Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:52:06
|
|
|
|
daca77
|
A ...pa i mi bez velikih se snalazimo...imamo lepu guzu, vitak stas i to nam prodje... Ne mogu da kazem da mi ne smeta to sto su moje sise male, ali nisam i nesto opterecena...
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:53:24
|
|
|
|
Modessty
|
Tačno Daco i guza dobro prolazi
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:55:13
|
|
|
|
Rivana
|
Tacno ja izbacim nozice, ali sise su sise lepo je imati ih
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:55:44
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Tacno ja izbacim nozice, ali sise su sise lepo je imati ih
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:56:08
|
|
|
|
Modessty
|
joooj kad moje sad još narastu!!!!
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:57:18
|
|
|
|
Rivana
|
Meni su bas narasle u trudnoci svi brusevi mi bili mali
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:57:45
|
|
|
|
sneza24
|
Meni su vec narasle.
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:58:25
|
|
|
|
Rivana
|
a sad se se vratila na decacku figuru sto se grudi tice
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 14:59:32
|
|
|
|
Modessty
|
Odosmo moje sise i ja do Merkatora pa kući!
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:00:35
|
|
|
|
Rivana
|
Prosetaj sisice
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:01:12
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Odosmo moje sise i ja do Merkatora pa kući! Pazite vas tri da ne izgubite jedna drugu u guzvi
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:03:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ćao Modesstyne sise!
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:04:21
|
|
|
|
Anoniman
|
sise čekamo vas sutra sa novim informacijama od ginekologa
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:05:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo da ne pričaju u glas, jer ih ništa nećemo razumeti!
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:06:45
|
|
|
|
Anoniman
|
znas da su one kulturne ... lijepo vaspitane iz bolje kuće (čitaj grudnjaka)
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:07:36
|
|
|
|
Lu
|
Jao,jao,zadnjih 50 tema je iz foruma SEKSUALNOST Što se tiče sisa ja spadam u one velikodušne A muškarci ih vole od rođenja, to im je prvo što u životu nauče,staviti sisu u usta
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:07:49
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:47:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Ja se drzim izreke devojke sa malim sisama imaju veliku dusu Ja sam bas velikodusna onda!
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 15:56:30
|
|
|
|
bebać
|
dvojka,solidno
|
|
[Obrisana poruka] 10.6.2009 17:47:45
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 10.6.2009 18:01:37
|
|
|
|
Trcosava
|
rivana teši se - ja sam pre trudnoće nosila 65B ili ti br.1 nisu ni sad nešto veće a što se tiče muškaraca - obožavam one koji kažu meni nisu bitne grudi - i onda zine u neki cicu sa dekolteom do pupka (bivši dečko to radio) muž je oduvek govorio da mu nisu bitne - i nisu a što ih vole, heh pitam se da li i oni znaju ili je to podsvesno kao što lu reče - prva stvar koju strpaju u usta a opet sa te iste strane - zane ne bi onda i mi trebale da piljimo u iste??? p.s. oću i ja malo veće sise maaakar dvoooojčicu
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 11.6.2009 8:53:25
|
|
|
|
Anastazija
|
Ju, kakva tema!! Moj - kako rece Tasha - "momacki dekolte" videste na slikama sa RR druzenja u Bg.. Sta reci? Ima ih na izvoz a postaju sve vece i vece... Nikad nisam bila srecna zbog toga, uvek me je nerviralo sto me zagledaju i sto sam nekako imala utisak da dok pricaju gledaju u moje grudi a ne u oci. X puta je to uspelo da mi donese nevolje u smislu da budem pogresno shvacena, pogotovo na poslu. javascript:void(opener.AddText('[sm\=smiley29.gif]')); self.focus(); U svakom slucaju, da mogu da biram - "uzela" bih manje grudi i doooobruu guzu!
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 11.6.2009 9:01:39
|
|
|
|
Rina
|
IZVORNA PORUKA: Anastazija ...uvek me je nerviralo sto me zagledaju i sto sam nekako imala utisak da dok pricaju gledaju u moje grudi a ne u oci... E meni je cesto neprijatno zbog toga, zbunim se i i ne znam ni sta pricam,pocrvenim ja umesto onog sto gleda...ali muskarci to refleksno izgleda njima nije neprijatno
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 11.6.2009 9:03:09
|
|
|
|
Anastazija
|
Ja sam se jedno vreme spustala tj savijem se malo u kolenima da bih dosla svojim ocima na nivo njihovog pogleda.. Uglavnom se posrame, i vise to ne rade
|
|
|
|
RE: Muškarci vole sise! :-) 11.6.2009 9:09:14
|
|
|
|
Rina
|
Hihihi IZVORNA PORUKA: Tasha RR .... da nikako ne dozvoljava bebi da spava sa sisom u ustima jer će nadrljati... Ovo sam ja radila i nadrljala tj.nije beba spavala sa sisom u ustima vec ja spavala a on sisao...pa bila sam preumorna
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?