cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

sos od visanja

clock-img

11.06.2009, 10:48

clock-img

Anastazija

pencil-img

667

prokuvati visnje u malo vode, dodati secera i kada izgleda mekano tj kuvano napraviti zaprsku sa brasnom - malo ulja, kasiku brasna.. paziti da ne zagori, a kada brasno dobije boju sipati zaprsku u visnje. Ako je jako gusto, dodati vode. sacekati da provri uz stalno mesanje (da ne zagori)

Na severu Backe sluzi se uz peceno meso... Vi kombinujte kako volite..

Prijatno! user posted image

clock-img

11.06.2009, 10:50

clock-img

Anoniman

i u hercegovini se sluzi s mesom ...njam 

clock-img

11.06.2009, 10:50

clock-img

Anoniman

Moja baka je ovo pravila chesto pre...ali nikad se nisam usudila da probam...

E....a koliko secera se doda u vishnje?user posted image

clock-img

11.06.2009, 10:52

clock-img

Anastazija

pencil-img

667

Sve kolicine su odokativne.. user posted image
Secer - uglavnom dve, tri supene kasike..

clock-img

11.06.2009, 10:53

clock-img

Anastazija

pencil-img

667


IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

i u hercegovini se sluzi s mesom ...njam 



Ima neka teorija o naseljavanju severnobackih krajeva upravo ljudima iz hercegovine.. Sudeci po hrani, vrlo moguce! user posted image

clock-img

11.06.2009, 10:54

clock-img

Anoniman

ma znam da je moja baka to pravila ...a ona mostarka user posted image

clock-img

11.06.2009, 12:16

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Anastazija ako imaš još neki recept sa višnjama,recimo neko slatko s kojim se može filovati rolatuser posted image