|
RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ... 9.8.2011 11:33:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MarijaBg Sad sam krenula da pisem bas ovo sto je BubaMira lepo ispisala... Ma dajte, pa ne ribate wc u haljinici??? Ja baaas volim da sam tip-top skockana i nervira me ovih 4-5 kg viska od posle porodjaja, sizgledaju mi kao 40, samo razmisljam kako da pocnem od sl meseca da treniram itd. Volim lepe trenerke, pa i u tome zena moze da bude sexy! Ali kad obavljam kucne poslove, a obavljam ih svaki dan, ja sam u staroj trenerci. Drugo- dojim bebu svaka 3 sata i po najcesce sam u necemu sto se lako otkopcava ili majici na bretele. E ako ce mm zbog toga da se okrece za cicama u haljinicama, slobodno... Ja NEMAM ni staru ni novu trenericu! Perem WC šolju u farmericama i majci, jer ne guram ruku u WC šolju, ne znam zašto bih kad Domestos ima pipicu kojom ga sipam unutra, a četkom ribam. Uopšte ne dodirnem WC šolju iznutra. Nemam, zaista nemam, garderobu za spremanje, kuvanje, i puzanje. Nisam našminkana u poslednje vreme, nisam zadovoljna svojim izgledom, nisam zadovoljna svojim oblačenjem, jednostavno, NE STIŽEM! Svesna sam da ne valja, i pokušavam da se organizujem. Ne ide. I sada sedim ovde, a mogla sam kosu oprati, ali znam da ako pustim vodu, Marko će se probuditi. Jednostavno, kad se probudi, vezaću ga u kolica, pa ću tad prati kosu. Jutros, vodim dete u vrtić u patikama i pantalonama, i gledam mamike u minićima, kostima, na štiklama... bilo me je sram. Ali neka, za mesec dana ću i ja da počnem da radim, i obećala sam se sebi da će neke stvari da se menjaju.
|
|
|