|
RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ... 19.2.2011 1:54:35
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR IZVORNA PORUKA: Tasha Zato je meni mama uvek govorila, tako sam vaspitana: Nemaš garderobu za kod kuće i za napolje. Ne treba da budeš lepa komšiji i slučajnom prolazniku na ulici. Treba da budeš lepa sebi, jer ako si lepa sebi, još si lepša drugima, treba da budeš lepa svom mužu, jer on nije oslepeo kada se oženio, i moraš da možeš da pariraš drugim ženama na ulici. Moraš da budeš supruga i ljubavnica, dama i kurva, majka, domaćica i poslovna žena, sexy a fina... E... vidim da je popularan ovaj Tashin citat u drugim temama... pa rekoh da i ja nešto kažem. Da, u pravu je Tashina mama... treba da smo lepe sebi i suprugu... Ali.. ja tu vidim i drugu stranu medalje. I previše mi se čini da se lickamo i pickamo i šminkamo nekad, da bi lepo izgledale u društvu, u prodavnici, kad nosimo smeće, kad... ja sam recimo skroz drugačija. Retko kad nosim šminku... a i kad nosim, to je maskara i eyeliner... puder za podočnjake ... U prodavnicu (hipermarket!!) sam malo pre otišla u razvučenoj trenerci i tek tamo na licu mesta primetila da imam fleku na desnoj nozi jer je sin odlučio da baci makarone na pod... ali ja sam bila opuštena, nasmejana... nasmejao me momak na blagajni... koji je (iako je bio ogroman red) natenane skidao majice koje sam kupila za decu sa vešalica, i pedantno ih slagao u kesu... nasmejao se on meni kad sam ja njemu rekla da još nisam videla nekog na kasi da tako po školski lepo složi majicu od mušterije... i nasmejala sam se teti koja nije htela da vrati kolica jer je u njima ostao njen 1€ .... i smejala sam se putem jer se vozim u tišini i ne žurim kući, i ne moram da kuvam, i nema vrištanja, i nema temperature ... itd. malo sam se možda izgubila u mislima... ali htedoh reći... ...da se i obučen kao klošar možeš osećati smiren i lep... i kad tako smiren a ne nadrkan dođeš kući svom mužu, i on te voli i lepa si mu. A boli me uvo šta misli neki xyz prolaznik što je moja trenerka puna ostataka hrane... nije ovo kontra na Tašu ili Tašinu mamu, nego samo tok misli... zbog prljave trenerke joj ženo, kako si iskrena - ovo si zaista ti, skroz jednostavna a skroz posebna
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.2.2011 1:55:42 >
|
|
|