writing-img

RE: VARA TRUDNU ZENU

clock-img

24.08.2009, 14:34

clock-img

sirena

pencil-img

161

Zena zna kada je njen muskarac pomislio na drugu samo je pitanje da li to zeli sebi da prizna!

clock-img

24.08.2009, 14:35

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: božana
.Joj majko moja, kad bolje razmislim možda i nas naši varaju, ali dobro kriju.Ko zna.

Draga Božana nemoj o ovome da razmišljaš ni slučajno!
Pa ja bi dosad bila u ludnici kad bi mislila šta moj radi tamo negdje...svaki dan i noćuser posted image

clock-img

24.08.2009, 15:04

clock-img

dacca

pencil-img

1312

Za citav zivot user posted image
Ali djeca bi ga gledala!

clock-img

01.09.2009, 02:17

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

Vi ste se naotvarale zeznutih tema dok me nije bilouser posted image  Ja licno mislim, a imala sam prilike i vidjeti-ako neko hoce da te prevari,prevarice te i da mu sjedis na vratu sa puskom u rukama.I to je tako i kod muskaraca i zena(da se ne zezamo-pa s kim nas oni varaju,sem ako nisu u bisex varijanti).To je ista statistika kao i koliko je ko imao seksualnih partnera-oni povecaju,zene smanje broj. Na kraju ne znas ko je s kim na kraju biouser posted image
Naravno, da me dragi prevari posebno sad u trudnoci,znalo bi se cija majka crnu vunu predeuser posted image  Pridavila bih ga, a onda bi jos dodatno dobio po njusci sto se vuce sa glupacama koje ce meni da salju poruke po noci(kao sto vidite ni sad ne mogu normalno da spavamuser posted image )
A kakvih skotova ima, to je extra prica:moja ex-prijateljica,profuknjaca svoje vrste,mi je pricala kako je bila sa muzem jedne poznanice u noci kad se ova poradjala.I jos mi to glupaca prica kao da joj trebaju spomenicu dodijeliti zbog toga.Sta mozes raditi sa pticjim mozgom-ona je uvjerena da je riba zbog toga i gotovo.I jos me pitala da je upoznam sa bratom te djevojke jer joj je bio sladak.Majke mi,mislila sam da ih upoznam pa da ga obavjestim o tome ko je "radovao" njegovog zeta dok mu se sestra poradjala pa da samo gledam kako kokos ostaje bez perja, a "poonosni tata" bez zuba.Ali,sve se vraca-ona jadna juri da se uda vec sto godina(to joj je zivotni cilj)ali se malcice preracunala,posto ima malo zeznute metode upoznavanja tipova.Mislim, nemam ja nista protiv veceg broja partnera,ali ne mora da te opali ni svaki koji ti je rekao "Cao".Sto se kaze-preko nje nije presao voz, ali jesu svi putnici

< Poruku je uredio Brand new mama -- 1.9.2009 2:18:31 >

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

clock-img

01.09.2009, 08:19

clock-img

božana

pencil-img

421

IZVORNA PORUKA: lu

IZVORNA PORUKA: božana
.Joj majko moja, kad bolje razmislim možda i nas naši varaju, ali dobro kriju.Ko zna.

Draga Božana nemoj o ovome da razmišljaš ni slučajno!
Pa ja bi dosad bila u ludnici kad bi mislila šta moj radi tamo negdje...svaki dan i noćuser posted image

Ma ne razmišljam ja o tome, nego mi to padne napamet kad pročitam takve priče o varanju.Kad bih tako stalno razmišljala odlepila bih.Moj muž je stalno na terenu i po sastancima.

clock-img

05.08.2012, 20:40

clock-img

Anoniman

Heeey [sm=bravo.]
Ja sam u 8 mjesecu trudnoce, i sumnjam da me muz vara.
Sinoc se desilo nesto cudno.
Izasao je sa jednim prijateljem koji je nas komsija, u jednu kafanu u blizini(to je jedino mesto gde ide, zivimo u inostranstvu). Kad je dosao kuci, bio je pijan kao nikad, i ostavio je telefon u dnevnoj sobi. Ja naravno nisam mogla spavat' i ustala sam i videla da je 15 min pre nego sto je taxi pozvao, zvao ovog druga sa kim je bio. ZASTO, ako su bili zajedno?! Da dodam, nikad me do sada nije lagao, nisam naisla ni na kakve dokaze da me vara, ali ovo sinoc... Da li je taj komsija koji ima divnu zenu negde bio ili ovaj moj!??! I jos ovo, moj muz je u toj kafani domaci i sa momcima se nadje tu( stvarno samo decki izlaze) a ovaj nas komsija retko izlazi.. Da li je njega pokrivao ili??. Ne znam sta da mislim. Mnogo bih bila povredjena da me vara, jos trudnu... :(

clock-img

05.08.2012, 20:47

clock-img

Anoniman

Uf...mislim da nisi trebala da mu diraš telefon i onda bi bila mirnauser posted image
E sad...ono što bih ja uradila je da bih otvoreno pitala muža o čemu se radi, u nadi da me neće slagati, jer mu generalno verujem. Ako ima dobro objašnjenje za to, zaboravi i kreni dalje, od sekiracije i sumnje nemaš ništa. Ako i dalje budeš sumnjala, opet ga pitaj, i tako dok ne rešite.
Meni se desilo da u toku večeri zovem drugaricu sa kojom sedim jer ne može da nađe telefon u torbi/zaboravila ga je u taksiju/cimam je da vidim je l' dostupna. Znači, ne navodim moguće scenarije nego ono što se meni dešavalo.
Ja iskreno mislim da nije ništa strašno, da je u pitanju nešto banalno, i da ništa dobro ne može da proizađe od čačkanja muževog/ženinog telefona, jer da hoće nešto da ti kaže, rekao bi, a ako neće da nešto saznaš, naći će način da to sakrije i pored očiglednih dokaza.

clock-img

05.08.2012, 20:59

clock-img

Anoniman

Da, tu si u pravu, nisam trebala nista da diram... A, sto se razgovora tice, ne mogu ga nista pitati jer nam telefoni imaju sifre a on ne zna da znam njegovu sifru. I, daaa, zaboravila sam. DVA puta je bio poziv od Po 12 sekudni, znaci, pricali su... Prvi put sat vremena prije taxija, a drugi put 15 min prije... user posted image user posted image user posted image ali, bio je toliko pijan da nije mogao da prica, nisam bas sigurna da bi potrefio rupu nekoj user posted image

clock-img

05.08.2012, 21:08

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Zene znaju od svakakvih sitnica napraviti slona, veruj mi.
Poznato mi je sto ti se desilo, desavalo se i mom da ode s kumom npr, a posle nadjem poziv oko 3 ujutru...al ja pitam sve, ne trpim nista jer se to u mojoj glavi razvije citav krimi film.user posted image user posted image a na kraju bude nesto smesno.

Ne kazem , da branim njega, ali moze biti svasta razlog tog poziva!

clock-img

05.08.2012, 21:09

clock-img

Anoniman

Moze da se desi da je slucajno nazvao? Meni se desi, i mm da slucajno pozovemo neki br.obicno prvi koji je u listi evidencije. A i trudna si,osetljivija i podloznija sumnjama. Ako mene pitas,ja bih zaboravila na to.

clock-img

05.08.2012, 21:46

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

IZVORNA PORUKA: Anoniman
A, sto se razgovora tice, ne mogu ga nista pitati jer nam telefoni imaju sifre a on ne zna da znam njegovu sifru.

Meni samo nije jasno zašto ljudi koji se poštuju, razumeju i vole, skrivaju šifre na telefonima? Ali ko mene pita? user posted image Kad bi moj stavio šifru, ja bih promenila adresu stanovanjauser posted image

< Poruku je uredio moja ciklama -- 5.8.2012 21:48:43 >

clock-img

05.08.2012, 21:49

clock-img

red3lilu

pencil-img

1237

Sa špijunažom, a uz manjak informacija može samo drama da se napravi u glavi. Nema šanse da je bio u švaleraciji a da je došao kući pijan, te dve stvari nikako ne idu...

clock-img

05.08.2012, 22:10

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

user posted image Slazem se...moze samo da pokusa da stavi sifru user posted image user posted image ...pa bi video sta ga sleduje !

clock-img

05.08.2012, 22:19

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Aaaa, pa nemojte tako. Mm ima sifru jer na telefonu ima aplikaciju za poslovni mail i interni IBM chat. Kad ga je instalirao, stigao mu je mail iz USA da mora da ima sifru za svoj android od najmanje 8 karaktera koja mora da se sastoji od slova, i cifara. Postoje ljudi koji sifre moraju imati, a postojimo i mi koji ih stavljamo jer nam dete lako otkljuca telefon pa sve pobrljavi.
Anonimna, mislim da su ti hormoni bespotrebni iskontruisali dramu u glavi.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

05.08.2012, 22:23

clock-img

cockic

pencil-img

4591

ja se slazem da ne treba dirati muz/zena tudje telefone,to je meni bezveze.ja telefon od mm ne diram niti on moj pravo da ti kazem niti me zanima sta ima u njemu.i stvarno me ne boli glava da mislim koga je zvao sta je radio i gde je bio.ako mi je rekao tu i tu ja mu verujem.mozda sam i suvise sigurna jer sam mladja od njega 13 godina pa sumnjam da ce da me menja.mada nikad se ne znauser posted image treba biti na oprezu

sto se tice tvog slucaja kad si vec dirala bolje ga pitaj,jer sumnjam da ces zaboraviti samo mozes upasti u vecu paranoju.to ce te uvek tistiti i bices nesigurna.i kad ti odgovori vise nemoj da muj cackas telefonuser posted image

clock-img

05.08.2012, 23:37

clock-img

Yula

pencil-img

2134

Apsolutno mi je neprihvatljivo to da supruznici imaju sifre na telefonima koje ovaj drugi nece znati, ili passworde na drustvenim mrezama. Kao privatnost. Kakva BRE privatnost?! Od koga privatnost? Ili kao, ne ceprkati po supruznikovom telefonu, to mi je fuj! Cuj, fuj, a zasto fuj? Telefon od mm je isto kao i moj telefon i tako se i ponasam, a i on moze moj u svakom trenutku da pogleda, jer apsolutno nemam sta da krijem.

Cim pocnu da zakljucavaju i kriju telefone, jasno je koliko je sati. Mm muz je veran i dobar covek uopste, uglavnom nije iz te svalerske price, ali ja sam ipak uvek na oprezu. Ne znam da li imate predstavu koliko je zenama zanimljivo da jure ozenjene muskarce, nesto neverovatno, to im valjda dodje kao neki test koliko vrede, koliko su dobre ribe. Kao, ako on pored zene i dece odlepi za mnom, pa to je vrh! Ozenjen muskarac mu dodje kao neka egzotika user posted image

Inace, bas ste super pozitivne zenice, kod mene se u glavi iskonstruise uvek najgori moguci scenario user posted image Inace, na mestu postavljacice teme bih uradila sledece:

Nista mu ne bih spominjala, ali bih prvom ( sigurnom ) prilikom izlistala ceo telefon, zapisala sve sto mi je sumnjivo i polako pratila situaciju, po potrebi proverila neki br. telefona, jer muskarci cesto svoje "prijateljice" beleze u telefonu pod muskim imenima. Ako si finansijski zavisna od muza, budi pazljiva, a ako nisi sve je na zapadu na tvojoj strani. Jbg i deca su tu u pitanju, ne moze se ici glavom kroz zid vec moras da budes smiren i namazan u takvim situacijama ( jaoj, dokle ja odoh! user posted image )

Da, jedino bih mu za neki dan umiljato nabacila to da je bzvz to sto nemas njegovu sifru u tel, kao ne znas cemu to, ipak ste vi jedno itd. Ili zatrazis mu sifru, ali prethodno dobro izreziras situaciju i kaze nesto u fazonu: Daj mi tvoj tel da okrenem sebe, hocu da sredim da miizlazi tvoja slika kada me zoves ili neka slicn aprica. Ako pocne da vrda onda bi trebalo da ti se upali rotaciono svetlo user posted image

Da te ne izbedacim skroz, mislim da je ovo kod tebe samo puka slucajnost i da nemas razloga za brigu.

< Poruku je uredio Yula -- 5.8.2012 23:38:13 >

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

clock-img

05.08.2012, 23:40

clock-img

Yula

pencil-img

2134

U Francuskoj kada dobijes fakturu za prethodni mesec, dobijes kompletan listing svih komunikacija i poziva koji su obavljeni, kao i sms-ova, ma svega.

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

clock-img

06.08.2012, 00:04

clock-img

Anoniman

bas ste me nasmijale, posebno sa "mijenjanjem mjesta stanovanja" user posted image

ja njemu stvarno verujem, u braku smo tek godinu dana, i mladja sam od njega 10 godina, svi njegovi prijatelji mu zavide na ovakvoj zenici user posted image i mislim da me u nekim normalnim okolnostima ne bi varao, ali posto sam trudna, i on se plasi za dete, nemamo odnose cesto, jednom u 10 dana u poslednje vreme... znate sta, zaboravicu ja to, mene moj muzic voli. VaMa svima HVALA, volim vasuser posted image
a sto se sifre tice user posted image imam je i ja ali ne krijem nista, on se ne krije od mene kad koristi tel, na internet ulazi samo poslovno i to je sve... valjda,,. ako nema zastekano nesto...user posted image da mu ga otkinem!!!user posted image

clock-img

06.08.2012, 00:15

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Ja sam alergicna na to da mi bilo ko dira telefon, kompjuter, mini liniju i tako te stvari. Pogotovo ako mi neko bez pitanja sedne za komp. Mm nema problema sa tim.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

06.08.2012, 07:27

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

IZVORNA PORUKA: minavb
Mm ima sifru jer na telefonu ima aplikaciju za poslovni mail i interni IBM chat. Kad ga je instalirao, stigao mu je mail iz USA da mora da ima sifru za svoj android od najmanje 8 karaktera koja mora da se sastoji od slova, i cifara. Postoje ljudi koji sifre moraju imati, a postojimo i mi koji ih stavljamo jer nam dete lako otkljuca telefon pa sve pobrljavi.

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

Meni samo nije jasno zašto ljudi koji se poštuju, razumeju i vole, skrivaju šifre na telefonima? Ali ko mene pita? user posted image Kad bi moj stavio šifru, ja bih promenila adresu stanovanjauser posted image

< Poruku je uredio moja ciklama -- 6.8.2012 7:28:21 >

clock-img

06.08.2012, 07:41

clock-img

Anoniman

Meni pak nije jasno zašto ljudi ako se već poštuju i vole kopaju jedno drugom po telefonima. Moji roditelji su me učili da se tuđa pisma i dnevnici ne pipaju a kamo li čitaju a to se elementarno vaspitanje posle proširilo i na mailove, mobilne telefone i slično. Ja bih pre sebi ruku odsekla nego kopala po telefonu mm-a iza njegovih leđa, a da njega uhvatim sa mojim prvo bih mu odsekla ruku a onda se razvela, iako nemam šta da krijem, ali poštovanje je poštovanje.

clock-img

06.08.2012, 08:12

clock-img

Anoniman

Još mi jedna stvar nije jasna. Šta znači to: "mi smo jedno pa je ok da nem niko privatnosti ni malo, da svi kopaju svima po ličnim prepiskama"? Ja vala ni sa kim nisam jedno, postojala sam i opstajala punih 30 godina pre nego što sam se udala, imam sopstvenu i potpuno nezavisnu ličnost. Volim muža i dete najviše na svetu ali smo tri odvojene ličnosti koje moraju imati prostora da se individualno razvijaju. I tako ću i svoje dete da vaspitam, da poštuje druge, da uvažava svačiju individualnost i da ne pogazi sve zarad sopstvene nesigurnosti.

clock-img

06.08.2012, 08:17

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Lepo si to rekla GG. Ja nemam problem sa šiframa. Ono što me zanima, pitam i dobijem odgovor, i obratno.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

06.08.2012, 08:44

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Yula

Apsolutno mi je neprihvatljivo to da supruznici imaju sifre na telefonima koje ovaj drugi nece znati, ili passworde na drustvenim mrezama. Kao privatnost. Kakva BRE privatnost?! Od koga privatnost? Ili kao, ne ceprkati po supruznikovom telefonu, to mi je fuj! Cuj, fuj, a zasto fuj? Telefon od mm je isto kao i moj telefon i tako se i ponasam, a i on moze moj u svakom trenutku da pogleda, jer apsolutno nemam sta da krijem.

Cim pocnu da zakljucavaju i kriju telefone, jasno je koliko je sati. Mm muz je veran i dobar covek uopste, uglavnom nije iz te svalerske price, ali ja sam ipak uvek na oprezu. Ne znam da li imate predstavu koliko je zenama zanimljivo da jure ozenjene muskarce, nesto neverovatno, to im valjda dodje kao neki test koliko vrede, koliko su dobre ribe. Kao, ako on pored zene i dece odlepi za mnom, pa to je vrh! Ozenjen muskarac mu dodje kao neka egzotika user posted image

Ja ne mislim da je smak sveta imati šifre.
I iskreno, ne znam mm-ove šifre, ni za mail, ni za fb, na mobilnima nemamo šifre jer nam je komplikovano da ih zapamtimo.
Ako recimo nešto zabrljam na netu pa ne umem da sredim i on mi pomaže, nikad neće reći "Koja ti je šifra?", nego će mi pružiti komp da kucam šifru.
Da li krijemo nešto jedno od drugog? Nemam pojma.
Ja umem u afektu da nakucam mami mail pun besa na npr svekrvu ili svekra user posted image , koji realno ne bih volela da on vidi, iako, ništa specijalno što on već ne zna ne napišem, ali sve jedno mislim da to ne bi trebao pročitati. Zašto napišem mami? jer moram nekome, a znam da iz maminih usta 100% neće dalje.

Desilo mi se sa Markom u trudnoći da se mm nije izlogovao sa FB, i kada sam upalila komp otvorilo mi se. Već sam stajala na "Odjavi se", kada sam ipak prešla na "Poruke". To je bilo nešto najgluplje što sam ikada uradila. Pročitala sam neku poruku, skroz krivo razumela, otplakala pola dana, i do kraja mu rekla, a on se smejao kao nikada u životu i rekao da sam kompletno luda. Dakle, razmislite, šta bi vaš muž pomislio o nekim sasvim običnim porukama koje šaljete. Recimo, šaljete nekome koga toliko dobro poznajete da rečenice faktički ni ne završavate, i ustvari su trosmislene a ne dvosmislene za nekoga ko nije u toku sa vašom komunikacijom. Moje sve poruke sa drugaricama npr su skraćenice jer me mrzi da kucam. user posted image A kako to zvuči... pa svakako. user posted image
Onda je mm kupio Android telefon koji ja nisam umela da koristim. user posted image I znate šta, odlučila sam da ni ne naučim za sada. Manje me boli glava. user posted image Nije da sam inače čačkala po njegovom telefonu, ali bih lagala kada bih rekla da nisam pala u iskušenje. user posted image

Sve u svemu, ne kopam ni po čemu, i super mi je.
Zaključila sam da, dokle god on dođe kući da spava sa mnom u krevetu, dokle god pare donosi kući, dokle god me u prolazu poljubi u vrat, zagrli me, dokle god je dobar otac mojoj deci, mene ne zanima dal ima vremena da ubaci još nekoga u svoj život. Ako postiže - svaka mu čast, ja to neću da znam.

clock-img

06.08.2012, 08:51

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Yula

U jeeee!!!! user posted image user posted image
Mm ne zna ni jednu moju šifru ni za mail, ni za FB, ni za RR, nikad mi ne dira telefon, a ni ja njemu... Niti pitam da mi te lozinke da... Mislim da ovakav odnos mnogo više govori o poverenju i iskrenosti, nego ovo gore citirano. Što kaže mina-ako me zanima ja pitam... To bi bilo jednako nepristojno kao kad bi nekom preturala po džepovima ili novčaniku!

IZVORNA PORUKA: Anoniman

mislim da me u nekim normalnim okolnostima ne bi varao, ali posto sam trudna, i on se plasi za dete, nemamo odnose cesto, jednom u 10 dana u poslednje vreme...

Draga, izvini, ali ako mu veruješ i volite se ovo je BUDALAŠTINA!!! To ti kaže jedna trudnica kojoj su i u prvoj i u ovoj trudnoći potpuno zabranjeni odnosi! Ja u hiljadu godina ne bih posumnjala da dok ja ležim i održavam trudnoću, mm švrlja okolo. Eto ja imam poverenje u njega čak i kad zaglavi nakon rekreacije sa društvom na pivu... Uvek probaj da okreneš okolnost u drugi ugao i zapitaj se-da li bi ti volela da u tebe neko tako sumnja, da ti pretura po stvarima iz sopstvene nesigurnosti, da pravi problem tamo gde ga nema???
Lepo je neko gore rekao-ako nešto želi da se sazna rećiće ti, ako ne želi naći će način da sakrije.... Nema svrhe!