IZVORNA PORUKA: Yula
Apsolutno mi je neprihvatljivo to da supruznici imaju sifre na telefonima koje ovaj drugi nece znati, ili passworde na drustvenim mrezama. Kao privatnost. Kakva BRE privatnost?! Od koga privatnost? Ili kao, ne ceprkati po supruznikovom telefonu, to mi je fuj! Cuj, fuj, a zasto fuj? Telefon od mm je isto kao i moj telefon i tako se i ponasam, a i on moze moj u svakom trenutku da pogleda, jer apsolutno nemam sta da krijem.
Cim pocnu da zakljucavaju i kriju telefone, jasno je koliko je sati. Mm muz je veran i dobar covek uopste, uglavnom nije iz te svalerske price, ali ja sam ipak uvek na oprezu. Ne znam da li imate predstavu koliko je zenama zanimljivo da jure ozenjene muskarce, nesto neverovatno, to im valjda dodje kao neki test koliko vrede, koliko su dobre ribe. Kao, ako on pored zene i dece odlepi za mnom, pa to je vrh! Ozenjen muskarac mu dodje kao neka egzotika
Ja ne mislim da je smak sveta imati šifre.
I iskreno, ne znam mm-ove šifre, ni za mail, ni za fb, na mobilnima nemamo šifre jer nam je komplikovano da ih zapamtimo.
Ako recimo nešto zabrljam na netu pa ne umem da sredim i on mi pomaže, nikad neće reći "Koja ti je šifra?", nego će mi pružiti komp da kucam šifru.
Da li krijemo nešto jedno od drugog? Nemam pojma.
Ja umem u afektu da nakucam mami mail pun besa na npr svekrvu ili svekra

, koji realno ne bih volela da on vidi, iako, ništa specijalno što on već ne zna ne napišem, ali sve jedno mislim da to ne bi trebao pročitati. Zašto napišem mami? jer moram nekome, a znam da iz maminih usta 100% neće dalje.
Desilo mi se sa Markom u trudnoći da se mm nije izlogovao sa FB, i kada sam upalila komp otvorilo mi se. Već sam stajala na "Odjavi se", kada sam ipak prešla na "Poruke". To je bilo nešto najgluplje što sam ikada uradila. Pročitala sam neku poruku, skroz krivo razumela, otplakala pola dana, i do kraja mu rekla, a on se smejao kao nikada u životu i rekao da sam kompletno luda. Dakle, razmislite, šta bi vaš muž pomislio o nekim sasvim običnim porukama koje šaljete. Recimo, šaljete nekome koga toliko dobro poznajete da rečenice faktički ni ne završavate, i ustvari su trosmislene a ne dvosmislene za nekoga ko nije u toku sa vašom komunikacijom. Moje sve poruke sa drugaricama npr su skraćenice jer me mrzi da kucam.

A kako to zvuči... pa svakako.
Onda je mm kupio Android telefon koji ja nisam umela da koristim.

I znate šta, odlučila sam da ni ne naučim za sada. Manje me boli glava.

Nije da sam inače čačkala po njegovom telefonu, ali bih lagala kada bih rekla da nisam pala u iskušenje.
Sve u svemu, ne kopam ni po čemu, i super mi je.
Zaključila sam da, dokle god on dođe kući da spava sa mnom u krevetu, dokle god pare donosi kući, dokle god me u prolazu poljubi u vrat, zagrli me, dokle god je dobar otac mojoj deci, mene ne zanima dal ima vremena da ubaci još nekoga u svoj život. Ako postiže - svaka mu čast, ja to neću da znam.