|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ljuti cili sa pasuljem
25.2.2010 22:57:31   
Verus

Ljuti čili s pasuljem
user posted image Potrebno: 100gr pasulja, 150gr mlevene govedine, luk, 2 čena belog luka, kašika maslinovog ulja, limenka sosa od paradajza, 2 čili papričice, so i biber Pržite crni i beli luk na ulju sve dok ne postane staklast, pa dodajte govedinu i dinstajte desetak minuta. Meso prelijte s dva decilitra sosa od paradajza pa dodajte pasulj iz limenke. Podlijte vodom i kuvajte na slaboj vatri oko pola sata. Posolite i pobiberite pa začinite čili papričicama.




Izvor: kutlaca.com





ps:  Ja pravi PUNO vecu kolicinu, vise od pola kg. mlevenog mesa i 2 velike konzerve pasulja (gotovog ako ima).  Jedan crni beli luk, plus babure paprike (zelene, crvene, zute, sta god imate).  Divno ide i seckan paradajz (iz konzerve ili svez), biber, celer. 
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Ljuti cili sa pasuljem
25.2.2010 23:00:32   
viking
Ovo je jedno od mojih najomiljenijih jela user posted image
Postavila sam ga u receptima, samo se moj zove Meskički pasulj user posted image

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Ljuti cili sa pasuljem
26.2.2010 4:26:53   
Verus
Joj i ja volimuser posted image   U stvari, moram priznati da je mm strucnjak kad dodje do ovog jela-nisam znala da se zove Meksicki pasulj!  Ja to samo zovem Chili....a ovako sam nasla recept preko googla.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here