cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

push-up donji veš za muškarce

clock-img

08.05.2009, 09:32

clock-img

Anoniman

Push-up donje rublje ne razlikuje se od onog običnog, a jednako je udobno. Muški modeli koji su isprobali ovaj revolucionaran proizvod su oduševljeni.

Za zaštitno lice donjeg rublja koje će mnogima vratiti samopouzdanje odabran je najpoznatiji,a po mnogima i najljepši hrvatski torzo Mario Valentić.
'Kada odjenete push-up gaće dobije se dojam kako je 'sve na hrpi', a bolje tako nego da visi, pojasnio je Mario.

Modeli koji su predstavili push-up donje rublje za muškarce na reviji oduševljeni su proizvodom i tvrde kako je osjećaj senzacionalan.

Pripadnici jačeg spola mogu bez straha odabrati ovaj model, jer on ne sadrži metalne djelove već samo ušivenu vrećicu koja drži 'stvari' na okupu i ostavlja vizualno dobar dojam.
Izvor: rr.hr

PIH, više ni odokativnom metodom žena ne može da proceni da li je TO odgovarajuće... user posted image

clock-img

08.05.2009, 09:36

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Stvar koja drzi "stvari"na okupuuser posted image user posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

08.05.2009, 09:41

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

E blago nama user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

09.05.2009, 03:32

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Kaze mm "push up za STA????" user posted image

clock-img

09.05.2009, 15:24

clock-img

Anoniman

Za jajca... user posted image

clock-img

09.05.2009, 16:00

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image Tasho, push up da ih 'metne' sve na gomilu-ako je isto ko kod push up bra, da ga ucini da naoko izgleda veciuser posted image

clock-img

09.05.2009, 16:01

clock-img

Anoniman

Pa ja sam tako shvatila... da se vidi onako "mašala" preko pantalona... user posted image

clock-img

09.05.2009, 16:03

clock-img

Verus

pencil-img

11942

masalauser posted image a kad skine push up dick a ono visuljche malo

clock-img

09.05.2009, 16:06

clock-img

Anoniman

user posted image Zato sam i napisala da više ne možeš ni odokativnom metodom oceniti šta ti godi. Sva sreća udala sam se pre ovog "fenomenalnog izuma.

clock-img

09.05.2009, 16:11

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image jos u nase vrme Tasho su svi nosili speedo kupace gacice, pa da odma' znas sa cime se hvatas u kostac!!user posted image

Al isto je tako muskarcima sa zenskim grudima-nemaju pojma sa cime ce imati posla dok ne skinu push up bra.  Ja sam jednom kupila jedan, i to bas skup (sad mi zao sto sam dala novac), i mrzela sam kolike su mi izgledale sise. A inace imam male.

clock-img

09.05.2009, 16:16

clock-img

Anoniman

Joj, pa u mojoj generaciji su se već nosili široki šorcevi. user posted image

clock-img

14.05.2009, 09:01

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

user posted image Zato sam i napisala da više ne možeš ni odokativnom metodom oceniti šta ti godi. Sva sreća udala sam se pre ovog "fenomenalnog izuma.

A kako je tek muškarcima sa svim našim izumimauser posted image

clock-img

14.05.2009, 09:05

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

IZVORNA PORUKA: lu

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

A kako je tek muškarcima sa svim našim izumimauser posted image

user posted image zato je bitno prvo doooooobro opipati i probati pa tek onda pazaritiuser posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

14.05.2009, 09:07

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ja nisam vjerovala da moj nema neki push-up pa sam ga dobro ispipala i isprobalauser posted image

clock-img

14.05.2009, 09:08

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

IZVORNA PORUKA: lu

Ja nisam vjerovala da moj nema neki push-up pa sam ga dobro ispipala i isprobalauser posted image

Potpisujem ovouser posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

09.05.2010, 15:12

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da li je moguce????????? user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

09.05.2010, 15:16

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sneža

Stvar koja drzi "stvari"na okupuuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gde je ova žena?... user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.05.2010, 15:33

clock-img

bratzz

pencil-img

982

Zalim mladedevojke koje moraju cetvore oci da otvore kako se ne bi zeznule pri odabiru. MM hvala bogu nisu potrebna pomagalauser posted image

clock-img

09.05.2010, 15:47

clock-img

ksenija81

pencil-img

955

IZVORNA PORUKA: bratzz

Zalim mladedevojke koje moraju cetvore oci da otvore kako se ne bi zeznule pri odabiru. MM hvala bogu nisu potrebna pomagalauser posted image

Pa sad zavisi sta gledaju kad traze priliku user posted image . Zna se ko bira na osnovu toga user posted image , verovatno si na te mislila, a one mogu debelo da se zeznuuser posted image