|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Medeno srce
24.8.2009 19:08:32   
guppy RR
Sastojci:
secer, voda, brasno, pekmez, ulje, soda bikarbona, cimet, cokolada

Uputstvo:
Pomesati 1,5 solju secera sa 1,5 soljom vode, 3 solje brasna, 4 kasike pekmeza, 1,5 kasicice sode bikarbone, 1/2 kesice cimeta, 4 kasike ulja. Ostaviti da odstoji malo. Prepoloviti testo i sipati u pleh, zapeci malo i premazati pekmezom, preliti drugi deo testa i peci. Kolac preliti cokoladom.

Vreme pripreme: 60 minuta


Koje to dodao u naše RR recepte?
Hvaaaalaaaaaa!
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Medeno srce
24.8.2009 19:17:55   
Anoniman
Ja dodadoh!user posted image
Ja bih se udavila u medeno srce!
To je prvi recept koji sam ja sama pravila davno!user posted image

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 2
   RE: Medeno srce
24.8.2009 19:18:49   
guppy RR
Pa trebala sam znati da je pčelica umešala svoje prstiće u med user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Medeno srce
24.8.2009 19:20:43   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 4
   RE: Medeno srce
24.8.2009 19:27:55   
Lilly*
Bravo Pčelice za medeno srce user posted image user posted image

_____________________________

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Medeno srce
24.8.2009 19:30:02   
Anoniman
Stvarno je super, probajte pa javite kako vam se svidja! 

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 6
   RE: Medeno srce
24.8.2009 22:32:52   
Lu
Ako smijem predložiti kao dodatak za ovaj recept,probajte okus je kao kod pravih medenjakauser posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Medeno srce
24.8.2009 23:12:47   
Sneža
sjajna idejauser posted image user posted image

_____________________________

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Medeno srce
24.8.2009 23:19:37   
Maya21
Jaooo moj Matej se davi u medenim srcima, sutra kad ih napravim... user posted image a sta mislite koji pekmez se stavlja, da bi bilo sto blize originalnom receptu?

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Medeno srce
24.8.2009 23:23:36   
Anoniman
Pa sljiva ili kajsija! Ja vise volim sljivu!

(odgovor članu Maya21)
  Direktna veza do poruke: 10
   RE: Medeno srce
24.8.2009 23:26:57   
Maya21
pa da, kajsija je klasika user posted image nego sam mislila da li neka mozda zna koji oni stavljaju user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Medeno srce
24.8.2009 23:29:10   
Anoniman
Pa sa dzemom od sljiva meni ima najpriblizniji ukus na original! Original cini mi se sad ima vise vrsta!

(odgovor članu Maya21)
  Direktna veza do poruke: 12
   RE: Medeno srce
25.8.2009 0:32:04   
afrodita
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Medeno srce
25.8.2009 0:43:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Maya RR

pa da, kajsija je klasika user posted image nego sam mislila da li neka mozda zna koji oni stavljaju user posted image user posted image


Ako pod ONI mislish na Pionir, onda je odgovor kajsija...mada je meni jako fino sa pekmezom od visanja... user posted image Ovaj recept tju morati da probam user posted image

(odgovor članu Maya21)
  Direktna veza do poruke: 14
   RE: Medeno srce
27.8.2009 8:28:02   
mamanp
Danas ovo pravim, sigurno...a jel posle vadis nekim kalupom ili samo seces na kocke.

_____________________________

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Medeno srce
28.8.2009 9:02:12   
mamanp
Inace ne volim kolace ovog tipa...al' sam juce pravila i gosti ga pohvalili.user posted image
Zaboravih: stavila sam duplu meru.

_____________________________

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

(odgovor članu mamanp)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Medeno srce
28.8.2009 9:48:57   
Anoniman
mamanp seces kao bilo koji drugi ali ako imas smisla i ne mrzi te,moze svasta da se uradi!
user posted image user posted image user posted image za kolac!

(odgovor članu mamanp)
  Direktna veza do poruke: 17
   RE: Medeno srce
30.8.2009 14:43:57   
Sneža
Devojke,ova mera "šolja" da li se odnosi na šolju od kafe ili veliku šolju???I koliko čekam da odstoji pre pečenja??Koliko da pečem prvi deo testa??

_____________________________

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Medeno srce
30.8.2009 14:51:39   
Lu
Sneža ja mislim da nećeš pogriješiti sa šoljom odnosno čašom od 2dcl.
Zapeći prvi dio..znači da se napravi korica da možeš namazati marmeladu.
Ovo da odstoji,nemam pojma kod mene nije odstajalouser posted image

Sad vidim da je pčelica maja prisutna,
Pčeliceee odi na meduser posted image

< Poruku je uredio lu -- 30.8.2009 14:52:48 >

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Medeno srce
30.8.2009 14:56:35   
Ana RR
Snežo, ja uvek koristim času od pavlake kao meru, to mi je najbolje.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Medeno srce
30.8.2009 15:04:46   
Sneža
Ana,Luuser posted image user posted image

_____________________________

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Medeno srce
30.8.2009 15:06:41   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Sneža

Ana,Luuser posted image user posted image



user posted image user posted image


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: Medeno srce
30.8.2009 20:09:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lu
Sad vidim da je pčelica maja prisutna,
Pčeliceee odi na meduser posted image

user posted image user posted image user posted image
Pa nekad tu od jogurta casu a nekad onu za kafu ali ne bas malu!
Nekih 15 min da odstoji al mozda i ne mora!



(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 23
   RE: Medeno srce
5.9.2009 14:31:50   
Lu
Ja sad pravila medeno srce i vidim da u ovom receptu nema medauser posted image
Ja sam sa pekmezom zamijenila meduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Medeno srce
5.9.2009 20:35:15   
Anoniman
Ja sam sa pekmezom zamijenila med
Pa med i ne ide!

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Salata sa kukuruzom i crvenim pasuljem
Ringerajin kuvar: Trcosava
Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here