|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Medeno srce
5.9.2009 20:38:28   
Lu
Pa zašto se zovu medenjaciuser posted image
Ma šalim se,uglavnom ispali su super još sa onim začinom,pravi ukususer posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Medeno srce
5.9.2009 20:39:39   
Anoniman
Pa ne znam sto se tako zove? user posted image Pa ni u original valjda nema med pa se tako zovu! user posted image user posted image user posted image
Vazno je da ti se svidja! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 27
   RE: Medeno srce
5.9.2009 20:41:38   
Lu
Ostalo još par komadauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: Medeno srce
5.9.2009 20:45:23   
Anoniman
Jel treba da ide sladji ili kiseliji pekmez? Imam od kupina, jagoda i kajsija, pa ne mogu da se odlucim, a pravila bih sutra.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 29
   RE: Medeno srce
5.9.2009 20:46:20   
Anoniman
Meni se vise svidja kiseliji tj sljiva ili kajsija!Mada mozes da probas i sa nekim drugim!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 30
   RE: Medeno srce
6.3.2010 20:05:08   
Anoniman
Jao zene,napravih ga sad al sam zaboravila da nemam cokoladu za preliv...  stvarno me mrzi da izlazim... sta da radim? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 31
   RE: Medeno srce
6.3.2010 20:24:56   
Unica
ako imas ovo u kuci uvek pomaze:

10 kasika secera
5 kasika mleka
3 kasike kakao
i 1/4 margarina (moze i bez njega)...

prokuvati i preliti preko...

ja ovu cokoladu koristim za vecinu kolaca...

< Poruku je uredio Unica -- 6.3.2010 20:26:43 >


_____________________________

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: Medeno srce
6.3.2010 20:32:00   
Anoniman
Hvala ti puuuuuuno,sad cu da pokusam!user posted image

user posted image

(odgovor članu Unica)
  Direktna veza do poruke: 33
   RE: Medeno srce
6.3.2010 20:47:18   
Unica
moj recept za medenjake je slican ali ide ova cokolada... i ista ta cokolada ide i za manch melow (nemam pojma kako se pise)...
a ja je spremam i za jos brdo kolaca...

javi kako ti se svidja....


_____________________________

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 34
   RE: Medeno srce
6.3.2010 21:30:40   
Anoniman
Ej,nisam imala ni mleko,al sam smuckala kakao,vodu i secer i krckalo se malo dok se nije zgusnulo malo i bas je fino ispalo,upilo je malo ali je mnogo lepse i ukusnije tako nego sa cokoladom!

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 6.3.2010 21:31:08 >

(odgovor članu Unica)
  Direktna veza do poruke: 35
   RE: Medeno srce
5.12.2012 18:21:06   
Lu
IZVORNA PORUKA: MajaMV

3 case brasna
2 case secera
2 kasicice ravne soda bikarbona
1/2 kesice cimeta
2 kasike dzema/pekmeza od sljiva
2 case vode

Sjediniti sve I staviti u veci djuvec da se pece oko 20 min na 200 stepeni. Djuvec obloziti pek papirom.

Kad se prohladi premazati sa 2 kasike dzema/pekmeza od sljiva,, a preko sa 100 g rastopljene cokolade.

Kolac je mnjam, brzo se pravi izdasan je, postan, ako se posti na vodi ide bez cokolade gore.

Prijatno!!!!!



IZVORNA PORUKA: isidora88

moze li pekmez od sipka ili jagode?

IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Odoh odma' da ga pravim, imam savrsen domaci dzem od sljiva koji sam sama pravila ove godine premijerno user posted image

IZVORNA PORUKA: MajaMV

Moze bilo koji od njega najvise zavisi ukus, ja sam pravila jos sa kajsijom I sa pomorandzom.

IZVORNA PORUKA: Shishica

Ih, pa metni malko vise pekmajza odozgooore user posted image

Jeste, ovo je super kolacic.. imam i ja neki recept.. ne znam da li je to to, ali i ovaj cu probati.

IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Kolac u rerni, sudovi u masini, cokolada otopljena user posted image Brzo je jaaako user posted image Dodala sam 2 kasike dzema u testo i stavila 2 kasicice cimeta (ne znam koliko ima u kesici, ja cimet kupujem na meru). A premazacu bar sa 4 kasike user posted image Ne znam da li postoji jeftiniji kolac, koliko ovo sve moze da kosta, 150 dindzi (od cega je cokolada 100) user posted image

IZVORNA PORUKA: MajaMV

Eto pravog nacina da se pekmez potrosi:-)

IZVORNA PORUKA: MajaMV

Pa rekoh ja jeftino :-)

Otprilike kesica ima 10 grama, mislim da ako je kasicica mala I ravna dve nije mnogo.


_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 36
   RE: Medeno srce
5.12.2012 18:30:04   
MarijaBg
Gle, vec ima tema user posted image Cekam da se ohladi user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 37
   RE: Medeno srce
5.12.2012 18:32:27   
Lu
Ma samo treba ukucati u pretraživač, nema šta nemamouser posted image
Inače, sličan je recept ovom prvom i  ja sam pravila medeno srce, djeca ga obožavajuuser posted image
Još ja stavim onu gotovu mješavinu začina za medenjake mmmuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: Medeno srce
5.12.2012 18:37:42   
MarijaBg
Lu, ja taj zacin nigde nisam videla user posted image Ko je proizvodjac, moram to da trazim? Narednih meseci cu morati da pravim ove brzinske kolace, sad moram da odrzavam trudnocu, a posle 2 bebe u kuci, a jaako nemam kolac, kao da nemam nista u kuci za jelo user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 39
   RE: Medeno srce
5.12.2012 18:38:35   
Braanaa
Hehehh, ne mogu da verujem! imam identican recept i danas sam ga bas pravila. Moj malac prvi put jeo i raspametio se user posted image user posted image super kolac, samo ja pola mase pecem 10 min na 200 stepeni, pa onda izvadim, stavim pekmez i prelijem sa drugom polovinom mase, i pecem jos 10tak min, pa preko cokolada, mmmmm...user posted image

_____________________________

"Uživanje u gledanju dečje lepote i sreće, čini da moje srce bude preveliko za telo." (Emerson)

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 40
   RE: Medeno srce
5.12.2012 18:42:21   
Lu
Evo ga, okus kao kod onih kupovnihuser posted image

user posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Braanaa)
Direktna veza do poruke: 41
   RE: Medeno srce
5.12.2012 19:12:41   
Braanaa
E a moram da vam dam jedan recept za brzinski kolacic, mi ga obozavamo, nije medeno srce ali je meedeeen:
Stanglice od kikirikija
na dno tacne se poredja keks umocen u sok od pomorandze, preko keksa ide fil.
Fil: u 2 dl vode staviti 200- 250 gr secera i pola margarina (ili ili 125 gr putera), prokuvati to pa skinuti sa ringle, zatim dodati 300 gr mlevenog keksa i 200 gr mlevenog, neslanog, pecenog kikirikija. . Masu dooobro izmesati pa preliti preko poredjanog keksa. Moze se preko jos nesto dodati, neka glazura, ali nema potreba ja samo pospem sa malo mlevenog kikirikija, onog sto sam stavljala u fil.
Preedivan jee user posted image

_____________________________

"Uživanje u gledanju dečje lepote i sreće, čini da moje srce bude preveliko za telo." (Emerson)

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 42
   RE: Medeno srce
6.12.2012 9:03:21   
Modessty
Brano baš zvuči interesantno! user posted image moraću da probam

A što se tiče one varijante sa džemom, preporučujem da namažete džem na vruć kolač. Dobije ekstra ukus!

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Braanaa)
Direktna veza do poruke: 43
   RE: Medeno srce
6.12.2012 12:07:56   
daca77
Ja pravila medeno srce po ovom receptu http://www.coolinarika.com/recept/kolac-medeno-srce/
i mogu reci da je bas pravo medeno srce.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 44
   RE: Medeno srce
6.12.2012 15:53:02   
Figaro88
Prepisala recept sa prve strane,cim mi se dete probudi nas dve pravimo.Inace ja pravim nesto slicno,napisala sam i ja recet pod Brzi posni kolac ili tako nesto,tek sad vidim da je ovo ustvari touser posted image

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 45
   RE: Medeno srce
6.12.2012 15:59:18   
MajaMV
I ja uglavno koristim taj recept, ali kod mene u kuci ima onih koji poste, pa sam pravila posno:-)

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 46
   RE: Medeno srce
6.12.2012 17:55:57   
Figaro88
Pa zar nije ona cokolada na meru sto kupujemo posna,pa onda i kolac bude postan zato sto ne ide mleko,jaja itduser posted image
Moj je gotov,Andrea ga upravo jede i pije mleko sa njim,tako joj se svidja.Sav je nosic umazala,kad zagrize umoci ga u cokoladu,nije mogla da saceka da se stegneuser posted image

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu MajaMV)
Direktna veza do poruke: 47
   RE: Medeno srce
6.12.2012 19:13:51   
MajaMV

IZVORNA PORUKA: daca77

Ja pravila medeno srce po ovom receptu http://www.coolinarika.com/recept/kolac-medeno-srce/
i mogu reci da je bas pravo medeno srce.



Ono ugavnom pravim odnosilo se na ovaj recept. Cokolade na merenje ima I mrsne I posne.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 48
   RE: Medeno srce
6.12.2012 19:19:25   
Biserce
Ja sipala mleko umesto vode, bez cimeta i pzp umesto s.bikarbone. Glazura kakao, mleko, secer, maslac. Extra ispalo. Pola vec smazali!

_____________________________

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu MajaMV)
Direktna veza do poruke: 49
   RE: Medeno srce
1.10.2016 8:45:20   
branki*
Ja sam pravila pre neki dan i super je!od tecnosti,nekad stavim mleko,nekad kiselu vodu,nekad obicnu,kako sta imam.odozgo volim da stavim vise cokolade,200 gr.i boka ga voli,a boza pojede samo gornji sloj,a ostalo ostavi.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here