|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Letnja večera
4.9.2009 22:34:29   
guppy RR
Novi receptić u rubrici RR Recepti <-- KLIK
Puno hvala autoru!

Sastojci:
*3 velika krompira* 6 malih paradajza* 4 paprike* 1 plavi patlidzan* maslinovo ulje* vegeta* aleva paprika* biber* kackavalj (neki koji se dobro topi)

Uputstvo:
Krompir oljustimo i isecemo na kolutice debele oko 1 cm. Papriku operemo, izvadimo semena i nasecemo je na kockice, plavi patlidzan oljustimo i isecemo na kolutice stavimo na salvetu i posolimo sa obe strane i pustimo oko 10 minuta da izadju tako zvane smedje suze posle toga ih prekrijemo sa jos jednom salvetom i operemo. Zatim ih isecemo na kockice. Ako imate svezi paradajz samo prelite kljucajucu vodu preko njega kako bih ga mogli oljustiti (moze i onaj u konzervi da se ne maltretirate) i isecemo ga na polu-kolutice. Krompir kuvamo dok voda ne provri i pustimo jos jedno 3-5 minuta i odcedimo ga. U ugrejanu ponvu stavimo malo masilnovog ulja i prodinstamo papriku, paradajz i plavi patlizdan. U smesu dodamo alevu papriku, biber, origano, bosiljak i vegetu po ukusu i dinstamo do mekog. U tepsiju stavimo peki papir ( ja to radim zbog toga da mi se povrce ne zalepi u tepsiju i da ne koristim previse masnoce) i slazemo kolutice krompira jednog pored drugog preko toga stavljamo prodistanu smesu i pokrivamo sa jos jednim redom krompirevih koluta. Tepsiju prekrijemo alu folijom i stavimo u rernu za 20 minuta na oko 200 stepeni. Zatim izvadimo tepsiju iz rerne i sipamo rendani kackavalj preko krompira i stavimo u rernu za jos jedno 5-10 minuta (zavisi od toga kolko zapeceno volite) I eto imate veceru p.s. ovo jelo mozete da prelijete takodje sa kiselom ili slatkom pavlakom opet zavisi od toga sta volite. Prijatno :)

Vreme pripreme: 60 minuta

Direktna veza do poruke: 1
   RE: Letnja večera
11.9.2009 22:05:26   
Delijagirl
Eto to je moj recept :) Pa da vidite na sta bi to trebalo da lici

user posted image

user posted image


_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Letnja večera
11.9.2009 22:26:19   
Jeca*
Probacu user posted image  ako malo iskuliram začine zvuči kao fin ručak i za Luku. Hvala user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Letnja večera
12.9.2009 0:02:36   
Delijagirl
Pa da mozes slobodno i njemu da das. A inace ne oseca se npr plavi patlizdan toliko nego vise ima okus paradajza. Ja sam ovo pravila ujkovi deci i obozavali su to.

_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj
Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Баби.
пеперутка16

За доњи део ваше бебе, да ли користите само крему или само пудер или обоје у исто време?

Click Here