
dvojka,solidno
|
|
[Obrisana poruka] 10.6.2009 17:47:45
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 18:01:37
|
|
|
|
Trcosava
|
rivana teši se - ja sam pre trudnoće nosila 65B ili ti br.1 nisu ni sad nešto veće a što se tiče muškaraca - obožavam one koji kažu meni nisu bitne grudi - i onda zine u neki cicu sa dekolteom do pupka (bivši dečko to radio) muž je oduvek govorio da mu nisu bitne - i nisu a što ih vole, heh pitam se da li i oni znaju ili je to podsvesno kao što lu reče - prva stvar koju strpaju u usta a opet sa te iste strane - zane ne bi onda i mi trebale da piljimo u iste??? p.s. oću i ja malo veće sise maaakar dvoooojčicu
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 11.6.2009 8:53:25
|
|
|
|
Anastazija
|
Ju, kakva tema!! Moj - kako rece Tasha - "momacki dekolte" videste na slikama sa RR druzenja u Bg.. Sta reci? Ima ih na izvoz a postaju sve vece i vece... Nikad nisam bila srecna zbog toga, uvek me je nerviralo sto me zagledaju i sto sam nekako imala utisak da dok pricaju gledaju u moje grudi a ne u oci. X puta je to uspelo da mi donese nevolje u smislu da budem pogresno shvacena, pogotovo na poslu. javascript:void(opener.AddText('[sm\=smiley29.gif]')); self.focus(); U svakom slucaju, da mogu da biram - "uzela" bih manje grudi i doooobruu guzu!
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 11.6.2009 9:01:39
|
|
|
|
Rina
|
IZVORNA PORUKA: Anastazija ...uvek me je nerviralo sto me zagledaju i sto sam nekako imala utisak da dok pricaju gledaju u moje grudi a ne u oci... E meni je cesto neprijatno zbog toga, zbunim se i i ne znam ni sta pricam,pocrvenim ja umesto onog sto gleda...ali muskarci to refleksno izgleda njima nije neprijatno
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 11.6.2009 9:03:09
|
|
|
|
Anastazija
|
Ja sam se jedno vreme spustala tj savijem se malo u kolenima da bih dosla svojim ocima na nivo njihovog pogleda.. Uglavnom se posrame, i vise to ne rade
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 11.6.2009 9:09:14
|
|
|
|
Rina
|
Hihihi IZVORNA PORUKA: Tasha RR .... da nikako ne dozvoljava bebi da spava sa sisom u ustima jer će nadrljati... Ovo sam ja radila i nadrljala tj.nije beba spavala sa sisom u ustima vec ja spavala a on sisao...pa bila sam preumorna
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.