Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 12:21:07
|
|
|
|
Anoniman
|
...ocemo li i ovo po anoniman hm ....
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 12:21:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Trudnice, pa tebi su hormoni poludeli
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 12:22:57
|
|
|
|
eugenija
|
He he he he...
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 12:24:24
|
|
|
|
Anoniman
|
ma sad nesto kontam... imam veliki i jako tezak izbor... pa ja bih svaku ... ja bi bila prava muska kurva (mislim da sam musko)
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 12:25:47
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo ... pa ja bih svaku ... E moj jarane
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 12:25:55
|
|
|
|
bebać
|
ahhahhaha....jao lude teme,eugi pobogu šta je sa tovbom???
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 12:27:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo ... pa ja bih svaku ... E moj jarane ma sta da ti kazem pasha moj dragi ...nezasiti apetiti
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 12:29:38
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: bebać ahhahhaha....jao lude teme,eugi pobogu šta je sa tovbom??? Bebećka, ima tema Eugenija, pa pišite tamo o meni, a ovde se zna
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 12:31:53
|
|
|
|
Anoniman
|
a stvarno zasto svi odmah okrenu na drugu priču u ovakvim temama?! ne kontam!!! ja stvarno ne znam koga bi prije hajde eugi reci ...da cujemo ... mislim znam da sam ti ja prva na spisku
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 12:32:54
|
|
|
|
eugenija
|
Evo da ja probjiem led, pošto sam ja i otvorila temu... Pisaću u muškom rodu : Za početak bi Verus, a onda bi se zadovoljio Jacacom Tebi bi Lenka Boničko dala da mi ga malo maziš
< Poruku je uredio eugenija -- 5.5.2009 12:33:34 >
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 12:43:31
|
|
|
|
bebać
|
Još ne mogu vjerovati da ste otkinule skroz ja ne znam sve članice još,evo i ja ću priznati...Snježa mi s ečini mačka i pol...onako duhom,a i nisam joj vidjela slike ali je zamišljam dobrom ribom
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 12:48:37
|
|
|
|
eugenija
|
He he he he he he... Snežo - u red da staneš
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 13:49:56
|
|
|
|
Verus
|
Eugi moj pa ti si TOTALAN zakon!!!! Joooj koga bih ja kresnula??? Pa pocela bih prvo sa sobom , salim se...ne znam, bogami, Jacu, Eugi (al sa one slike sa maramom na glavi ), a Jacu tam ona onoj slici u odeci sa plaze (u rozom minicu sve sa onim veeelikim cipelama), ljubicicu, snezu, uf uf, moze grupnjak iz teme "grupnjaci", al bez kombinacija sa muzevima??? umirem od smeha na poslu u 0748 ujutru jos sanjiva, i ovako sve ilegalno na internetu!!! Eugi uvek me nasmejes draga moja IZVORNA PORUKA: eugenija Evo da ja probjiem led, pošto sam ja i otvorila temu... Pisaću u muškom rodu : Za početak bi Verus, a onda bi se zadovoljio Jacacom Tebi bi Lenka Boničko dala da mi ga malo maziš
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 14:13:12
|
|
|
|
bebać
|
Mene neće niko nemojte zaj...vat,ajde molim lijepo popravite mi prosjek ništa meni ne fali...izgleda da još ne znate sa kim imate posla
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 14:19:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Hehe pa sve ste odlepile
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 14:21:40
|
|
|
|
Verus
|
Bebac nikada te nisam videla pa ne znam sa cim bih imala posla , ana moja draga ti mi izgledas divno, ali kao da bi mi mogla bit sestra, a incest nikako ne prolazi kod mene IZVORNA PORUKA: bebać Mene neće niko nemojte zaj...vat,ajde molim lijepo popravite mi prosjek ništa meni ne fali...izgleda da još ne znate sa kim imate posla
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 14:24:28
|
|
|
|
Ana RR
|
nisam ni ja za to! pre bih da ti budem sestra
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 14:26:20
|
|
|
|
Verus
|
Ma i meni je tako, nego morala sam da odgovorim na Eugin challenge! Da sam u toj situaciji verovatno ne ni mogla (pa ni da sam musko-iako je to i bila poenta njenog posta-kao zensko, ne bih nikoga mogla DEFINITIVNO!)
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 14:32:13
|
|
|
|
bebać
|
Evo Bebca,za one koji me nisu još vidjeli!Poičet ću kao Eugi stavljat slike na teme gdje ne treba,nidje veze!
< Poruku je uredio bebać -- 5.5.2009 14:33:21 >
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 14:34:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Tebi bi Lenka Boničko dala da mi ga malo maziš a ti bi da ti ga malo....aaaaaa auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....bebać .....ne izazivaj
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 14:38:03
|
|
|
|
bebać
|
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....bebać .....ne izazivaj user posted image Imam ja još slikica,u kupaćem..ovo ono...zmijsko tijelo jao šta me je spopalo!Eugenija je kriva,garant je ona postavila i onu temu 'jel vas žena startovala'..prije da jest,nego da nije....hormoni je pucaju samo tako!
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.5.2009 14:43:25
|
|
|
|
Verus
|
bebac nikako te nisam ovako zamisljala , sve sam mislila da si crna! hm, moracu izgleda da menjam moju "koga bih pre" listu jjooooj sto smo opichene, uvek se sita nasmejem! he he a sefica nije danas tu pa kuckam li ga kuckam, al i radim radim
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 6.5.2009 15:56:36
|
|
|
|
eugenija
|
Da je ozbiljna tema - nije... Jer da je ozbiljna išla bi u "Seksualnost" a ne ovde... Tako da ne brinete puno Služi isključivo za zezanje Bebać, temu o startovanju žena postavila je Gagi. Verus, ma de si Veeerus
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 6.5.2009 15:59:30
|
|
|
|
Verus
|
He he eugi, a kako bi te zvali da si musko? Eugenij? Pa bas onako pravo intelektualno-nije bas da padam na intelektualce, al za tebe moram napraviti izuzetak!
|
|
|
Anketa
Strah od nove trudnocePansophiaDa li posle porodjaja imate strah od nove trudnoce?Da (
41%)
Ne (
44%)
Ponekad (
14%)
Ukupan broj glasova: 70Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!