|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Čokoladna eksplozija
3.8.2009 9:38:46   
guppy RR
Sastojci:
tamni biskvit za tortu (možete praviti sami), sok od jedne narandže, 6 dcl mleka, parfe krema (ima Dr. Oetker ili Podravka) 150 g mascarpone, 120 g čokolade za kuvanje, 100 g lešnika

Uputstvo:
Hladno prokuvano mleko, parfe kremu i mascarpone ubacite u veću činiju i mešajte mikserom pri najbržoj brzini 4-5 minuta. Čokoladu istopite (na pari, u šerpi - kako vam odgovara). Uzmite posudu sa okruglim dnom i obložite je providnom folijom za hranu ili nekom kesicom, i u posudu izmenično sipajte čokoladni krem i otopljenu čokoladu, dok ne potrošite svu smešu. Stavite u frižider za 2-3 sata. Biskvit natopite sokom od narandže i stvrdnutu čoko masu iz frižidera okrenite na biskvit. Ukrasite lešnicima i servirajte.

Vreme pripreme: 50 minuta

Više recepata naćićete ovde: RR Recepti <-- KLIK
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Čokoladna eksplozija
3.8.2009 9:46:27   
nina83
Mmmmm, cokoladna torta user posted image
Ce da probamouser posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Čokoladna eksplozija
3.8.2009 12:36:15   
Anoniman
Ne znam šta su: parfe krema i mascarpone. user posted image user posted image  

(odgovor članu nina83)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Čokoladna eksplozija
3.8.2009 12:38:35   
guppy RR
Mascarpone je vrsta sira (koristi se recimo i za tiramisu)
a parfe krema se kupi u radnji u kesici, ima Dolcela od Podravke i Dr. Oetker... piše na kesici "parfe krema", ne možeš da omašiš.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Čokoladna eksplozija
3.8.2009 12:56:39   
Brand new mama
user posted image Toliko o pazenju na kalorije i holesterol- tofu-a ni u tragovimauser posted image
Pravim prvom prilikom

_____________________________

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Čokoladna eksplozija
3.8.2009 13:04:57   
guppy RR
Mama, vidiš da ko luda skupljam slatke recepte poslednjih par dana. Mališanima ću napraviti rođendanske torte za subotu user posted image

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Čokoladna eksplozija
3.8.2009 13:34:39   
guppy RR
Idealna i bogata krema za sve Vaše ideje vezane uz punjenje torti i kolača. Dr. Oetker Parfe krema želatinasta je krema za torte i kolače blagog, neutralnog okusa koji stoji na raspolaganju Vašoj kreativnosti. Prikladna je za sve vrste parfe torti, a neograničena mogućnost dodavanja drugih sastojaka (npr. voća, čokolade itd.) omogućuje Vam da napravite tortu i kolače po Vašem izboru. Priprema je brza i jednostavna, a rezultat bogata parfe krema.

user posted image








(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here