|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Šumadijska sarma
15.3.2010 14:18:59   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica

Prvo skuvas pasulj,ja na manju glavicu stavim oko 150g pasulja,ili ako uzimas iz konzerve i zatim ga doooooooooobro ocedi.
Treba ti jedna manja glavica kiselog kupusa za toliku kolicinu pasulja,poskidas listove u koje ces motati,dobro ih operes da ne budu jako kiseli i slani.Prodinstas dve glavice crnog luka,stavis jednu sup. kasiku aleve paprike,moze slatka,moze ljuta,ko sta voli.Dodas,bibera,po zelji.U to dodas pasulj da se prodinsta sa tim lukom da malo dobije taj smek !Onda svaki list punis tom smesom,zamotas kao sarmu i poredjas u vatrostalnu ciniju.Preko svake sarmice ja stavim jos malo tucane paprike,eto onako i zalijes sa malo vode da ukrcka i peces na 180 stepeni ,malo da dobije bojicu,to je u sustini sve kuvano-dinstano.
Zaboravih reci da uz to ide samo neki feta sir,ili onaj sitan sir,extra je kombinejshn



_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Šumadijska sarma
15.3.2010 14:43:28   
marince1
ovo zvuci mljac,mljac

_____________________________

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Čokoladni mafini
Ringerajin kuvar: lesica RR
Bele pihtije
Ringerajin kuvar: Maraj



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Kasice
gagana83



(95%)

(5%)


Ukupan broj glasova: 41

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here