dunja RR -> RE: Intervju: dr Jelena Rašula, direktor Ringeraje.rs (26.12.2010 18:52:02)
|
Želim još nešto da dodam i ovo zaista mislim: Guppy RR - Jeca je divan čovek. Pre svega neverovatno pametna, ali baš ono NEVEROVATNO. Počastvovana sam što radim za nekoga ko je mlad a od koga možeš toliko stvari da naučiš. Ja volim da učim, ali od pravih ljudi. Radila sam u dosta firmi u životu, ali je ovo prvi posao koji me zaista čini srećnom, i dozvoljava mi da upotrebim i iskoristim svoju maštu, ideje na pravi način....a onda kada ne znam da ih kanališem na pravi način, uskoči Guppy i da "FINAL TOUCH". Divno je kada radiš za nekoga u koga imaš poverenja i na koga uvek možeš da se osloniš, to posao čini mnogo lakšim. Ja jednostavno nisam ista osoba od kada radim sa Guppy. Jedna je Dunja pre Ringeraje i sada. Nekada pomislim da neka odluka koju je donela Guppy i nije dobra ali se kasnije redovno pokaže kao dobitna kombinacija. Sa druge strane ona zna da prihvati i naše ideje kada smatra da su dobre, i tada se osećam super:) Verujem da ću još puno naučiti od tebe i zato: Jeco budim mi dobro i zdravo i hvala ti na svemu [sm=smiley31.gif] (ovo je bilo iz srca i od srca)
|
|
|
|