Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Intervju: dr Jelena Rašula, direktor Ring... 13.12.2010 22:51:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Kako se oseća Jecina jubav prema našoj RR bravo Jeco, što reče Tatamata - samo napred, a i mi sa tobom
|
|
|
|
RE: Intervju: dr Jelena Rašula, direktor Ring... 13.12.2010 23:18:40
|
|
|
|
lanajelena
|
Procitala sam sve ...Guppy,Guppy
|
|
|
|
RE: Intervju: dr Jelena Rašula, direktor Ring... 14.12.2010 9:27:46
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
odlican intervju
|
|
|
|
RE: Intervju: dr Jelena Rašula, direktor Ring... 14.12.2010 11:06:17
|
|
|
|
Trcosava
|
Jeco samo napred!!! I nemoj se smrzneš na -15
|
|
RE: Intervju: dr Jelena Rašula, direktor Ring... 14.12.2010 16:45:23
|
|
|
|
Verus
|
|
|
|
|
RE: Intervju: dr Jelena Rašula, direktor Ring... 14.12.2010 20:36:44
|
|
|
|
LillyT
|
Guppy
|
|
RE: Intervju: dr Jelena Rašula, direktor Ring... 14.12.2010 20:52:26
|
|
|
|
liliana
|
Guppy,
|
|
RE: Intervju: dr Jelena Rašula, direktor Ring... 14.12.2010 21:43:34
|
|
|
|
Lu
|
Bravo Big Mama Svaka čast na uspješnosti
|
|
RE: Intervju: dr Jelena Rašula, direktor Ring... 16.12.2010 13:53:56
|
|
|
|
bebironcic
|
Divno bravo Gupika,samo napred P.S.tek sada sam uklavirila da je Gupika moja imenjakinja
< Poruku je uredio bebironcic -- 16.12.2010 13:54:58 >
|
|
RE: Intervju: dr Jelena Rašula, direktor Ring... 26.12.2010 18:52:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Želim još nešto da dodam i ovo zaista mislim: Guppy RR - Jeca je divan čovek. Pre svega neverovatno pametna, ali baš ono NEVEROVATNO. Počastvovana sam što radim za nekoga ko je mlad a od koga možeš toliko stvari da naučiš. Ja volim da učim, ali od pravih ljudi. Radila sam u dosta firmi u životu, ali je ovo prvi posao koji me zaista čini srećnom, i dozvoljava mi da upotrebim i iskoristim svoju maštu, ideje na pravi način....a onda kada ne znam da ih kanališem na pravi način, uskoči Guppy i da "FINAL TOUCH". Divno je kada radiš za nekoga u koga imaš poverenja i na koga uvek možeš da se osloniš, to posao čini mnogo lakšim. Ja jednostavno nisam ista osoba od kada radim sa Guppy. Jedna je Dunja pre Ringeraje i sada. Nekada pomislim da neka odluka koju je donela Guppy i nije dobra ali se kasnije redovno pokaže kao dobitna kombinacija. Sa druge strane ona zna da prihvati i naše ideje kada smatra da su dobre, i tada se osećam super:) Verujem da ću još puno naučiti od tebe i zato: Jeco budim mi dobro i zdravo i hvala ti na svemu (ovo je bilo iz srca i od srca)
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.12.2010 19:02:50 >
|
|
|
|
RE: Intervju: dr Jelena Rašula, direktor Ring... 26.12.2010 18:56:03
|
|
|
|
Podrum Š.
|
|
|
RE: Intervju: dr Jelena Rašula, direktor Ring... 26.12.2010 19:00:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Želim još nešto da dodam i ovo zaista mislim: Guppy RR - Jeca je divan čovek. Pre svega neverovatno pametna, ali baš ono NEVEROVATNO. Počastvovana sam što radim za nekoga ko je mlad a od koga možeš toliko stvari da naučiš. Ja volim da učim, ali od pravih ljudi. Radila sam u dosta firmi u životu, ali je ovo prvi posao koji me zaista čini srećnom, i dozvoljava mi da upotrebim i skoristim svoju maštu, ideje....a onda kada ne znam da ih kanališem na pravi način, uskoči Guppy i da "FINAL TOUCH". Divno je kada radiš za nekoga u koga imaš poverenja i na koga uvek možeš da se osloniš, to posao čini mnogo lakšim. Ja jednostavno nisam ista osoba od kada radim sa Guppy. Jedna je Dunja pre Ringeraje i sada. Nekada pomislim da neka odluka koju je donela Guppy i nije dobra ali se kasnije redovno pokaže kao dobitna kombinacija. Sa druge strane ona zna da prihvati i naše ideje kada smatra da su dobre, i tada se osećam super:) Verujem da ću još puno naučiti od tebe i zato: Jeco budim mi dobro i zdravo i hvala ti na svemu (ovo je bilo iz srca i od srca)
|
|
|
|
RE: Intervju: dr Jelena Rašula, direktor Ring... 28.1.2011 23:35:20
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: Intervju: dr Jelena Rašula, direktor Ring... 6.10.2011 21:31:43
|
|
|
|
gugutka
|
Bravo
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: