cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

trebinje,ljubinje ,bileća jel ima ko iz ovih mjesta

clock-img

17.01.2009, 16:38

clock-img

iva1974

pencil-img

25

kao sto naziv kaze imali ko iz ovih mjesta treba mi par informacija user posted image .

clock-img

21.01.2009, 15:46

clock-img

vuk

pencil-img

5

Ja sam iz Trebinja rado ću ti pruziti potrebne informacije naravno ako budem raspolagala njima.POZDRAVuser posted image

clock-img

21.01.2009, 15:48

clock-img

Anoniman

Dobro nam došla, vuk! user posted image

clock-img

21.01.2009, 15:57

clock-img

vuk

pencil-img

5

Ćao Taso nemam bas puno vremena da ćaskam sa vama ali ponekad pretrčim po forumu ,pročitam što šta zanimljivo ,napisem porukicu kada stignemuser posted image

clock-img

21.01.2009, 20:37

clock-img

iva1974

pencil-img

25

hvala ti puno.u biti treba mi informacija kod kojeg ginekologa da se prijavim(ako imas neki prijedlog) ,kako to ide inače. s prebivalištem sam u RS u Berkovićima a boravištem(udata) Ljubuški ali sam ostala sa svim dokumentima u RS i sad sam trudna IVF metodom plaćenom od strane fonda RS i trebala bih odabrati nekog ginekologa.jeli mi bolje u Trebinje ili Bileću(malo je blize)?
imam sto pitanja ali sad se nemogu svega sjetiti.ako nije problem da razmijenimo telegfon ili mail ako nisi ovdje često tek da mogu nekoga pitati.user posted image

VELIKA HVALA

clock-img

30.01.2009, 09:40

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Iva nismo se dugo čule,drago mi je da je sve uredu,sretno dragauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!