Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 14.3.2009 15:42:04
|
|
|
|
NadaR
|
privijem se uz partnera,zatvorim oci i uzivam ...
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 14.3.2009 21:51:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa privijem se uz partnera,zatvorim oci i uzivam ... Takodje
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 15.3.2009 7:26:12
|
|
|
|
Lu
|
Pijem vodu ili sok
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 15.3.2009 23:45:22
|
|
|
|
Verus
|
Smeskamo se, a onda na tusiranje i nesto za popiti, samo od kada pokuavamo za ja dubim naglavacke ili sa nogama na zidu!
< Poruku je uredio Lenka RR -- 17.3.2009 1:10:56 >
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 16.3.2009 10:35:27
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 17.3.2009 1:11:33
|
|
|
|
kumara
|
IZVORNA PORUKA: Verus Smeskamo se, a onda na tusiranje i nesto za popiti, samo od kada pokuavamo za ja dubim naglavacke ili sa nogama na zidu! Kod mene je cigara cigara cigara!!!!
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 17.3.2009 1:16:27
|
|
|
|
lucia
|
a ja hocu jos al dzaba, ko zmija i zaba, on bega a ja ga 'vatam
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 17.3.2009 1:59:18
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: lucia a ja hocu jos al dzaba, ko zmija i zaba, on bega a ja ga 'vatam
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 19.3.2009 14:13:59
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Verus ja dubim naglavacke ili sa nogama na zidu!
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 19.3.2009 14:16:46
|
|
|
|
Ana RR
|
U poslednje vreme ne radim nista, pola sata odmaram (tako rekla dr, a ja moram da slusam starije od sebe ). Jastuk pod krsta, dragi se privije uz mene i sanjarimo...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 1.2.2010 21:29:01
|
|
|
|
Anoniman
|
mm voli da se mazi posle sexa a ja gledam kako da se dokopam čaše vode ili neke voćkice jer mi se grlo osuši od silnog dahtanja... ...volim i ja da se mazim, naravno....
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 1.2.2010 23:14:50
|
|
|
|
Trcosava
|
sex? šta to beše??? ako se dobro sećam, pre nego što smo prestali da se pazimo - trk po maramice, peškir i sl.... kad smo prestali da se pazimo - cigarica ofkors e sad će verovatno da bude skakanje i umirivanje ane (jednog lepog dana kad se budem seksala )
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 1.2.2010 23:46:44
|
|
|
|
sanji
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava sex? šta to beše??? ako se dobro sećam, pre nego što smo prestali da se pazimo - trk po maramice, peškir i sl.... kad smo prestali da se pazimo - cigarica ofkors e sad će verovatno da bude skakanje i umirivanje ane (jednog lepog dana kad se budem seksala ) E baš tako sestro slatka!
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 7:18:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lucia a ja hocu jos al dzaba, ko zmija i zaba, on bega a ja ga 'vatam story of my life...e a kad mi kaže da sam nimfomanka dodje mi da mu ga odgrizem,da me prostite
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 7:43:44
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: sanji IZVORNA PORUKA: Trcosava sex? šta to beše??? ako se dobro sećam, pre nego što smo prestali da se pazimo - trk po maramice, peškir i sl.... kad smo prestali da se pazimo - cigarica ofkors e sad će verovatno da bude skakanje i umirivanje ane (jednog lepog dana kad se budem seksala ) E baš tako sestro slatka! moj ratni drugar!!! @banini - to je meni bivši govorio i da nisam normalna a tek mnooogooo kasnije sam saznala da sam na mamu ''nimfomanka''
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 7:50:20
|
|
|
|
LillyT
|
Lezim jer ne mogu nista drugo da radim...osim da se malo pomerim da se i momak privije uz mene....
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 8:48:08
|
|
|
|
bebironcic
|
Privijemo se jedno uz drugo i tako uzivamo,a onda pravac kupatilo i pod tus
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 8:49:39
|
|
|
|
usamljena
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR IZVORNA PORUKA: lucia a ja hocu jos al dzaba, ko zmija i zaba, on bega a ja ga 'vatam [/quotPrvo ovo tj tako je nekad bilo. A sad? Formulacija pitanja me zeza- dobrog sexa? Drage moje, sta je to??????
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 8:53:49
|
|
|
|
usamljena
|
Sorry, ja sam nesto stumbala gore Eh da se mogu vaditi na taj sex
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 9:00:32
|
|
|
|
slackaa
|
pravac kupatilo...pa onda se privijemo jedno uz drugo i tako brzo zaspimo...
|
|
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 11:21:22
|
|
|
|
lothroniell
|
Dok sam jos bila pusac, prva stvar je bila da oboje zapalimo i ondak tako lezeci, zagrljeni ispusimo pljuge i na tusiranje (ako se ne dovatimo opet)...
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 14:43:02
|
|
|
|
Shishica
|
Smejem se i cackam ga i cmacem i grlim... dok on pokusava da zaspi... ili ako mu se kojim slucajem ne spava... zeza me na racun svega sto smo radili i tako.... ne pusimo pa nam je smeh valjda zamena za cigaru... Ali to je slucaj uobicajen...nije uvek tako isto.... zavisi... Slozena je to stvar... sexisanje....
|
|
RE: Šta prvo uradite nakon dobrog sexa? 2.2.2010 14:43:58
|
|
|
|
Modessty
|
tražim dosta vodeeeeee i čokoladu da se povratim
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?