cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

presoljena hrana

clock-img

06.06.2009, 19:17

clock-img

maki83

pencil-img

30

drage moje dali vam se nekad desavalo da presolite jelouser posted image meni da vec nedelju dana decko mi se zali da sm presolila,meni je dobro i neosetim da je bas tako slanouser posted image dali se kod mene nesto menja ili stauser posted image ako neko ima svet za moj problem slobodno mi kazite kako da ga resimuser posted image

clock-img

06.06.2009, 19:20

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

06.06.2009, 19:21

clock-img

dana198495

pencil-img

250

Stavi manje soli u jelo,jer i ja tako radim ja jedem manje slano a suprug voli slaniju hranu.Ako posolim da bi njemu odgovaralo ja onda ne mogu jesti bude mi preslano pa onda vise volim da on sebi dosoli,pa tako i ti.MANJE SOLiuser posted image

clock-img

07.06.2009, 10:08

clock-img

Anoniman

maki, jesi pušač?
Kažu da pušači vremenom gube čulo ukusa (ne u smislu da će skroz da ga izgube, nego slabije osete ukuse), u tom smislu, ako si pušač, možda zato presoliš hranu.
Ja od trudnoće (kada sam skroz izbacila so), jako malo solim, i to mi prija, a muž se stalno žali da je neslano.