cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

torta 7 days

clock-img

28.11.2010, 22:30

clock-img

1zvezdana1

pencil-img

195

sastojci;1 veliko i 1 malo pakovanje kroasana 7 days sa cokoladom,1 veliko i 1 malo pakovanje kroasana 7 days sa vanilom.300gr plazme,1,5 l mleka,2 pudinga od vanile ,2 pudinga od cokolade,240 gr secera,300gr eurokrema,400gr margarina,100gr cokolade,300gr slaga
postupak pripreme;
u 0,5 l mleka staviti 120 gr secera pa skuvati puding od vanile.isto ponoviti sa pudingom od cokolade samo dodati i 100gr cokolade.pustiti da se ohlade,umutiti margarine pa polovinu dodati u puding od vanile a drugu polovinu dodati u puding od cokolade.plazma keks potopiti u mlako mleko pa poredjati na tacnu,preko staviti krem od cokolade,pa naizmenicno redjati kroasane od vanile i cokolade,preko kroasana staviti fil od vanile,preliti evrokremom otopljnim na pari i ukrasiti slagom

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

clock-img

28.11.2010, 22:36

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

ovo bas lepo zvuci :)

clock-img

28.11.2010, 22:39

clock-img

1zvezdana1

pencil-img

195

prelepo 

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

clock-img

03.12.2010, 14:27

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Da li je još neko pravio ovu tortu'? Pravila bih je MM za rođendan, ali ...

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

03.12.2010, 19:59

clock-img

sani

pencil-img

117

Pravila je prije tri dana, i to pola mjere jer sam htjela da vidim kakava je prije kcerkinog rodendana. Moje misljenje da je torta lijepa ali nije nesto posebno tj meni vise lici na svakodnevni kolac, a ne rodendansku tortu.

clock-img

05.12.2010, 01:02

clock-img

1zvezdana1

pencil-img

195

recept je stavljen ko voli nek izvoli .nigde ne pise na njoj da je rodjendanska ili ne svako pravi sta voli

clock-img

05.12.2010, 15:43

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Ne vidim čemu ljutnja. Ja sam pitala da li je ko pravio, Sani je napisala svoje mišljenje i to je to.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."