U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
300 ml neutralne pavlake (mliječni tečni šlag) 400 ml punomasnog jogurta 7 kašika šećera 3 lista želatina
rastopiti šećer u pavlaci na laganoj vatri. u međuvremenu potopiti listove želatina u hladnoj vodi, kad pavlaka proključa, skinuti je sa vatre, umiješati ocijeđene listove želatina da se otopi pa sve pomiješati sa jogurtom. navlažiti posudice hladnom vodom, sipati smjesu u posudice i ostaviti da se malo ohladi, zatim hladiti u frižideru najmanje 4 sata. služiti sa prelivom po želji (bilo koji voćni, čokoladni, karamel ili neki drugi preliv), odlično ide i uz pečeno ili grilovano voće (kajsije, breskve, nektarine). ako želite panna cottu poslužiti na tanjiru, umočite posudicu u vrelu vodu i lako će iskliznuti iz posudice.